|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   podobni oz. identicni nosecnosti
17.7.2008 15:16:25   
Anonimen
Zanima me, ce je mozno, da sta si dve nosecnosti, se pravi prva in druga nosecnost pri (eni) zenski, tako podobni oz. ze skoraj identicni, kar se tice pocutja user posted image , raspolozenja, oblike trebuha...in se cesa drugega, pa se na koncu zgodi, da je spol user posted image  razlicen ?!
Predvsem me zanima zato, ker sem v prvo rodila user posted image , zdaj v drugo pa nisem vprasala, a sta obe nosecnosti nekako enaki, v obeh nisem imela slabosti, bruhala nisem, skratka super se pocutim in nekako cutim da je tudi v drugo user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: podobni oz. identicni nosecnosti
17.7.2008 15:27:43   
puncica
ja pri meni je bilo tako, čeprav je bilo v drugi nosečnosti vse v težji obliki ampak prav tako sem imela slabosti, prav tako me je glava bolela, prav tako sem imela že od 22 tedna lažne popadke, isto sem se zredila in isto imela izcedke, pa kožo obakrat enako in ja prvič sem rodila punčko, drugič fantka, tako da ja je vse možno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2008 15:33:54   
NinKa
JA, pri meni sta bili obe nosečnosti ful identični, le mogoče druga za odtenek bolj blaga, kar se tiče bruhanja.

Še obakrat sem rodila 10 dni po PDP ju. Obakrat sem rodila user posted image . Bruhala od 5 tedna do zadnjega dneva,.....

Sem pa drugič tako kot si napisala ti že od vsega začetka čutila da imam user posted image  v trebuščku in to mi je pol G po prvotnih napovedih punčke v 30 tednu končno in zagotovo potrdil da je user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2008 16:23:57   
TRIŠ
V prvi nosečnosti je bil fantek delala do zadnjega dneva BP,drugič orto bruhala punčka,tretjič orto bruhala fantek.Vsi trije pa so pravi biseri za katere se je splačalo potrpet.Noseča več ne bi bila rodit pa bi še šlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2008 16:24:50   
TRIŠ
Mislim pa da imaš deklicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2008 16:34:10   
noe
Jaz sem imela iste nosečnosti- brez bruhanja, dobro počutje. Edino kar mi je nagajal je bila zgaga, prvič in drugič . Prvič sem rodila fantka drugič pa punčko.Do zadnjega sem bila sigurna , da bo zopet fantek, ker je bilo vse isto, pa je na svet privekala naša pupa.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.7.2008 17:19:50   
mml
Jaz sem imela tudi 2 zelo podobni, super enostavni nosečnosti, obakrat mi je bilo slabo do 17. tedna, obakrat sem premike začela čutit nekje okorgo 17. tedna, trebuh je bil tudi približno enak, nobenih težav s kožo...samo prvič je bila punčka, drugič pa fantek...tako da sam potek nosečnosti vsekakor ne napoveduje spola otroka. Sem pa že od trenutnka, ko sem vedela, da sem noseča, bila obakrat prepričana, kaj bom rodila in obakrat je držalo user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.7.2008 19:19:19   
Virtualna
Jaz imam tudi enaki nosecnosti, noseca sem 30 tednov in pred sedmimi leti, je moja nosecnost s user posted image  potekala cisto po enakem kalupu kot zdajsnja. Niti v prvi, niti sedaj nisem bruhala, odlicno sem se pocutila, trebuh je bil priblizno enak, le da so mi v tej user posted image  na morfologiji napovedali user posted image  !
Saj pravim - zdajsnji  obcutki so cisto enaki, kot pred sedmimi leti, le da sem se nekako bolj poglobila in prepustila v G prognozo, ker nisem se slisala, da bi se na morfologiji ZMOTILI user posted image  ali pac  user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil Virtualna -- 17.7.2008 19:20:27 >

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.7.2008 8:19:55   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Sem pa že od trenutnka, ko sem vedela, da sem noseča, bila obakrat prepričana, kaj bom rodila in obakrat je držalo user posted image

Tudi pri meni, čeprav so v drugo vsi govoril da bo še ena punčka ker je vse isto, pa so se zmotil, jaz pa sem vedela no čutila da bo drugič fantek, ne tako zelo kot prvič a vendarle.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.7.2008 9:22:20   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

IZVIRNO SPOROČILO: mml

Sem pa že od trenutnka, ko sem vedela, da sem noseča, bila obakrat prepričana, kaj bom rodila in obakrat je držalo user posted image

Tudi pri meni, čeprav so v drugo vsi govoril da bo še ena punčka ker je vse isto, pa so se zmotil, jaz pa sem vedela no čutila da bo drugič fantek, ne tako zelo kot prvič a vendarle.

Temu pravijo mama ve..... jst sem tud prvič od začetka vedela da bo fant no zdej drugič pa nimam tako močnega občutka čeprav se mi bolj zdi da bo fant....user posted image user posted image user posted image user posted image sicer mi je pa vseeno

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.7.2008 9:36:11   
Splet.Ka
Jaz sem tudi od začetka slutila, da bo fant, pa so mi na polovici povedali, da bo punčka. user posted image

Zdaj sem pa tudi že čez polovico,  pa se komaj zavedam, da sem noseča, toliko drugih "opravkov" imam.

Cvetim...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?