Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: podloga v maxi cosi lupinici 23.9.2009 20:52:25
|
|
|
|
khurde
|
se mi zdi, da dokler ne drži glavice dost stabilno, mi smo imel kar do enega petega meseca; mala tudi ni bila tako velika, da bi jo ta podloga motila, pa sem pustila not dlje časa
|
|
RE: podloga v maxi cosi lupinici 23.9.2009 21:16:19
|
|
|
|
zmajaz
|
Najmanj do 5 kg teže naj bi se uporabljala. Mi smo jo dali že pred 2. mesecem starosti ven, ker je bil enostavno prevelik in mu je bil tisti lok nad glavo že ful napoti (pa tudi težo 5 kg je že presegel), sem mu pa še potem nekaj časa podlagala 2 plenički not, da ni bila lupinica tako globoka - kar se tega tiče, je ful boljša ta nova metuljčkasta podloga, ki nima loka in ne ovira višine glave.
|
|
|
|
RE: podloga v maxi cosi lupinici 23.9.2009 21:41:23
|
|
|
|
mišk
|
Mene pa zanima, če je že katera dala v stroj prat to ta novo, metuljčkasto podlogo (od modela 2009)? Na kolk ste jo dale prat? Je bila po pranju v dobrem stanju? Drugače pa smo jo pri nas uporabljal nekje do 3. meseca.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.