|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   podložen jogi
3.8.2009 10:27:13   
anika87
Tiste, ki ste podložile jogi pod vzglavjem, za koliko ste ga dvignile? Jaz sem zložla skupaj eno rjuho in eno brisačo, se mi zdi da je to nekje 8 cm. A mislte, da sem ga preveč dvignila? 

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: podložen jogi
3.8.2009 10:30:54   
miapia
IZVIRNO SPOROČILO: anika87

Tiste, ki ste podložile jogi pod vzglavjem, za koliko ste ga dvignile? Jaz sem zložla skupaj eno rjuho in eno brisačo, se mi zdi da je to nekje 8 cm. A mislte, da sem ga preveč dvignila? 

Naj bi bilo do 30stopinj naklona. Jaz sem ta veliko brisačo zvila v rolo.

< Sporočilo je popravil miapia -- 3.8.2009 10:31:16 >

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.8.2009 12:50:05   
flik
tudi mi smo meli enih 30 stopinj naklona. Ena zložena brisača, pa je pišek manj polival user posted image

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.8.2009 12:57:52   
livia
Jaz ti svetujem, da si nabaviš tole:
http://www.minisvet.si/kocke-dvig-vzglavja-p-1026.php

Nam super služi. Pri prvi punci, sem podlagala atlase, fascikle, brisače, vse živo, zdaj mam pa mir. Tamala kar skoz spi z dvema kockama, če je pa fud prehlad dodaš pa še tretjo. Super zadeva.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.8.2009 13:29:13   
misamuk
Glej, če sem prav razbrala iz tvojih drugih postov, tvoj dojenček kar precej poliva. No, mi smo bili zaradi tega na Pediatrični, kjer so nam zabičali, da se ne dvigne samo vzglavje, ampak celotno ležišče mora biti pod kotom 30 stopinj. Tudi, če pogledaš na forum Pediatrija na med over netu, pod lepljive teme, imaš narisano, da samo podloženo vzglavje ni pravilno. Naša res spi pod kotom 30 stopinj, mora biti seveda zaradi tega zahaklana med nogicami, da ne zdrsi dol, ampak poliva pa nič več (trkam).
Mi smo kupili novo dno za posteljico (torej en kos lesa), ki je daljši od originalnega dna, zato se pač na eni strani, ko ga tlačiš v posteljico zatakne in ustvari "trikotnik". Joj, ne vem, če si predstavljaš. 8 cm se meni zdi nič, če otrok polica, zaradi tega ne bo nehal. Moje mnenje pač.
LP

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.8.2009 13:55:53   
Katy78
Ja, dvigniti je treba celotno ležišče in ne le vzglavja in jogija.

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.8.2009 14:33:43   
Najaa
Pod jogi sem dala eno debelo knjigo, kakih 6cm in je pomagalo, da je manj polivala. user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.8.2009 17:10:42   
anika87
Pa saj sem nagnila cel jogi, podložila sem pod vzglavjem, ampak pod jogijem, tako da ima naklon cel jogi. 

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.8.2009 17:22:12   
Balonchy

Tiste, ki ste podložile jogi pod vzglavjem, za koliko ste ga dvignile? Jaz sem zložla skupaj eno rjuho in eno brisačo, se mi zdi da je to nekje 8 cm. A mislte, da sem ga preveč dvignila

Ne!!! Ampak premalo...

Če matematično izračunaš koliko moraš podložiti posteljico (120x60) pride nekje 17 cm... To je zlo veliko, ampak tako mora bit! Je pa to tak naklon, da bebice ponavadi lezejo "dol" in jih je treba s čim "zahaklat!, da jih non stop ne loviš, ko drsijo.
ha.
Naš ima že od 11 meseca tak naklon in je OK... Poliva ne, pa paše mu tut, ker lažje diha! user posted image

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.8.2009 18:45:09   
anika87
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Naš ima že od 11 meseca tak naklon in je OK... Poliva ne, pa paše mu tut, ker lažje diha! user posted image

Kaj ti pomeni ta že Belonchy? Moj je star 5 tednov in pol. user posted image

Zala,

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.8.2009 21:20:30   
Balonchy

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Kaj ti pomeni ta že Belonchy? Moj je star 5 tednov in pol. user posted image

Jooooooooj... Se opravičujem - tiskarski škrat!!! user posted image

Naš ima že od 1 meseca...

Zdaj je star dobrih 7 mes. in že več kot mesec dni nima zdravil za reflux, samo že dvignjeno vzglavje (+ podiranje kupčkov)...

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?