Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: podkožni mozolji na "tamali" 4.4.2008 13:16:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, zoprna zadeva, dejansko gre za mozolje. V mojem primeru se mi je zdelo, da je razlog zaraščena dlaka, iz tega pa nastane še mozolj. Največkrat sem stisnila, da je šel gnoj lepo ven, če je bil pa tisti nadležni podkožni flek, ki se ga ne da stisnit, sem pa v jabolčni kis namočeno vato gor pritisnila - mogoče se bo komu zdelo čudno, ampak meni pomaga. Mozolja pol ni več, aja uporabljam pa Ašičev kis. Ti mozolji so ful zoprna nadloga, čisto razumem to tvojo kolegico, če je obupana. Naj poskusi s kisom, ali pa naj na tistem predelu odstrani dlake, mogoče pa potlej ne bo več imela težav.
|
|
|
|
RE: podkožni mozolji na "tamali" 4.4.2008 14:03:16
|
|
|
|
lory05
|
Če ima bel izcedek je mogoče glivično vnetje kandidiaza ali nekaj takega. Je izcedek gost in ful srbi in peče.
|
|
|
|
RE: podkožni mozolji na "tamali" 4.4.2008 14:04:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni se konstantno dela vedno na istem mestu, pa tut če se obrijem alpa ne. Zgleda mu tm čist paše. K je dovolj zrel ga pa itak likvidiram. Mah, jz sem se že navadila, nimam nobenega "pametnega" nasveta. Zna bit pa šit, če se ta podkožni mozoljček zaradi "mesarjenja" razpase v tur...auč...Te je pa včasih treba kar kirurško "obdelat"
|
|
|
|
RE: podkožni mozolji na "tamali" 4.4.2008 14:14:45
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: lory05 Če ima bel izcedek je mogoče glivično vnetje kandidiaza ali nekaj takega. Je izcedek gost in ful srbi in peče. Divadana opisuje izcedek iz mozoljev, ne iz nožnice...
|
|
|
|
RE: podkožni mozolji na "tamali" 4.4.2008 14:20:35
|
|
|
|
smigli
|
Oh strela, kaj tudi ta nadloga obstaja, kaj ni dovolj že menstruacija, vnetja ipd.
|
|
|
|
RE: podkožni mozolji na "tamali" 4.4.2008 14:24:28
|
|
|
|
smigli
|
Aja, šele zdej sem se spomnila, da je lahko genitalni herpes, mehurčki in srbenje, a ni možno?
|
|
|
|
RE: podkožni mozolji na "tamali" 4.4.2008 14:26:31
|
|
|
|
fricka
|
Brez panike, gre dejansko za mozolje in ne herpes. Nič dotikat, ko je dovolj zrel pa počit in takoj sprat. Saj mine.
|
|
|
|
RE: podkožni mozolji na "tamali" 4.4.2008 14:29:53
|
|
|
|
Klarissa
|
meni se je pred leti pojavil eden, ki se je razširil na površino 2x3cm z več izhodi. sem si striskala in razkuževala. pa je izginilo. zdravnica mi je rekla, da je to od prepogostega britja in da se naj kr neham brit ja to se bo zgodilo ampak potem se je pojavilo to tudi partnerju in mi je še zdaj čudno, ker ne vem kaj sva imela. al sva kaj fasala? no, jaz sem vredu. in se mi ne pojavlja.
|
|
|
|
RE: podkožni mozolji na "tamali" 4.4.2008 14:37:54
|
|
|
|
tanikaa
|
Pomaga in to ful ena trava. Samo ne vem, če je prav, kak ji mi pravimo. Širokolistni klopotec. Jaz sem mela tur. In to pod pazduho . Pa je ta travica vse rešila.
|
|
RE: podkožni mozolji na "tamali" 4.4.2008 14:40:31
|
|
|
|
fricka
|
Ni klopotec ampak tropotec. Tud moja mama trdi, da pomaga,
|
|
|
|
RE: podkožni mozolji na "tamali" 4.4.2008 14:43:04
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: fricka Ni klopotec ampak tropotec. Tud moja mama trdi, da pomaga, Hvala. Samo mi v prekmurju pravimo klopotec. Bom pa za naprej vedela.
|
|
RE: podkožni mozolji na "tamali" 4.4.2008 15:11:18
|
|
|
|
gojska
|
ko se je men ta mozol naredu sem mislila, da je konc sveta. Res. Sem šla kr zdravnici, pa je rekla da kirurg odstrani če želim, samo to je kao brezvezveze. Pa sem rekla, a naj mam to kr do smrt?. Se je ful smejala. Pol se pa navadiš, temu se reče EMŠO. Zdaj je tko da se potuhne za en obdobje potem pa spet začne nabrekat. par dni ne moreš nič nič znjim, potem pa ali se sam potuhne al ga pa stisnem.
|
|
|
|
RE: podkožni mozolji na "tamali" 4.4.2008 16:19:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: fricka Ni klopotec ampak tropotec. Tud moja mama trdi, da pomaga, Hvala. Samo mi v prekmurju pravimo klopotec. Bom pa za naprej vedela. pri nas, v knjižnem jeziku, je pa trpotec
|
|
|
|
RE: podkožni mozolji na "tamali" 4.4.2008 19:55:16
|
|
|
|
suzanamai
|
Vem da se malo čudno sliši, ampak večinoma opisujete zamašeno žlezo smradnico . Mozoljčki niso tak hud problem. Ta žleza pa na začetku oteka, dozori in potem se jo v večini primerov da stisniti, če ste vztrajne, stisnete ven tudi korenino, če ne, se kasneje ponovno pojavi na istem mestu.
|
|
RE: podkožni mozolji na "tamali" 4.4.2008 23:02:08
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: fricka Ni klopotec ampak tropotec. Tud moja mama trdi, da pomaga, Hvala. Samo mi v prekmurju pravimo klopotec. Bom pa za naprej vedela.
|
|
RE: podkožni mozolji na "tamali" 4.4.2008 23:03:36
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gojska temu se reče EMŠO ta je pa dobra
|
|
RE: podkožni mozolji na "tamali" 4.4.2008 23:07:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai Vem da se malo čudno sliši, ampak večinoma opisujete zamašeno žlezo smradnico . Mozoljčki niso tak hud problem. Ta žleza pa na začetku oteka, dozori in potem se jo v večini primerov da stisniti, če ste vztrajne, stisnete ven tudi korenino, če ne, se kasneje ponovno pojavi na istem mestu. Smrdi nič ne, pa imam dober nos kljub temu da mi do tamale ne seže. Se pa res vedno na enainistem mestu pojavlja.
|
|
|
|
RE: podkožni mozolji na "tamali" 5.4.2008 8:55:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj!! Ko sem jaz dobila te mozolje je takoooo bolelo Upam, da jih ne dobim več nikdar... nisem pa sploh pogruntala od kod so prišli...
|
|
|
|
RE: podkožni mozolji na "tamali" 5.4.2008 9:57:29
|
|
|
|
gojska
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai Vem da se malo čudno sliši, ampak večinoma opisujete zamašeno žlezo smradnico . Mozoljčki niso tak hud problem. Ta žleza pa na začetku oteka, dozori in potem se jo v večini primerov da stisniti, če ste vztrajne, stisnete ven tudi korenino, če ne, se kasneje ponovno pojavi na istem mestu. Smrdi nič ne, pa imam dober nos kljub temu da mi do tamale ne seže. Se pa res vedno na enainistem mestu pojavlja. moj pa smrdi, bljek
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?