Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
podiranje kupčka ponoči!?! 26.4.2005 10:46:04
|
|
|
|
kaja11
|
Jaz ti moram povedati, da nikoli nisva podirala kupčka ponoči. Je pa res, da nismo imeli problemov. Jaz bi ti svetovala, da proti koncu dojenja podreta kupček, potem ga pa še malo priklopiš, da zaspi.:zmeden:
|
|
|
|
podiranje kupčka ponoči!?! 26.4.2005 10:47:47
|
|
|
|
Zea
|
Mi ponoči nismo podirali kupčka, ker je zaspala in bi jo s tem samo zbudili. Je pa res, da se nekateri otroci v roku ene ure zbudijo in jih zelo 'matra' dokler ne podrejo kupčka. V tem primeru je bolje, če ga podreš takoj. Če tvojo pupo naprenja od 4-7 zjutraj zaradi tega ker nista podirali kupčka (lahko je tudi kakšen drug razlog) potem je bolje, če to opravita takoj po dojenju.
|
|
|
|
podiranje kupčka ponoči!?! 26.4.2005 10:57:43
|
|
|
|
dory
|
Midva sva neki casa podirala kupcke,ker mi je patronazna rekla,da so krci tudi povezani s tem...tako sem tudi pol ure hodila po bajti,da bi tamal le uspel podret kupcka...rezultat...samo zbudila sem ga...tako,sem z nocnimi podiranji kupcka prenehala...krci pa zarad tega niso bili nic hujsi.
|
|
|
|
podiranje kupčka ponoči!?! 26.4.2005 11:25:39
|
|
|
|
asso
|
Mi tudi nismo ponoči podirali kupčka. Na začetku no, sem jo dala za par minutk na ramo, če bo slučajno podrla in če ni dokaj hitro sem jo dala kar spat. Nato pa jo nisem niti več dajala na ramo, samo v pojstlo in je mirno spala naprej. lp asso
|
|
|
|
podiranje kupčka ponoči!?! 26.4.2005 12:16:06
|
|
|
|
nita
|
Mi smo na začetku podiral, pa pol več ne, pa spet, pa spet ne,... Odvisno od tega, kako je. Če je ful nemirna, potem ga podremo ponavadi že na vmes, če je pa mirna in na koncu zaspi, jo pa samo položim v posteljo. Že tako imamo zaden teden ponoč probleme, ker jo ponavad oko 2 ure začne zvijat, kar traja pol ure in se potem junačko pokaka, tako, da se moramo tut previjat sred noči. L.P. Anita & Ela :rozica:
|
|
|
|
podiranje kupčka ponoči!?! 26.4.2005 12:38:26
|
|
|
|
eva1
|
Jaz mu vedno podrem kupčka, ker drugače je :hudicek: pol! Se sam napenja in krči so za znoret, če ga ne! No sej včasih tut ko kupčka podremo mal jamra, ampak pol manj, kot če ga ne! Jaz mislim, da bi ga morali podirat, ker jo seveda zaradi zraka tok napenja! Pa predlagam ti, da jo daš na trebuščka spat(če pač upaš), ker potem kar sami podirajo kupčka in je pol manj težav(tako so mi že v porodnišnici svetovali)! Jaz ga že od 2 tedna dalje polagam na trebuška, pa je ok-če pa ga dam včasih na bok, pa se samo napenja, manj spi, bolj stoka...tako da probaj! Lp, Eva in Luka
|
|
|
|
podiranje kupčka ponoči!?! 26.4.2005 19:55:31
|
|
|
|
Soncnica
|
Hojla! Dete se boljše počuti, če nima zraka v želodčku in je zato bolje, da kupček podreta. Je pa res, da jo boš s tem zbudila in potem je vprašanje, kdaj bo zaspala nazaj. Mi kupček podremo ponoči le takrat, če se Jaša zbudi in vem, da ga bom tako ali tako morala uspavat, drugače pa malo poguljufamo in ga damo kar v košek. Res pa je, da se potem včasih napenja in smo pokonci vsi trije. lp Sončnica
|
|
|
|
podiranje kupčka ponoči!?! 26.4.2005 20:13:48
|
|
|
|
BONI*
|
Jaz ga vstrajno podiram, pa smo ga sedaj uspeli podreti tolikokrat, da lahko na prste ene roke preštejem. Pa ga očitno to nič ne matra. Moja teorija: ponoči je v polsnu in veliko bolj umirjeno, kot čez dan in rezultat tega je, da pozavga manj zraka, zato ni kupčka8)A sem pametna?:)- Lp, Boni
|
|
|
|
podiranje kupčka ponoči!?! 26.4.2005 20:24:52
|
|
|
|
ZARA
|
Pr nas je podiranje kupčka NUJNO opravilo še zdej,ker če ne je cel alarm,ker se zbudi ponoči in vpije 'Ne,ne,ne,ne!'...zgleda,da jo tišči...ker takoj ko podre kupčka zaspi nazaj ko,da ni blo nič!!
|
|
|
|
podiranje kupčka ponoči!?! 26.4.2005 20:40:02
|
|
|
|
puncica
|
Mi nismo nikol podrial kupčka ponoči, če ga ni v 5 min podrla, ker se je potem sam zbudila in je bilo šele veselo, nismo imel nobenih problemov
|
|
|
|
podiranje kupčka ponoči!?! 26.4.2005 21:00:05
|
|
|
|
Pilar
|
Mi smo zaradi teh kupčkov znoreli, dokler mi nismo vzglavja podložili za 30 stopinj! Sedaj tud če ga ne podre ponoči ( po obroku), ga pa pol v spanju( al ne vem kdaj), v glavnem, ga ne napenja in se ne zbujava zaradi tega!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?