|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   podiplomske mame...
31.5.2005 17:28:39   
roberta

a je katera tu? jaz nameravam postati, pa me zanima če mi lahko kaj poveste kako vam uspeva usklajevanje teh dveh vlog - biti mama in uspešna študentka... kako zgledajo vaši delavniki, kako je ko greste na predavanje in pustite otročka samega... kakršna koli informacija in spodbuda bi bila zelo dobrodošla :)

roberta
Neposredna povezava do sporočila: 1
   podiplomske mame...
31.5.2005 18:19:42   
Anonimen
Jz bom nadaljnji študij kar odložila za eno leto...

(odgovor članu roberta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   podiplomske mame...
31.5.2005 18:47:00   
jagoda
Evo! Js 100 na uro pišem magistrsko in izkoriščam še zadnji mesec porodniške. Na začetku ni šlo (krčki, babi daleč, ati v službi...) Če imaš vastvo, ni problema, drugače pa ne gre. Iz lastnih izkušenj ti povem, da ko zvečer mali zaspi, lahk sam padeš v posteljo z njim. ;)

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   podiplomske mame...
31.5.2005 18:48:39   
Sash
Tudi sama sem študentka. Rok imam po izpitih in sicer julija. Naslednje študijsko leto mislim normalno hodit na predavanja(če bo use po sreči) in za najinega :duda: bo skrbel ta čas ko me nebo prav moj :love:. Upam le da bo to teklo kot si zamišljamo in da bo najin :angel: pridn. Kaj več pa ne vem povedat. Držimo pesti da nam bo uspelo usklajevat. Dosedaj mi je pridno uspevalo. Kot :nosecka: sm pridna hodila na predavanja in sm kr zmogla, čeprav je učasih :duda: kar pridno brcal in mi nagajal.
Želim ti srečno in uspešno.
:sloncek:Sash :kuza:

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   podiplomske mame...
31.5.2005 19:04:29   
Blink1
Joj ja....Meni je zdajle najhuje, ker je tako lepo vreme, pa moram malo dat babici, da lahko prebiram literaturo. Pa moram zdržat, da vsaj ta izpit naredim predem gremo na morje. Je pa res, da od oktobra do zdaj nisem nič naredila...Zakaj? Ker se mi ni dalo:hudicek::hudicek:

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   podiplomske mame...
31.5.2005 20:41:30   
N&N&D
Na faks sem šla prvič aprila, ko je bil star 11 tednov. Od začetka ga je pazil dragi, sedaj pa včasih tudi že tašča. Dobro je, ker smo blizu doma in glede tega ni problema. Izpita v teh dveh mesecih še nisem naredila nobenega sem pa obiskovala dvoje predavanj in naredila pri obeh zahtevano seminarsko nalogo. Treba se je zorganizirat pa gre. Res je da sedaj poleg mojega sončka in faksa za kaj drugega (televizija, časopisi, trgovine,...) nimam časa, le še na internet se vsake toliko časa priklopim :)-
lp in uspešen študij

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   podiplomske mame...
31.5.2005 21:45:57   
Anonimen
Roberta, kaj nameravaš postati - mama ali podiplomska študentka? Oz. kaj si že?
Glede predavanj na podiplomcu je ZELO različno, pri nas smo imeli obvezno samo v 1. letniku 2x tedensko (1 semester 1x tedensko) popoldan. Ostali predmeti pa so se izvajali individualno.
No, jaz imam to na srečo že za sabo, zdaj končujem še zadnje izpite, tako da mi ostane samo še raziskovalno delo, ki sem ga tudi že začela. 1 leto pa si bom vzela komplet fraj. Vse me bo počakalo.

(odgovor članu roberta)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   podiplomske mame...
1.6.2005 7:46:27   
Yasminka
Na vsaki fakulteti je mal drugace... Koncujem drugi letnik in mi ostajajo se trije izpiti. Se pa kar odjavljam, saj zaradi slabosti le s tezavo studiram. Upam, da bom pocasi zacela z raziskovalnim delom in vecino dela opravila pred porodom.:)

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   podiplomske mame...
1.6.2005 8:01:42   
roberta

ojla,
someone postala bom oboje - ce bo slo kot načrtovano. skrbi me le zato, ker imam rok poroda v začetku septembra, kar pomeni, da bo otroček star nekje en mesec ko se mi bodo začela predavanja. in sem bila zdaj pri profesorju pri katerem moram narediti diferencialni izpit, pa mi je rekel, da mi odsvetuje študij, češ, da mi ne bo zneslo :zmeden: pa taka vzpodbuda jaz temu rečem... :grrr: nočejo nas zaposliti, nočejo nas šolati, kaj pa naj potem počnemo?! huh... no še dobro, da me moj dragi spodbuja in mi stoji ob strani. je pa res, da naj bi predavanja bila vsak petek in soboto kake šest ur, pa še v lj. moram priti, tako da bo kar težko...
ampak verjetno ob dobri organizaciji (vsaj upam) bo že šlo.

lepo bodite, roberta

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   podiplomske mame...
1.6.2005 8:22:29   
bena
Jaz moram priznati, da sem se v nosečnoti zelo polenila. Do konca magisterija mi še manjkata ena seminrska naloga in magistrska naloga. Čeprav imam že od januarja zbrane večino literature za seminarsko nalogo, je še do danes nisem niti prebrala. Že služba in gospodinjstvo mi je sedaj čist odveč.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   podiplomske mame...
1.6.2005 8:39:10   
nogometas
Uf, jaz sem že tretje leto podiplomska študentka, pa je bilo samo prvo leto uspešno, drugo leto sem imela probleme z zdravjem, lani preveč dela z društvom, letos pa :nosecka::nosecka::metulj:, sicer s polžjo naglico pišem seminarske ampak nič kaj navdušeno... ker imam par popolnoma nezanimivih predmetov, pri katerih se je ustavilo... mene tudi zelo zanima, kako bo, ko bo :duda: tukaj... mislim, da se ji bom veliko lažje posvetila, kot pa podiplomskemu delu, bo pač malo počakalo...
Vso srečo tudi tebi!
9nebesa

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   podiplomske mame...
1.6.2005 8:41:30   
nogometas
Sem pa tut limona! VSO SREČO VAM VSEM!!! Ampak ne pozabite, :duda: so samo enkrat dojenčki! Ko zrastejo bo časa za študij na pretek!!!;)

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   podiplomske mame...
1.6.2005 9:14:22   
Eja_1
Živ!
No, jaz imam to srečo, da bom v roku 1 meseca zaključila podiplomski študij in da je glavnina dela (18 izpitov, ne vem koliko raziskovalnih nalog ipd.) za menoj... sem se pa s samim magistrskim delom zamudila 8 mesecev, s tem, da sem imela vso literaturo, raziskave ipd. že prej zbrane... mi je bilo pa mučno, ko sem bila v prvih 3 mesecih in sem se primorala vsest za računalnik in tudi še študirat za zadnji izpit.
Tako je to, torej bom imela zagovor magistrskega dela skupaj z mojim škratkom, ko bom nekje v 6. ali celo v začetku 7. meseca nosečnosti...
Vso srečo in veliko uspeha, E.

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   podiplomske mame...
1.6.2005 9:26:38   
nana 27
Jaz sem s predavanji končala že lani. Zdaj pridno pišem seminarske naloge in delam izpite, da ne bo dosti ostalo do jeseni, ko imam rok. Magistrsko nalogo bom pisala v času porodniške, če bo seveda zneslo.

Po tvojem vprašanju sklepam, da jeseni šele pričenjaš s predavanji. Mi smo jih imeli konec tedna (četrtek, petek in sobota) po 4 šolske ure in ne predstavljam si, da bi bila nenehno v skrbeh, ali je z otročkom vse v redu. Če imaš pomoč :love: in staršev in boš v času magisterija doma in brez službenih obveznosti, bi se ti lahko izšlo. Katero smer boš vpisala?

(odgovor članu roberta)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?