|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   podarite...
3.2.2008 15:21:10   
Anonimen
..dabroston, vem, da sem smešna, ampak mi je nerodno it spet k G, hvala ker me razumeteuser posted image
katera odstopi?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: podarite...
3.2.2008 15:27:59   
Anonimen
Misliš, da je Dabroston bonbonček? Pa kaj vam je ženske, da fehtate zdravila, ki imajo lahko posledice,če jih jemljete kar po svoje.Zato obstajajo ZDRAVNIKI.
Dobro bi bilo, da bi kakšen moderator jasno in glasno napisal, da kaj takega po forumu ni dovoljeno.
Ali ti tabetke jemlješ kar tako, brez, da bi se posvetovala z zdravnikom? In kam naj ti jih nekdo pošlje?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2008 15:31:34   
Anonimen
Ne štekam kaj naj bi te bilo sram it k zdravnikuuser posted image
Pa ne moreš ti takih zdravil kar na svojo pest jest nouser posted image .
Pa dajte  mal pamet uporabljat punce.....se prou igrate s svojim zdravjem no.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2008 15:46:00   
Anonimen
Tukaj gor so tudi ženske, ki izgubljajo upanje, da bodo kdaj mame, in ko slišijo, da komu Dabroston pomaga, pač brez da bi šle k dravniku, še same prosijo zanj. Vsaj mislim, da je tko- žal pa se ne zavedajo, da je tud ta tabletka tako kot vse ostale zdravilo. In da je potrebno zanjo imet določene težave, in iti do zdravnika, da se on odloči zanjo- in jo napiše. Morda ji sploh ne bi ustrezala. Sam želi si jo, ker si želi otroka. In prav hudo mi je za take ženske.

Tko, da anonimna...user posted image  zate... vrjamem, da boš nekega dne mami. Tud ti si zaslužiš strokovno obravnavo.

Nekaj o Dabrostonu:
http://www.neplodnost.info/ziva/portal/article.php/20050610134235374

aspirinčica

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2008 16:33:11   
divans1
Mislim, lepo te prosim. Maš pa ideje. A si nora. Tko kot so že ostale rekle, to niso bonboni...!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2008 17:24:32   
Andromeda
Z zdravili se ni za zaj***! Naj ti ne bo nerodno, pojdi do svojega G, povej mu za svoje težave itd in on bo že vedel kako in kaj. Da pa fehtaš po forumu za Dabroston je pa skrajno neodgovorno.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2008 17:38:24   
Mijavček
Pa sej ne morem verjet!  A ste res take kure? Dabroston je hormon, draga moja in da se ga izdaja samo na zdravniški recept, ni zarad lepšega!

Moderatorji!?

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.2.2008 19:59:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica

Tukaj gor so tudi ženske, ki izgubljajo upanje, da bodo kdaj mame, in ko slišijo, da komu Dabroston pomaga, pač brez da bi šle k dravniku, še same prosijo zanj. Vsaj mislim, da je tko- žal pa se ne zavedajo, da je tud ta tabletka tako kot vse ostale zdravilo. In da je potrebno zanjo imet določene težave, in iti do zdravnika, da se on odloči zanjo- in jo napiše. Morda ji sploh ne bi ustrezala. Sam želi si jo, ker si želi otroka. In prav hudo mi je za take ženske.

Tko, da anonimna...user posted image  zate... vrjamem, da boš nekega dne mami. Tud ti si zaslužiš strokovno obravnavo.

Aspirinčica - lepše ne bi mogla napisati! user posted image Se od prve do zadnje črke strinjam s teboj! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
3.2.2008 20:09:37   
bastian111
Nobena pa ne vpraša zakaj jih rabi? Jaz te ne bom karala ,pač pa ti lepo svetovala ,da pojdi k zdravniku in mu povej težave oz. če jih jemlješ naj ti napiše nove škatle Dabrostona! Sama pa na svojo pest ne jelji tablet!
Lepo se imej in upoštevaj moj nasvet ,kajti želim ti samo dobro!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.2.2008 20:12:47   
pika74
Jst ga nimam... ponavad vse, kar mi ostane (gonal, suprefact, pa uni beli bombončki... kva so že... utrogestan) in inekcije vrnem unim sestram na GK - se prav, kjer dobim, tud viške vrnem. To se mi zdi najblj zihr. Pa še doma mi gužve ne delajo. Ko pa rabim, pa mi že taprau cejt dajo sestre na GK.

P.S.
Sestre seveda dajo po navodilih ginekologov, da ne bo pomote.

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.2.2008 21:04:09   
Anonimen
...draga moja, verjetno si pozabila ali ne moreš k G ob dol. času, ga pač ne boš jemala toliko časa, drugače kot bastian111 ne karam ljudi, saj je to preprosto vprašanje, ane?
Ja vsem tistim, ki nimate bontona niti v besedah, pa oštevate obupano...mogoče že mamico in kje ima pamet???
Pa vse tiste, ki imate obnašanje na nivoju 15 letnic, ker tudi takšne besede ne spadajo tukaj...ane moderatorji?
Pa ja..bom raje anonimna ostala ja.
Bolje zame, da me potem ne zgrizete in oberete do kostiuser posted image
Kure, mislem kaj si dovoliš- mamma miauser posted image

Potolaži se, dovolj Dabrostona je- le po recept je treba
papauser posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.2.2008 21:26:17   
Anonimen
Ne vem zakaj bi te bilo sram iti k svoji ginekologinji in ji razložiti situacijo ali pa zakaj ga rabiš.

Zakaj jih rabi - menim, da zdravniki najbolj vedo zakaj, kdaj, katere in koliko tablet komu predpišejo in ne kar tako, ker misli, da ji ponovno potrebuje ni utemeljeno! In ne označujte to vprašanje - Ali mi podarite to ali to zdravilo... da je preprosto vprašanje!!!

Nekaj časa nazaj je ena spraševala tudi za Klomifen, če ji ga kdo podari, ker jih ej vse pojedla, ki jih he prepisal Reš, ampak kaj ko se ni nič prijelo, ker moža ni bilo doma, da bi seksala... skratka zgodba da te kap.

Samo še čakam, da katera vpraša, če katera podari viagro za njenega moža, ali pa če ji posodi kar moža, ker je njen neploden... no, mogoče je že katera vprašala... glede na to, da je ena pri posvojitvah hotela ilegalno "posvojiti" otroka.

Pa kam gre svet user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
3.2.2008 21:37:40   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ne vem zakaj bi te bilo sram iti k svoji ginekologinji in ji razložiti situacijo ali pa zakaj ga rabiš.

Zakaj jih rabi - menim, da zdravniki najbolj vedo zakaj, kdaj, katere in koliko tablet komu predpišejo in ne kar tako, ker misli, da ji ponovno potrebuje ni utemeljeno! In ne označujte to vprašanje - Ali mi podarite to ali to zdravilo... da je preprosto vprašanje!!!

Nekaj časa nazaj je ena spraševala tudi za Klomifen, če ji ga kdo podari, ker jih ej vse pojedla, ki jih he prepisal Reš, ampak kaj ko se ni nič prijelo, ker moža ni bilo doma, da bi seksala... skratka zgodba da te kap.

Samo še čakam, da katera vpraša, če katera podari viagro za njenega moža, ali pa če ji posodi kar moža, ker je njen neploden... no, mogoče je že katera vprašala... glede na to, da je ena pri posvojitvah hotela ilegalno "posvojiti" otroka.

Pa kam gre svet user posted image user posted image user posted image user posted image

In zakaj je potrebno biti anonimen????????????????

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.2.2008 21:40:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Ker zgleda da je moderno... user posted image

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
3.2.2008 22:15:19   
mojčca

IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Ker zgleda da je moderno... user posted image

Jaz pa nisem čisto nič moderna. Sem se kar malo zamislila in obljubim, da se bom poboljšala user posted image .

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.2.2008 9:21:24   
MARTINŠČICA
Meni je Dabroston ostal od terapije, ker mi jih je zdravnica preveč napisala. Jemala sem jih od zanositve do 16. tedna nosečnosti. Če jih še rabiš, mi pošlji ZS, sicer jih bom tudi jaz vrnila v GK Lj.

Drugače pa punce, mene je ena rešila s tablico Utrogestana, ko mi ga je zmanjkalo in nisem mogla pravočasno priti do zdravnika. Mislim, da se lahko tista anonimna, ki prosi za Dabroston, malo drugače obravnava, kot pa kakšna, ki hoče Klomifen, no. Je očitno že noseča in želi narediti kar največ, da svojo nosečnost obdrži.

LP Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.2.2008 13:36:04   
Taula
Je očitno že noseča in želi narediti kar največ, da svojo nosečnost obdrži

V tem primeru gre magari na urgenco in dobi recept. Kar tako jemati nekaj na lastno pest ni ok, ker ti mora zdravnik predpisati. Če bi to bile navadne tablete, bi jih sama kupila lahko v lekarni.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.2.2008 13:43:18   
Anonimen
Zdravnik ti da toliko zdravil kot jih rabiš.Če si noseča ti jih sproti daje,ali pa jih napiše za 3 mesece, seveda, če je nosečnost ogrožena.Želja po otroku, kot je napisala Aspirinčica, pa ni opravičilo fehtanja zdravil.Kako mi lahko vemo, da jih ta ženska sploh rabi? In zakaj jih rabi? Tista, ki bi ji zdravila odstopila, je še bolj neodgovorna kot anonimna.Treba malo pameti uporabit.
Primer: pošljete ji Dabroston, ona ga nepravilno uporablja(preveč).Pride do težav in zdravnik jo bo vprašal kje je dobila zdravila user posted image Kdo bo nosil posledice?

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
4.2.2008 14:12:17   
zvezdica.1
Tudi jaz sem jemala dabroston in nisem dobila user posted image  danes pa je že 45 dan in sem raje poklicala zdravnico in mi je rekla da naj pridem da bo naredila ultrazvok in potem videla kako in kaj. Dabroston res ni bonbon to je zdravilo raje je da obiščeš zdravnika in ti on pove kako in kaj. Kako bi bila vesela če mi ne bi trebalo jesti zdravil ne da bi še jih jedla po svoji volji.  RAJE OBIŠČITE GINEKOLOGE KOT STORITE KAKRŠNO KOLI NAPAKO!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.2.2008 14:37:40   
Mijavček

..dabroston, vem, da sem smešna, ampak mi je nerodno it spet k G, hvala ker me razumeteuser posted image
katera odstopi?

No, vidm, da ste se kar razburile. Jaz še vedno stojim za tistim, kar sem napisala in ne rabim bit anonimna zato.

Na ta post, ki sem ga citirala pač ne morem drugega napisat, kot da se obnaša kot kura; "nerodno h G,... saj razumete,..."

Ne, ne razumem ! Kaj pa naj razumem iz enega stavka? Čisto možno, da ga punca upravičeno potrebuje... ampak še vedno je treba it h G... in fehtanje od neznancev po internetu za hormonska zdravila ni odgovorno in ni zrelo obnašanje. 

Pa rečte kar hočte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.2.2008 14:43:41   
Taula
punca upravičeno potrebuje

Če ga upravičeno rabi ga dobi pri G ali pa na urgenci.
Tole da ji je nerodno iti...meni ne kaže da ga nujno rabi.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.2.2008 15:31:41   
sayuri
Tud men se je zgodilo v postopku OBMP, da mi je zmanjkalo Prometriuma, dobi se ga pa v Italiji. Pa nekako čudno je blo, da je bil vikend, pa neki prazniki.... V glavnem...prometrium sem imela predpisan od punkcije, do 12. tedna nosečnosti. Dr. Reš mi je takrat sam 3 škatle predpisal. In te tri škatle so v 3 tednih šle.... Prometrium sem krvavo rabila in mi ga je ena punca podarila. Sem ji tko hvaležna..... TAkoj, ko je bilo možno, sem skočila v Italijo. Je pa res, da vem, zakaj so ta zdravila in vem, v kakšen namen sem jih uporabljala. Podarila mi jih je pa punca, ki je bila prav tako v postopku, pa žal ni uspelo....

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.2.2008 16:14:26   
Anonimen
sayuri, ampak najbrž si razložila zakaj jih rabiš in tudi napisla, da nisi mogla do njih... anonimni je pa nerodno iti spet do G user posted image in Dabroston se da dobiti...

Sej anonimno ne bi (najbrž) tako napadli, če bi povedala zakaj ji je nerodno iti do G, zakaj jih sploh rabi - jemlje. In še njena izjava mi ne gre iz glave => "vem, da sem smešna... hvala ker me razumete" Torej ve, da malo "mimo piha" obemen pa pričakuje, da jo bomo razumele. user posted image

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
5.2.2008 14:11:58   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

sayuri, ampak najbrž si razložila zakaj jih rabiš in tudi napisla, da nisi mogla do njih...

Ja, to je pa res. In še to sem povedala puncam na temi IVF-ICSI, ki so bile takrat z mano v postopku...  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.2.2008 16:49:23   
Mijavček
Ja, Sayuri, itak, to ni za primerjat; verjetno nisi bila anonimna ... pa rekla "podarite, me je sram, saj razumete,..."
Mene taki posti pojezijo.
Saj veš, tam na temi IVF/ICSI se pa itak vse "poznamo" in nekatere tudi zares poznamo.
Ko je moja prijateljica zanosila po 2 ss in je imela že v štartu predpisan Utrogestan, ki se ga takrat v lekarnah v LJ ni dobilo, morala pa je ležat in je njena sestra potem skakala po vseh možnih lekarnah, sem se celo sama ponudila, da ji ga odstopim, kar mi ga je ostalo od postopka.
Skratka to ni isto.
Pa en pozdravček vsem!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?