|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   podarim hipp čaj
8.5.2008 7:11:09   
BrankaO.
če kdo potrebuje imam velik 400g in en 100g janež hippov čaj!100g je od 1meseca 400g pa od 6mesecev!
pogoj je da pridete ponj sami smo pa iz grosuplja!!
ld

18.12.1998se nam je rodila prva sončica-Ksenja
17.09.2001 se nam je rodila druga sončica-Sanja
20.1. 2008se nam je rodila zadnja a vseeno zelo ljubljena sončica-Milenca----
ati blažen med ženami :))

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: podarim hipp čaj
8.5.2008 7:17:03   
Volga
O marija, pa se splača po eno škatlo čaja vozit recimo samo od LJ do grosuplja, nikar od dlje user posted image  Zakaj ga pa ne spiješ? No, če je kakšen poseben, zdravilen, dragocen čaj, se pa opravičujem vnaprej.

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2008 7:38:35   
srki
Poskusi ga dati kakši iz bližnje okolice.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2008 8:04:45   
BrankaO.
nimam samo enega!je pa tako jaz ko sem kaj rabila sem se še dlje peljala za tisto!!saj ni pa nikomur nuja hodit ga bom pa stran vrgla!ja tako pač je!prodt ga ne morem ker itak ne bi nč dobila zanj ker pa sem ga jaz dobila pa misli da če ga podarim .....ni pa nuja.....tako je!!!žal!da pa bom  podarila pol pa še poštnino plačevala al pa jaz kam vozila ja halo punce kje pa živite!!!!ni dovolj da nisem požrešna????pa tudi sama marsikaj nimam!bi lahko rekla ga prodam.....zato pa je tako v tej naši slo.!!!ne vem pa kaj ste se name spravle....ko imaš tle gor hujše....banalne ljudi!
no pa hvala!pa nč! aja pa da ti odgovorim še na tisto moja pije stisnjene pomaranče čaja pa tud ne more vse spit saj ga je kar nekaj!v glavnem.....ga bom pač stran vrgla!!!

< Sporočilo je popravil BrankaO. -- 8.5.2008 8:07:14 >

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.5.2008 8:08:42   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: BrankaO.

nimam samo enega!je pa tako jaz ko sem kaj rabila sem se še dlje peljala za tisto!!saj ni pa nikomur nuja hodit ga bom pa stran vrgla!ja tako pač je!prodt ga ne morem ker itak ne bi nč dobila zanj ker pa sem ga jaz dobila pa misli da če ga podarim .....ni pa nuja.....tako je!!!žal!da pa bom  podarila pol pa še poštnino plačevala al pa jaz kam vozila ja halo punce kje pa živite!!!!ni dovolj da nisem požrešna????pa tudi sama marsikaj nimam!bi lahko rekla ga prodam.....zato pa je tako v tej naši slo.!!!ne vem pa kaj ste se name spravle....ko imaš tle gor hujše....banalne ljudi!
no pa hvala!pa nč!

Ja, pa kaj se pa zdaj razburjaš user posted image  Kdo ti pa kaj hoče? rekla sem samo, da ne vem, koliko se pač splača O.K., zdaj za več čajev, peljat nekam...to je vse. Ti kar podari, če pride kdo naokoli, itak. Si zelo prijazna.

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.5.2008 8:26:44   
srki
Branka, jaz nisem nič hudega s tem mislilauser posted image . Jaz sem tudi mislila, da za en čaj. Tudi če bi ga npr. rabila, bi ga šla kupit v štacuno. Bodo pa vesele tiste, ki so v tvoji bližini, saj je kar nekaj punc iz Grosuplja, kjer boste potem še izkoristile za kakšen fajn klepetuser posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.5.2008 8:46:10   
BrankaO.
srki nisem zate nič mislila oprost če tak zgledaluser posted image user posted image je pa itak napisan iz kod sem in če bo pač katera  hotela pa da ji je predaleč se itak ne bo oglasla!jaz če vidim nekaj takega napisan kar se pač meni osebno zdi smešno ali da ne vem vsega grem naprej ne osiram kar tko!veš volga vse razumem sem imela voziček ki sem ga sama dobila in ker je pač bil rabljen men pa je kolegica kupila novega sem rekla ne rabim dveh pa sem ga podarila....vendar sem mamici ko sem videla da ima še manj kot jaz in da ga je bila RES vesela dala še nekaj oblačilc!so bile pa frajle ki bi vzele le oblačilca vozička pa ne ker je pač rabljen.....veš tega pa ne razumem jaz sem vesela če le lahko kaj dobim saj imam tri otroke pa le eno plačo!pa še v najemu smo....veliko pa je takih ki nimajo pa še rabljeno nočejo vzet!tega pa ne razumem!!čaji so pa trgovinsko zapakirani rok je še do drugega leta.....če pač nekdo noče pa ne bo....ponudbo sem dala zdaj pa kakor hočejo.....tako je

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.5.2008 9:15:39   
Tina1
Se lahko zmeniva po zs. Sem ti pisala.

Lp

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.5.2008 13:06:51   
srki
Ah ne, Branka, saj nisem nič zamerila,  malo sem te hotela razvedrit, ko si pa tako huda noooouser posted image .

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?