|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   podaljšanje porodniške
21.12.2009 19:38:03   
sabi
POzdravljene!
Zanima me, kakšne imate izkušnje s podaljšanjem porodniške in koliko časa to traja-odgovor mislim, ker moj primer je tak, da mi s 31.12.2009 poteče porodniška in ker je šele danes pediater izpisal potrebno dokumentacijo za podaljšanje, me zanima ali je možno, da bo odgovor še letos, pa še to, ali mogoče katera ve, kje je ta komisija, je res v Kopru?
prosim za odgovore.
lp. Sabina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: podaljšanje porodniške
21.12.2009 20:01:17   
J.L.
ma odgovor čakaš približno dva tedna, tako da dvomim da bo letos, sploh ker so vmes prazniki.

(odgovor članu sabi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2009 20:16:20   
Taula
Če si iz Vrhnike, bo tvoja prošnja verjetno obravnavana v Lj. Je več komisij v Slo. Jaz sem čakala 14 dni. na odgovor, sedaj so pa še prazniki, tako da boš izvedela šele januarja verjetno. Če ti prej poteče porodniška, preden dobiš odgovor moraš pač iti delati oz koristiti dopust če imaš šanso.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2009 8:48:24   
symona
Tudi meni se porodniška izteče 31.12. in sem vlogo za podaljšanje dala že konec novembra. Na odgovor sem pa čakala nekje 3 tedne in dobila odobreno še do 30.3.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.12.2009 13:57:05   
livia
Jaz sem iz Logatca in so mojo prošnjo obravnavali v kopru. Milsim, da se sestanejo 2x na mesec. Dvomim, da jo boš dobila še letos, ni pa to nič hudega. Na odgovor čakaš pd 2-3 tedne. Kolegica je dobila odgovor, ko je bila že en mesec na dopustu po porodniški oz mislim, da je celo šla že delat za kak dan. To ni nobena ovira, se ti od takrat naprej šteje še dodatne 3 mesece.

Sicer ti želim, da ti polepšajo praznike z veselo novico, če ne pa po praznikih.

Še danes se spominjam kako me je iz CSD poklicala okoli božiča in mi povedala, da so mi podaljšali. Ker nisem pričakovala, sem skoraj skupaj padla od veselja. To je nekaj nepozabnega.
Srečno!

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.12.2009 17:23:36   
sazi
Jaz sem vlogo oddala le en teden pred potekom porodniške - pač splet okoliščin - prej so mi vsi govorili, da ni tako kritično, da mali pač malo zaostaja v razvoju, ko sva prišla pa na zadnji pregled v RA pa cela paaaanikaaaa in da moram nujno ostat doma. Že prej sem se v službi zmenila, da po končani porodniški koristim 3 tedne dopusta (večino starega in nekaj malega novega). Odgovor sem dobila, ko sem bila že 10 dni na dopustu, ostala še naprej na dopustu, podaljšano porodniško pa nastopila po končanem dopustu, tako da sem bila doma 12 mesecev + 3 tedne+ 3 mesece - res super.

Komisije pa zasedajo glede na območja, kamor sodiš. Če Logatec paše pod Koper mogoče tja sodi tudi Vrhnika, kaj pa vem. Obravnavali pa skoraj zagotovo ne bodo letos.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.12.2009 17:29:24   
Katy78
Jaz sem iz KR in naše prošnje obravnava komisija v Kopru. Meni se porodniška izteče 28.12., vlogo na CSD sem oddala v začetku novembra, na odgovor pa sem čakala točno en mesec. Imam podaljšano za 3 mesece. user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?