Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: podaljšanje porodniške nujno 13.3.2009 15:46:31
|
|
|
|
Lunca1
|
najbolje da jih pokličeš in vprašaš držim pesti, da urediš
|
|
|
|
RE: podaljšanje porodniške nujno 13.3.2009 15:49:32
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 najbolje da jih pokličeš in vprašaš držim pesti, da urediš bom šla kar do njih takoj zjutraj. upam, da res. hvala
|
|
|
|
RE: podaljšanje porodniške nujno 13.3.2009 16:17:07
|
|
|
|
dushka
|
tudi jaz držim pesti. Sporoč kako si uredila.
|
|
|
|
RE: podaljšanje porodniške nujno 13.3.2009 17:37:25
|
|
|
|
2 Sraki
|
Če želiš, da se ti porodniška brez premora nadaljuje je rok oddaje 1 mesec pred izstekom. Sicer pa lahko oddaš kadarkoli do otrokovega 18M.
|
|
|
|
RE: podaljšanje porodniške nujno 13.3.2009 17:47:02
|
|
|
|
sazi
|
Jaz sem vlogo za podaljšanje vložila 3 dni pred iztekom - splet okoliščim, totalna panika na konrolnem pregledu v RA, prej je bilo pa kao vse OK, oziroma nekritično za podaljšanje. Porodniška se mi je končala, potem sem bila 3 tedne na dopustu, potem pa sem nadaljevala 3 mesece podaljšane porodniške - res super.
|
|
|
|
RE: podaljšanje porodniške nujno 14.3.2009 10:52:58
|
|
|
|
Onasiss
|
Na podlagi česa pa ste dobile podaljšano porodniško? A ni tako, da ti pediater predpiše mnenje, da je potrebno biti zaradi otroka še doma? Ne vem, sprašujem, ker mi je to povsem tuje in bom morda tudi jaz potrebovala podaljšanje, če se bo dalo. Bi bilo fajn...
|
|
RE: podaljšanje porodniške nujno 14.3.2009 11:18:26
|
|
|
|
adelak
|
caw mene tud zanima a se porodniska lahko podaljsa tudi ce j z vse vredu?pac da sm z njim se malo???lp
|
|
|
|
RE: podaljšanje porodniške nujno 14.3.2009 11:45:47
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: adelak caw mene tud zanima a se porodniska lahko podaljsa tudi ce j z vse vredu?pac da sm z njim se malo???lp ne.
|
|
RE: podaljšanje porodniške nujno 14.3.2009 13:36:39
|
|
|
|
sazi
|
Na podlagi česa pa ste dobile podaljšano porodniško? Na podlagi izvida iz razvojne ambulante - izrazita hipotonost in zaostanek v gibalnem razvoju, pa še na fizioterapijo sva hodila. Bi raje imela otroka brez problemov in šla po enem letu nazaj v službo.
|
|
|
|
RE: podaljšanje porodniške nujno 14.3.2009 18:08:52
|
|
|
|
kat007
|
caw mene tud zanima a se porodniska lahko podaljsa tudi ce j z user posted image vse vredu?pac da sm z njim se malo???lp do otrokovega 3 leta lahko delas skrajsani delovni cas (4, 5, 6 ali 7 ur). Seveda imas placo toliko nizjo, ti pa drzava placa vse prispevka do polnega delovnega casa... moja sodelavka je to koristila..
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?