|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pod 22 letom?
20.4.2009 22:43:40   
Anonimen
Sem nova uporabnica RR in me zanima če je katera uporabnica na RR mlajša od 22 let in načrtuje nosečnost??
jaz sem stara 19 let in načrtujem nosečnost je še katera takšna??  s fantom sva skupaj 2 leta in tudi živiva skupaj! za mano pa je že tudi eden ss ker se plod ni obdržal!!
vem da bo katera rekla da je to prehitro ampaka slabi komentarji me ne zanimajo!!

LP

Anonimna user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pod 22 letom?
20.4.2009 22:45:50   
tinncyka
pri meni je vse isto samo razlika je da sem jaz stara 20 let!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2009 22:48:49   
BabyKitty
Sama sem 20 in mi je vseeno kaj si ljudje mislijo. Sama vem da sem pripravljena, da si to želim. Pač vsak je zase najbolj pameten. Sama sem z fantom 4 leta, sva najboljša prijatelja, odlično se razumeva, prostovoljno delava z otroki, oba si jih želiva imeti veliko... Zakaj čakati? Življenje je prekratko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2009 22:57:03   
tinncyka
Tudi meni je vseeno kaj nekateri pravijo!! ko sem bila prvič noseča so vsi govorili da je prehitro in so imeli nekateri slaba mnenja  ... ampak potem ko se je slabo končalo so pa rajši zaprli svoja usta!
naju z dragim podpira vsa družina tako moja kot njegova!!

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2009 22:57:10   
kajalin*
user posted image bravo za vasuser posted image Rodila sem pri 26 in mi je zelo žal,da nisem prej,res življenje je prekratko in tudi z otročkom lahko živiš mladost,gotovo je še lepše:)

Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2009 23:14:53   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem nova uporabnica RR in me zanima če je katera uporabnica na RR mlajša od 22 let in načrtuje nosečnost??
jaz sem stara 19 let in načrtujem nosečnost je še katera takšna??  s fantom sva skupaj 2 leta in tudi živiva skupaj! za mano pa je že tudi eden ss ker se plod ni obdržal!!
vem da bo katera rekla da je to prehitro ampaka slabi komentarji me ne zanimajo!!

LP

ma dej prvič nism načrtovala pa se je slabo iztekl (splav spontani)....pa druič nism načrtovala, kr v bistvu otrok naj kao neb mogla met, pa naju je z mojim kr presentl (seveda prijetn). pa sm stara mal čez 18.....imam fanta ki bi dal za naju z otrokom vse, poklic mam, streho nad glavo mam, otroka bom mela in ko bo otrok že v vrtcu pa si poiščem še službo. to je zame lajf tapravi...
diskoteko sm izkusla sm dvakrat in me nit ne vleče več tja, da bi okol z fanti norela pa mi tud ni...
tk da ti svetujem da se ne sekiraš,kr je to odvisno od tebe in fanta če sta pripravljena, potem sploh ni prehitruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.4.2009 23:16:34   
pikica01
ojla!
tudi sama sem stara 19 let in nažalost sta za mano dva ss prvič v 10t ker se plod ni dosti prijel in drugič v 12t ker srček ni bil!! zato vas vse mlade punce močno podpiram pri tej odločitvi!!
sama imam sošolko ki je rodila pri 17 letih in zelo lepo skrbi za svojega tamalega!!!

lp

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.4.2009 23:18:37   
BabyKitty
Meni se včasih zdi, ko poslušam ženske stare 30 let kako govorijo, da je treba še živeti in nevem kaj, kot da se z otrokom življenje konča, da si potem mrtev in ne morš se več premikat. Sama kamorkoli grem razmišljam o tem kako bi bilo lahko z otročkom še boljše. Nisem nek žuraški tip človeka, oziroma sem zgodaj začela in zgodaj končala. Sedaj mi žur pomeni to, da grem v vrtec in udarim kakšno pametno s tamalimi user posted image nepozabne izkušnje so k poslušaš male nakladačke user posted image

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.4.2009 23:20:40   
Katjusa
Bravo punceuser posted image user posted image user posted image user posted image jst sem si ful želela bit mlada mamica.... no pa smo začel pr 22 z načtrovanjem (prej sem mela faks....) in potem ni šlo tako kot smo si želeli in sem prvič rodila pr 25 pa se mi zdi že to mal poznouser posted image user posted image user posted image user posted image
super in vso srečo in čim prej user posted image upam, da bom do 30 imela 3 otročkeuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 20.4.2009 23:22:30 >

(odgovor članu pikica01)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.4.2009 23:21:13   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

LP

ma dej prvič nism načrtovala pa se je slabo iztekl (splav spontani)....pa druič nism načrtovala, kr v bistvu otrok naj kao neb mogla met, pa naju je z mojim kr presentl (seveda prijetn). pa sm stara mal čez 18.....imam fanta ki bi dal za naju z otrokom vse, poklic mam, streho nad glavo mam, otroka bom mela in ko bo otrok že v vrtcu pa si poiščem še službo. to je zame lajf tapravi...
diskoteko sm izkusla sm dvakrat in me nit ne vleče več tja, da bi okol z fanti norela pa mi tud ni...
tk da ti svetujem da se ne sekiraš,kr je to odvisno od tebe in fanta če sta pripravljena, potem sploh ni prehitruser posted image

se čist srinjam s tabo Snoopyka!!!

aja pa pardon jaz bom kmalu 20 sem se malo zmotila! me kar vleče tja ker bom kmalu se opravičujem sem se na dveh formih za.....!!

< Sporočilo je popravil tinncyka -- 20.4.2009 23:23:53 >

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.4.2009 23:30:01   
pikica01
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

aja pa pardon jaz bom kmalu 20 sem se malo zmotila! me kar vleče tja ker bom kmalu se opravičujem sem se na dveh formih za.....!! 

se mi je zdelo mal čudn ko sva se še nazadnje menle sva še bile istih let!! sedaj pa eno leto več pa nič povedla!! seveda ti je oproščeno!! se vidi da te že malo vleče proti okrogliuser posted image user posted image ! sam na 20 še boš pa po mojih izračunih pol leta čaklala tak ko jaz!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.4.2009 23:30:19   
BabyKitty
Punce a ste zato, da odpremo eno našo temo... Pač za mlajše mamice in tam sproti debatiramo... Oziroma nadaljujemo na tej user posted image da se med sabo spodbujamo in menjamo izkušnje. Ker včasih ne pašemo ravno med vse umetne oploditve, in 43. poskuse?

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.4.2009 23:32:04   
tinncyka
jaz sem za to!!! pa ne mi zamerrit ker sem se tud na oni temi ne pričakujem maja napisala da sem stara 20 mal sem se zatipkla! se vidi da sve se z pikico mal prevč debatirali kaj bo ko bove 20!! heheuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
20.4.2009 23:33:38   
BabyKitty

Hehe, vem kako je! Sama si tudi učasih želim 21 user posted image pol se se sliši več tako mlado user posted image pa čeprav je vse en isti š*t

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 20.4.2009 23:35:40 >

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.4.2009 23:34:25   
pikica01
jaz sem tud za to!!user posted image user posted image user posted image  
user posted image  tinncyka bo treba manj študirat na leta!! user posted image user posted image user posted image  bo še prehitr prišl ko bomo mele abrahama!!

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.4.2009 23:36:46   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

m se zatipkla! se vidi da sve se z pikico mal prevč debatirali

Hehe, vem kako je! Sama si tudi učasih želim 21 user posted image pol se se sliši več tako mlado user posted image pa čeprav je vse en isti š*t

točno tko sem misla da se bo katera kakšen komentar mela na to da sem 19 pa si želim meti tamalega... sem jih že ena 2 taka huda slišala da jih še te dve pogledat skor ne morm več pa če prav med vikendi jih srečam v gostilni!! (tam delam)

Neposredna povezava do sporočila: 16
20.4.2009 23:38:25   
BabyKitty
Tako, sem nam odprla novo temo, da bodo tudi bodoče članice videle kam se lahko pridružijo user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.4.2009 23:41:09   
tinncyka
evo vam dam primer!!
stara sem bila 18 let pa mi je ena rekla tole ko sem ji pokazala pozitivn test!: " ka ne mislim it delat splava?" mene je skor kap ruknala!!

ru pa je bil ta: " ka še nisi malo premlada za otroka?" pa ta dobnr ve da bi ga zlo rada mela ... moj dragi je malce starejš od mene!! pa se ful štekava... pa vse sploh mu ni videt da je tulko star! aja pa ni 40 tak ko je že bla ena debata... (pa so bli nekater ful kruti komentarji)

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.4.2009 14:02:37   
mojca345
no, jest nisem tok mlada več....

sem hotla povedat samo to, da mi je zanimivo, da tudi tako mlade pa imate ss in težave z zanositvijo. pa tudi ne rata v prvo, ker drugače ne bi bile tu, a ne. to se pravi take zadeve se dogajajo, ne glede na leta. so pa potem druge težave po 30 letih ( to je kao neka mejnica ).

to, da ima folk ta klasična vprašanja : a ne boš splavila ? a nisi premlada ?
je pač klasika. sej kej drugega ne morete pričakovat pr večini. k večina folka se ne počuti dovolj zrelega v teh letih za kakršnokoli odgovornost. kaj šele za otroka ! otrok sam pa prinaša seveda različne rodosti v različnih letih in seveda tudi nekaterim stvarem se moraš odpovedat. ampak ženske, ki si otroka želijo, jim to ni problem. ker jim več pomeni otrok, kot vse ostalo.

je pa težko ko stojiš v gruči ljudi in večina misli drugače kot ti. moraš biti zelo močna, da preživiš. seveda pa brez staršev, ki bi pomagali finančno, psihološko in srčno, jest zlo težko vidim pozitiven izvid vsega tega, edino če vaši dragi niso tako dobro preskrbljeni, da potem res ni vprašanja glede denarja.

a vaši dragi si tudi želijo otroka ali jo to bolj vaša želja ?
a je katera poročena že ? 
a katera študira ali hodite v srednjo šolo?

jest sem si tudi želela otroka pr 18,19 letih. pa je moj takrat tudi govoril da, da. pol k je pa slučajn ratu ( nisva delala na tem ), je pa spizdu. in takoj najdel drugo. moraš imeti kar prekleto srečo, da pri teh mladih letih najdeš zrelega moškega, ki ve kaj hoče in ve kaj je to odgovornost in je pripravljen delat. iz mojih izkušenj moraš imet bolj magično paličico, da najdeš 19 letnika ali 22 letnika takega, ki bi si želel družine zdaj. najdeš take k si želijo družine, ampak večina odgovornih fantov, vedno reče, ko bo denar, bo tudi to. vsaj tisti, k si želijo družine. ostali pa bi itak samo "sej veste kaj". fantje, k sem jih jest spoznala, so nekje pri 28,29 letih in dalje pričeli razmišljati o družini, ko so dobili spodobno službo in imeli denar. pa še takrat niso vedeli eni, v kaj se točno spuščajo - otrok.

ženska so itak preje zrele in preje sposobne vse to počet, ker vedo kaj in kako. tipi pa so eni veliki otroci in rabijo dolgo časa, da se pripravijo na misel, da bi enkrat v daljni prihodnosti imeli otroka z žensko, ki si jo bodo seveda sami izbrali in ob kateri bodo začutili,da bi pa z njo in ob njej lahko imeli otroka.

ampak očitno, ste ve take tipe spoznale, ki imajo seveda še denar. no, jest jih nisem. čestitke !

moja tašča se je poročila pri 18 letih, on je dve leti starejši. samo takrat so bili tudi drugi časi. naslednje leto je bila noseča. ampak onedva sta pr teh letih že gradila hišo, v kateri sta sedaj. takrat je lahko vsak delavec z navadno plačo imel svojo hišo, samo materiala ni bilo.

danes je  drugače. danes je materiala, pa denarja ni. vse je drago, plače pa so nizke. faks ni garancija. moraš se znajt sam.

in moja sošolka z srednjo šolo se znajde sama očitno zelo dobro. sicer se je preselila v kranj, kjer je ceneje življenje. ampak nima otroka. dela po 9 ur na dan, da preživi. danes je tako, da lahko delaš eno, drugo pa ne. če si na svojem in želiš preživet delaš ko mutec, zelo težko pa najdeš v tem tempu življenja še čas za partnerja in še čas za otroka. hvala bogu, da imamo porodniško plačano in da smo lahko doma. upam, da tega ne bodo ukinili, čeprav evropske dražve pritiskajo na slovenijo, da naj ukine.

skratka ni lahko žviljenje. in ko bo bolj konkretna recesija prišla, bo seveda še težje, ker bomo vsi plačali to.

no, ja ampak smo OPTIMISTIČNE a ne... 

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.4.2009 14:21:10   
Bojana82
Jaz sem bila pri prvem otročku stara 20 let in ni mi žal......se mi zdi abosulutno prepozno da nekatere ženske šele po tridesetem letu pričnejo razmišljati o naraščajuuser posted image  ( da nebo pomote, sem ne štejem tistih deklet, ki se trudijo z zanositvijo pa jim ne uspe ).....no sedaj drugegauser posted image , bom imela pa pri 27 - ih!

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.4.2009 14:30:04   
neodkrita
No jaz pa sem bila pri prvem stara 17 let pri drugem pa 23. Zelo lepo je bilo, nič mi ni žal. Obe sta že odrasli, jaz pa v najboljših letihuser posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.4.2009 18:35:02   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

a vaši dragi si tudi želijo otroka ali jo to bolj vaša želja ?
a je katera poročena že ? 
a katera študira ali hodite v srednjo šolo?

želja je od obeh  (mam pač starejšega partnerja 10 let starejši od mene) in vem da si ga neskončno želi... ker se še zdaj spominjam kako mu je bilo hudo ko sem prvič imela ss!
ne poročena še nisem
hodim pa še v srednjo šolo 4 letnik

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Duda
Michonne RR

Do kdaj je imel vaš otrok dudo?

Samo prvih par mesecev (5%)

Do 5. meseca (2%)

Do 1 leta (16%)

Do 2 let (27%)

Do 3 let ali več (10%)

Nikoli je ni imel (41%)

Število vseh glasov: 63

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!