Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: poceni prenočišče v Londonu in Ryanair 8.3.2006 17:17:30
|
|
|
|
vesnaRR
|
Midva sva bila v temle hotelčku http://www.londonshotelguide.com/Quicksearchdisplay.asp?fdvenueid=172 je čist in za nekoga ki samo spi tam čisto ok, vključuje zajtrk. Je pa ta ulica polna hotelov, pa mislim da je ene par vrat pred našim bil tudi en hostl, pa podzemna, šoping center in restavracije z različno hrano so na dosegu roke v vzporedni ulici. Če te še kaj zanima imam še vedno ful različnih linkov na to temo. Lp, Vesna
|
|
|
|
RE: poceni prenočišče v Londonu in Ryanair 8.3.2006 17:42:09
|
|
|
|
clea
|
Hvala Vesna, bom pogledala! Pozabila sem napisat, dame zanima tudi bus iz Stansteda v center, samo približna cena. Saj verjetno non stop vozijo,a ne?
|
|
|
|
RE: poceni prenočišče v Londonu in Ryanair 8.3.2006 20:15:54
|
|
|
|
Dejča
|
Mi smo leteli iz Celovca in pustili avto kar na tamkajšnjem parkirišču in je bilo vse OK, pa še drago ni bilo. Karta iz letališča do centra mesta (z vlakom/metrojem) je pred letom in pol stala pbl. 6 jurjev (povratna) in smo jo kupili že v Celovcu. Metro vozi nonstop, tako da ni panike.
|
|
|
|
RE: poceni prenočišče v Londonu in Ryanair 9.3.2006 22:48:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo sli iz Trsta, voznja do Liverpool street stationa pa je trajala slabo uro :) Kake karte smo imeli nimam pojma, ker je vse to rihtala sestra. Za poceni prenocisca pa ne vem, mi smo imeli drago (pri Cikaneku). Lp, Riba
|
|
|
|
RE: poceni prenočišče v Londonu in Ryanair 9.3.2006 22:48:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, pa na Stanstedu je karta cenejsa kot na avionu!
|
|
|
|
RE: poceni prenočišče v Londonu in Ryanair 10.3.2006 8:54:09
|
|
|
|
viv_
|
Saj so že napisale - imaš Stanstead express, to je vlak, ki te pripelje na Liverpool street. Od tam naprej imaš pa vse podzemne na voljo. Če veš tičen datum povratka vzami povratno karto, se verjetno bolj splača. Za parkirišče poglej, ponavadi je tako, da so kakšna malo bolj oddaljena parkirišča, a še vedno v sklopu letališča, cenejša. Z prenočišče ti žal ne morem pomagat - imam v Londonu prijatelje, tako da vedno spimo zastonj.
|
|
|
|
RE: poceni prenočišče v Londonu in Ryanair 10.3.2006 23:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo sli z busom, ker je cenejsi kot Stansted express. Vozis se pa kakih 10,15 minut dlje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kam z otrokom na sankanje?Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?