Jesica
|
Kot vidim je SPELI še en primer monoamniatov. In dokaz, da G različno gledajo na to in različno 'prestrašijo' oz. razložijo rizike. Meni so zadevo predstavili čist drugače, pa Žirafi tudi očitno. Speli, držim pesti za tebe. Pejt na bolniško. Bo vedno težje. Všeč mi je, da si tako pozitivna in le tako naprej. 18t si. Trebuh bo hitro zrasel. Je pa brez veze sedaj razmišljat o tem kaj vse se ti lahko zgodi še v nosečnosti, konec koncev te lahko tudi avto zbije. Le pogumno naprej in počivat. Jaz popadkov nisem čutila, voda mi je odtekla v 31t in hopla takoj na CR. Žirafa, priporočamo kako 44 in 50. Jaz sem jih imela. Pa 56 sem kar dolgo nosila. 44 sem imela malo časa, ampak na 50 in 56 sem bila pa kar nekaj časa. No sedaj sem na 62-68, kako gre hitro.Imata 6m. Pa kot pravijo ostale, ne navleči si preveč. Boš dobila za darila, pa če ugotoviš, da ti kaj manjka, še vedno lahko dokupiš. Na začetku sem imela dvoje dolge roke. Se pravi en bodi z dolgimi rokavi brez nogic, pa počez pajacek oz. kompletek ali kakorkoli se že temu reče. Najprej pa seveda pampersko (sedaj sem prešaltala na Mueller plenice, so pol cenejše in tmali ju dobro prenašata). Če imaš pa široko previjanje, pa še tetra in povijalna. Ne skrbi, saj ti vse v tisti ustanovi pokažejo. Pa valjda, da nimaš pojma, sej jaz ga tudi nisem imela. Pa sem se v bolnici naučila previjat, doma pa že improviziraš, čeprav te je kar malo strah iti domov. Tam je osebje na voljo, doma ni ponavadi nobenega. Ne se sekirat, to so še najmanjše zadeve, važno, da tvoji punci prideta lepo na svet, vse ostalo je pljunk v morje.
|