Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sem srečno poročena, imam prečudovite otroke, trenutno sem na porodniški pa vendar sem zelo zelo osamljena. Mož dela cele dneve, ves čas sem sama z otroci, ko pride je utrujen, sicer se z menoj pogovarja, meni pa manjkajo pogovori s prijateljicami. Problem je v tem, da so vse moje prijateljice že zdavnaj rodile in imajo že velike otroke in jih ne zanimam jaz in moji dojenčki. Pravzaprav so me zelo razočarale, saj so se kar umaknile. Za prvega otroka so še malo spraševale kako in kaj počne, ko sem rodila drugič se je še katera oglasila, potem pa so se obiski zredčili, dokler se niso prenehali. Zdaj niti ena ne pride več k meni, ven me ne vabijo, saj vedo, da imam majhnega dojenčka in nisem zanimiva, saj nimam moči lutati celo noč in žurati. Ali je po tridesetem vse končano, mi je res usojeno, da bom samo žena in gospodinja, po končani porodniški pa služba in to je vse... pogrešam čveke s frendicami, vendar starih vez ne mislim obnavljati, saj so me prizadele, ker so se umaknile a obstaja kak link kamor bi pogledala in morda našla kakšno prijateljico, sem že povsod iskala a so same zmenkarije ali pa so vse zelo mlade, jaz pa sem stara okoli 35 pa me zanima, kje bi našla kakšno prijateljico, saj ven ne hodim, če pa grem z vozičkom pa nobene ne srečam sem družabna, zgovorna, komunikativna pa ne gre... Ja kako pa to Mislim, da se ti ni potrebno sekirat..si na pravem forumu..tle gor smo same čveke, pa tudi take k smo vsestranske. Za žur ali sprehode, pa kuharijo in pospravlljanje. Za doma in v mesto ali park. Vglavnem smo vsestranske. No to govorim v svojem imenu
|