|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po toliko letih
17.10.2012 12:06:12   
Anonimen
Lep pozdrav vsi ki prebirate forum. Nisem si mislila, da bom kdaj v situaciji, ko bom težavo delila tukaj, ampak vse je enkrat prvič.
S partnerjem sva skupaj že skoraj 20 let, od ranega otroštva, imava 3 prekrasne otroke, skoraj vsi že šoloobvezni. So bili v razmerju vzponi in padci, na začetku zveze kar veliko nesoglasij, ki pa sva jih kasneje rešila. Zadnjih par let pa opažam, da me pravzaprav na partnerju vse moti. Vsaka stvar, ki jo naredi, mi gre na živce, vsa dejanja. No najbolj določene stvari, ki me poprej niso tako motile. Moti me njegov način življenje, njegovo razmišljanje,oblačenje, njegovi hobiji, ki ji pravzaprav sploh ne razumem, zdijo se mi nesmiselni, njegov stil življenja, moti me to, da se premalo ukvarja s športom in ne živi zdravo, morda se tud premalo aktivno ukvarja z otroci. Skratka, ni je stvari, ki bi bila prav za mene. Sva se že milijonkrat pogovarjala, pa pravi, češ, da mene tak vse moti, da pa on ni tak in zaključima. Rada sem sama, ne morem rečt, da ga pogrešam noro, ko ga ni, vendar pa brez njega dolgo ne zdržim. Nonstop me skrbi za njega, pravijo, da je skrb pokazatelj ljubezni, ne vem.?

Saj mi je lepo z njim, ne znam si predstavljati, da ne bi bili skupaj, otroci so nori nanj, vendar se vsdno bolj sprašujem, kam vodi tak odnos, ali sem morda jaz tista, ki sem preveč zahtevna, ki sem se morda toliko spremenila, da ga več ne sprejemam kot bi morala. Je morda imela katera podobno izkušnjo? Zanj bi vse naredila, ampak to moje spoznanje, da me vse to na njemu moti, zakaj se mi to dogaja, rada bi ga spet videla v lepi luči, kos sem ga nekoč, ga kovala v zvezde.

Morda bo mi kdo ponmagal s kakšnim nasvetom, morala sem dati iz sebe.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: po toliko letih
17.10.2012 12:24:42   
Anonimen
zato,ker ti nimaš nič od življenja.On pa ima in aktivno "dela-uživa" . Ti pa skrbiš....
Skrb ni pokazatelj ljubezni- v tvojem primeru,ampak tebi je dolgčas in očitno ne znaš nič drugega delati kot skrbeti za druge

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2012 12:50:29   
gsatalema
Men se pa zdi, da sta padla v neku rutino (on svoje hobije in dejavnosti), ti pa razglabljanje vsega...
Pojdita nekam sam,.. da zbudita vajino ljubezen, skupne trenutke, začnita se z čim ukvarjat skupaj..., v glavnem potrebne so spremembe na obeh!
Ti lahko začneš pri sebi in to takoj user posted image , ker imaš kaj spremenit...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2012 13:01:47   
ronja
anonimna, mislim, da sta se ujela v past: po naravi vedno težimo k boljšemu: ko nekaj dosežemo, se trudimo še več, tudi od partnerja tako vedno več zahtevamo, ker imamo skupaj vedno več obveznosti (dokler sta živela vsak zase, jih ni bilo, edina "obveznost" je bil randi, ki je bil itak fajn;), ko sta se skup preselila, sta imela skupno gospodinjstvo, ko so prišli otroci, je bilo še več obveznosti...). Tako vedno več zahtevamo, pa hkrati pozabljamo, koliko smo že naredili en za drugega...

Sama sicer še nimam take izkušnje, ampak ankica je enkrat ful lepo napisala, kako se ti zamere naberejo in takrat ti gre na partnerju vse na živce, še to, kako diha in je solatouser posted image . Ne vem več, na kateri temi, ampak je bilo res simpatično napisano. Dajta karte na mizo. Kaj ti gre v resnici na živce? Sami hobiji ali to, da ima zanje čas, zate pa ne? Ali to, da ti za svoje hobije nimaš časa?

Mogoče se morata enkrat ornk spičit, da vržeta vse na mizo, mogoče pa sta samo malo naveličana in rabita time off. Ti veš, ali so kake zamere zadaj, ali ne.

Najdi si hobi, predvsem pa najdita nekaj SKUPNEGA (poleg otrok, nekaj samo za vaju dva!), poizkušaj ga razumet, ko ti razlaga o svojem hobiju, poglej, kako mu žarijo oči, ko govori o nečem, kar ima rad... in če ni zadaj še kaj drugega, boš verjetno spet začutila tisto iskrico:)

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu gsatalema)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2012 13:04:13   
mateyka
jup, dolgcajt ti je in dolgo te že ni usekalo slabega.
jaz mislim; prvo kot prvo, da si sebe zanemarla (čustveno, psihično in duhovno) in da se ti zato zdaj to dogaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2012 13:14:01   
ronja
Aja, še to: v tej dirki k vedno boljšemu, se je treba včasih ustavit: nekatere stvari so bedarije. Če veš, da težiš za bedarije, se ustavi! Vseeno je, kako je perilo obešeno, če je za kosilo nekaj, kar ti ni najbolj všeč, če je nekaj naredil, potem mu daj priznanje za to (ne da mu poješ hvalo do nebes, ampak recimo moja mami ni nikoli jedla, če je kdo drug kaj skuhal - in potem nismo, ker je moralo bit to, kar si je ona zmislila, tako kot si je ona zmislila, takrat ko si je ona zmislila... Enkrat je prišla na obisk in rekla, da bom mela vse majce razvlečene, da mi bo pokazala, akko se prav obesi. Sem ji povedala, da jih je on obešal in da vem, kako jih ona obeša, da mi je pa popolnoma vseeno, kako bojo majce, da je važno, kako bova midva;) ne vem, če je dojela, ampak glavno, da sem jaz;)

Sama sem precej bolj mahnjena na čisto kot on, pa sva šla vsak par korakov proti drugemu. NI treba, da je vse tipitopi. Naše stanovanje ni zdaj niti približno tako čisto in pospravljeno, kot je bila moja soba, kjer sem imela monopol in sem jo lahko držala čisto. On pa zdaj veliko več puca kot je doma (kjer ni NIČ, ker mu ni bilo treba). Zavestno sprejmi, da je lahko tudi drugače kot bi ti, pa bo vseeno ok. ni samo ena prava pot:).

Se spomnim, kako je oče dostirkat rekel mami, da bi lahko tudi manj komplicirali s kosilom in kdaj jedli tudi kaj na hitro. Ampak ona je hotela po svoje in se potem pritoževala. Ja, potem pa mej po svoje... Sama sem si ful želela, da bi kdaj imeli rajši več časa in manj obveznosti, ker je moralo bit vse točno tako. Zato se zdaj ustavim in pustim, da včasih življenje gre, kamor pač če. Je bolj luštno;). Pa ljudje (moški in otroci) imajo potem veliko večje veselje sodelovat zraven, ker imajo tudi besedo pri odločanju, kaj kako in kdaj...

Za to, da ti gre vse na njem na živce, ni vse on kriv. Če ti gre na živce to da nezdravo živi - kaj je za tem? Te skrbi, da se mu kaj zgodi in ti gre zato to na jetra? POtem mu tako povej: da se bojiš zanj, ne pa da ga nadereš, da si je spet hamburger kupil, resimo;). Saj ne vem, kaj točno imata, samo primer;).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2012 19:04:41   
Bakfark
Že blo podobno, čekiraj klJe

http://www.ringaraja.net/forum/m_5963733/mpage_1/key_/tm.htm#5973459

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2012 13:43:08   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
...., vendar se vsdno bolj sprašujem, kam vodi tak odnos, ...

Kam te (vaju) vodi, že lahko vidiš. Spremenit (aktivno) morata odnos, ker tak kakršen je ni več dober. In se tudi bo spremenil, če ga vidva ne bosta se bo pa sam spremenil, pa čeprav v to, da ga več ne bo. Prej ali slej te pri njem ne bo samo motilo ampak se ti bo začel upirati, kar zna pripeljati do stopnje gnusa, takrat pa bo že prepozno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?