Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Ce bi jaz bil tak.. bi to pomenilo, da je mam pocasi dost.. On pa je lahko drugacen.. Itak! To ti bolje ves.. Ja, saj se tolažim, da je tko, da ste si moški pač različni. Sej če obrnem in pogledam sebe, bi tud kdo lahko rekel, da sem hladna, ker se mi res ne crklja po seksu, niti malo ne, objemčki in 'ljubim te' men pašejo čist v druge situacije, npr. ko leživa na kavču pa gledava kak film... Sam vseen, no... Saj vem, da se bo neumno slišalo, ampak mam tak občutek, kot da mu je nerodno, kot da postane sramežljiv , ja itak se butasto sliši, vem. Kaj me je sploh napeljalo na to, da sem odprla to temo, evo, dans prespi v drugem kraju (službeno) in sva se šla prejle en cibersex po msn-ju, v bistvu prvič in je blo reeees dobro, in ko oba končava (pač sva končala vsak pri sebi )...mrk 3 minute, jaz njemu, kaj je zdej? si ostal brez besed, pa smajlija, on pa nič, mrk, čez 10 minut pa: ej, miška, sem skočil pod tuš, zdej bom šel pa spat, sem utrujen, lupčka, čau, pa smajlija. Ja, piiiismo, men se je pa tok fajn zdelo no! Eh, brezveze, po moje je Marogica še najbolj v črno zadela s svojo izjavo.
|