|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po razgovoru za IVF
21.4.2005 20:09:47   
ronni
Začela bom s slabo novico,da se tega rešim. Dobila sem:hudicek:.Zdaj držim pesti za Tinkamiško in vse ostale,ki še čakajo!!!:bravo::bravo:
Sporočam pa tudi super novice iz Ljubljane. Z dragim sva bila na razgovoru,tako,da dobiva v roku 1 meseca odgovor konzilija,potem pa je za čakat od 0-2 meseca!!!:)Bila sem ful presenečena,ko mi je to dr. Vogler povedal-odvisno koliko jih čaka. Torej imam še upanje,da pridem na vrsto pred poletjem. Drugače je bil zelo opimističen,ker so rezultati super.Zopet sva dobila tak zagon,res super občutek!!:love::love:
Drugi teden pa odhajava za 4 dni v Poreč,tak, da si nafilava baterije za :sloncek::sloncek::sloncek:
Hvala vsem,ki mislite na naju!!!
Saška
Neposredna povezava do sporočila: 1
   po razgovoru za IVF
21.4.2005 20:47:44   
delfinček
:bravo::)-:bravo:ja,mi dve sva na istem...jaz pa hodim h dr.Zornu...:bravo:jaz sem pa razmišljala,da bi šla na postopek enkrat sept.,pa nevem kako to izvest...ali ima katera pametno idejo?zaradi tega razloga,ker nisem v stalnem del.razmerju in težko dobim prosto..sept.bi lahko,ker je konec sezone in grem lahko tudi na dopust v slučaju,da bi morala počivat..pa pred kratkim sem o temu tudi že pisala...;):rozica::morje:pozdravček in srečno

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   po razgovoru za IVF
21.4.2005 21:20:31   
ronni
Veš,tudi jaz po eni strani razmišljam,da bi mi bilo septembra lažje-tudi zaradi službe. A sva se na koncu odločila,da bom šla takoj,ko bo možnost,ker sem že pred letu odlagala zaradi službe,pa mi je bilo potem grozno žal.
Mogoče pa prej niti ne bova na vrsti.
A mogoče veš,kateri poletni mesec v Ljubljani IVF ne delajo? Danes nama je dr. povedal,pa je vsak srugače razumel.
Mogoče pa bova,kje skupaj pristale-če ne prej v porodnišnici:nosecka:.
Saška:metulj::metulj:

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   po razgovoru za IVF
21.4.2005 22:53:51   
tinkamiška
Saška!!! Žal mi je za M,ki te je obiskala, sem pa zelo vesela, da se je na pogovoru tako lepo razpletlo:rozica::rozica::rozica:

Hvala, ker držiš pesti zame:rozica: Še dva dni in vse bo jasno...

Se jutri kaj bereva:rozica:

Tinka

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   po razgovoru za IVF
22.4.2005 8:11:35   
buškica
Saška, tudi midva sva v vrsti za iVF, samo da je meni Dr. Drobnič rekel da je tam do pol leta za čakat. Bomo pa videli kaj poreče danes koordinatorka.

Držim pesti da mi je povedal napačne informacije in da je krajši čas čakanja.

lp
buškica

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   po razgovoru za IVF
22.4.2005 8:12:18   
buškica
Aja, pa na odgovor konzijija sva čakala cela dva meseca od 1.2. do 1.4.

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   po razgovoru za IVF
22.4.2005 21:15:45   
ronni
Hvala ti za informacije,buškica,čeprav upam za obe,da bomo čimhitreje na vrsti. Dr. Vogler je rekel,da se konzilij sestane vsak ponedeljek-če si tak dolgo čakala,potem si ne predstavljam koliko bi jih lahko obravnavali. Nimam pojma po kakšnem vrstnem redu gre vse skupaj. Pod katero številko pa si vodena?
Jaz pod 180, vendar pa mi je sestra razložila,da to ni nobena čakalna vrsta,ampak samo evidenčna št. katere rabijo za pregled vseh-pa da katero ne izpustijo. Tako da mislim,da to vsako individualno (glede na izvide,starost,...),potem naročijo na sam postopek.
Mi pa ,prosim,javi, kakp bosta kaj napredovala!1
Želim Vama vse NAJLEPŠE!!!!:metulj::metulj:
Saška

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.