Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
po pozitivnem testu sveža kri - prosim za nas... 20.11.2010 11:11:49
Teja K.
SEm v postopku ICSI, 27.10 sem imela ET (5 dan po punkciji) in vse je lepo teklo do 10.11., ko je CV pokazal +. Včeraj zjutraj pa je bila krvavitev-sveža kri, prsi so precej splahnele in še sedaj imam rahlo rjav izcedek. Kaj miste, je še kakšna možnost, da se je najin (vsak ) obdržal, ali je to bil že SS???Kdaj je smiselno delati še ne CB? V četrtek naj bi šla na 1. UZ, a se bojim, da tega ne bo treba. prosim za kak nasvet....res sem obupana.
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 20.11.2010 15:52:55 >