|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po pozitivnem testu sveža kri - prosim za nas...
20.11.2010 11:11:49   
Teja K.
SEm v postopku ICSI, 27.10 sem imela ET (5 dan po punkciji) user posted image user posted image  in vse je lepo teklo do 10.11., ko je CV pokazal +. Včeraj zjutraj pa je bila krvavitev-sveža kri, prsi so precej splahnele in še sedaj imam rahlo rjav izcedek.
Kaj miste, je še kakšna možnost, da se je najin (vsak user posted image ) obdržal, ali je to bil že SS???Kdaj je smiselno delati še ne CB? V četrtek naj bi šla na 1. UZ, a se bojim, da tega ne bo treba.
prosim za kak nasvet....res  sem obupana.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 20.11.2010 15:52:55 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rabim pomoč punce-nasvet prosim
20.11.2010 11:20:17   
Anonimen
Jaz bi naredila še en test. Veliko žensk zakrvavi, pa je potem vse v redu. Jemlji zdravila, ki si jih sigurno dobila in počivaj. Srečno.user posted image

(odgovor članu Teja K.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.11.2010 11:32:52   
Roži_
Jaz ti svetujem, da greš na urgenco, tam ti bojo povedali več kot tukaj, držim pesti, da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.11.2010 14:13:26   
tejchy*
Tudi jaz bi se najraje šla pokazat, da ti povejo kaj bi to lahko bilo, da si potem lahko mirna in te ne bo skrbelo.
Upam da bo vse ok user posted image !!!

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?