Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
po operaciji - na pomoč 21.10.2007 22:31:02
|
|
|
|
piščanc
|
žiga je imel operacijo kile 10 dni nazaj. vse je bp, meni sicer zgleda zelo grozno (rezati otročka), zdaj pa ne vem kdaj naj bi šel v vrtec??? mož pravi, da že kar naslednji teden, jaz sem pa zdaj čisto zmešana. seveda pediatrinje nisem vprašala, na zadnjem pregledu mu je pa samo obliž zamenjala in rekla, da naj pridemo, če bo kaj narobe. jaz sem upala, da bo s to operacijo tudi opustil pleničke, ampak razen tega, da se je zavedel, da je polulan, ko je imel mokre hlače, nisem dosegla. smo ga imeli pa ene štiri dni brez, zaradi celjenja rane. sploh pa noče it na stranišče, ko mu jaz rečem. če pa je dobre volje, potem tja tudi kaka, ampak mora biti res dober volje. tako je rana v plenici in se najbrž slabše celi. a naj gre jutri v vrtec (in jaz v službo), ali naj ostanem doma? pišuka, da ne vem. je sicer normalno živ in ga nič ne boli.
|
|
|
|
RE: po operaciji - na pomoč 21.10.2007 22:33:32
|
|
|
|
Marogica
|
SIcer nimam izkušenj z operacijo kile....najbolje bo, da kar zjutraj pediatrinjo pokličeš in vprašaš. Ker če ni nič resnega, ne vem, zakaj bi moral ostati Žiga doma.
|
|
RE: po operaciji - na pomoč 21.10.2007 22:48:10
|
|
|
|
piščanc
|
mah, dela šele popoldan šivi so še lepo vidni (šivi, trakci, ...) in najbrž bi mu jih morala zalepiti, pol pa popoldan obliž dol, pa luftanje... al pa samo pretiravam, ker se mi to zdi res grozno - šivanje otročkov namreč.
|
|
RE: po operaciji - na pomoč 21.10.2007 23:01:42
|
|
|
|
Marogica
|
Pojma nimam. Na srečo moja dva še nista imela nobene operacije, tako, da res ne vem, kako bi jaz reagirala. Potem pa še pačjutri ostanita doma, da pač lahko pediatrinjo vprašaš, kako in kaj za torek..
|
|
RE: po operaciji - na pomoč 21.10.2007 23:13:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz dokler ima šive noter ga že ne bi dajala v vrtec.
|
|
|
|
RE: po operaciji - na pomoč 21.10.2007 23:24:06
|
|
|
|
piščanc
|
šivi se pa sami razgradijo, tako da sploh ne vem a so še al ne. zunaj je še mašnica, za katero je rekla pediatrinja, da bo odpadla po kopanju, pa ni. prilepljena je z nekimi selotejpčki, pa ni pustil, da jih dam dol. bom imela pa podaljšan vikend, že v petek sem bila doma . mi kar paše. ampaka sem pa res šus, šele zdaj mi je pripeljalo, da nisem nič vprašala. vsa vesela, da sva hitro fertik od zdravnika.
|
|
RE: po operaciji - na pomoč 22.10.2007 8:50:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Jaz dokler ima šive noter ga že ne bi dajala v vrtec. Tako je,dokler ne bo rana popolnoma suha,zaceljena,ko se bodo šivi razgradili-izginili,pol bo pripravljen za v vrtec.Boh ne dej,ampak kakšen nepravilen sunkovit gib,lahko rano odpre.Saj se lahko tudi doma zgodi,ampak mislim,da ga ne boš pustila divjati.
|
|
|
|
RE: po operaciji - na pomoč 22.10.2007 8:50:40
|
|
|
|
madela
|
Ja,grozno je tole,ko vidiš svojega tako majčkenega otroka zašitega,moj je bil takoj po rojstvu na operaciji in se mi je zdelo,da ima cel prsni koš v šivih.Prav bala sem se,da ga ne bi ranila,ko sem ga crkljala. Pa še odgovor na tvoje vprašanje,čeprav si zdaj že tako ostala doma,ali pa si že v službi. Kot ti je ena napisala,dokler so šivi še noter in je rana sveža oziroma s krastico,ga ne dajaj v vrtec,ker v vrtcu se otroci igrajo in ravno toliko norijo,da se zna zgodit,da bi se mu ranica malo odprla in potem ostane še večja brazgotina,kot bi bila drugače. Pa naj se lepo zaceli.
< Sporočilo je popravil madela -- 22.10.2007 8:51:01 >
|
|
|
|
RE: po operaciji - na pomoč 22.10.2007 8:51:54
|
|
|
|
Anonimen
|
V vrtec definitivno nebi dala še otroka, ker šivi se še niso dobro zacelili. In ko pomisliš na vso razigranost drugih otrok...auč. Ne hvala, sej ne da bi kakšen nalašč tvojega otroka kam pahnil, udaril na sveže šive....preprosto je še prezgodaj.
|
|
|
|
RE: po operaciji - na pomoč 22.10.2007 9:48:13
|
|
|
|
piščanc
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Saj se lahko tudi doma zgodi,ampak mislim,da ga ne boš pustila divjati. to je pa bolj relativno. divja od trenutka, ko je prišel iz bolnice. in doma je res vedno bolj divji, ker ima miren 'delovnik' in preveč energije. sicer ga bolj šparam in gremo okoli z vozičkom, pa ne pustim mu poganjalca. vseeno sem ga peljala v vrtec, popoldan bomo pa videli kako in kaj, drugače bo pa jutri šel k babici. najbrž nisem prav zgledna mama, ampak po desetih dnevih doma ga imam že dovolj, energije ima pa za izvoz. ker ima preveč energije zvečer težje zaspi, pa doslej ni bilo problemov. Upam, da se mu ne bo rana odprla. hvala za nasvete
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?