Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: po odstranitvi jajcevoda.... 1.12.2010 14:06:47
|
|
|
|
spelca82
|
Mislim, da je bilo meni rečeno, da je fino, če počakava 3 menstruacije. Da pa že po prvi ni neke panike, če se kej zgodi. Mislim, da sva midva začela nekje po drugem ciklu, nisva pa pretiravala.
|
|
RE: po odstranitvi jajcevoda.... 2.12.2010 9:27:41
|
|
|
|
sensi
|
Živijo, nama so rekli, da je fanj počakat 3 cikle.Počakala sva dva cikla vendar se še danes trudiva in nam še vedno ni ratalo, čeprav je minilo že kr nekaj časa.
|
|
RE: po odstranitvi jajcevoda.... 4.12.2010 16:37:37
|
|
|
|
kejt2
|
Pozdravljena! Meni so tudi rekli, da kar čim prej v akcijo. Jest sem jih pa samo gledala... Potem so mi rekli, no ko vam bo pasalo, da pa z medicinskega vidika ni razloga, da ne bi. Mislim, da sva nekje po drugi počasi in previdno začela (vsekakor ne tako takoj, kot so nama rekli, da lahko).
|
|
|
|
RE: po odstranitvi jajcevoda.... 4.12.2010 16:44:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so svetovali 6 mesecev, obakrat, ker so mi odvzeli oba jajcevoda. Baje ni dobro, če prehitro zanosiš zaradi ran, ki nastanejo ob odstranitvi jajcevoda. Jaz imam samo še 1 jajčnik in maternico , jutri imam test in bomo videli, če je umetna oploditev uspela.
|
|
|
|
RE: po odstranitvi jajcevoda.... 4.12.2010 17:30:58
|
|
|
|
kejt2
|
Držim pesti!!! Meni res, vsega tega niso tako predstavili. Še več, govorili so mi, da vse to skupaj nič ni Itak nama pa ni ratalo, tako da... Sej bo!
|
|
|
|
RE: po odstranitvi jajcevoda.... 4.12.2010 17:38:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala.
|
|
|
|
RE: po odstranitvi jajcevoda.... 5.1.2011 16:04:52
|
|
|
|
Pupa83
|
v akcijo sma šla takoj po prvi (tako so nama svetovali G) po odstranitvi jajcevoda zaradi imn in sem takoj zanosila in tudi donosila-mam sedaj že leto starega otročka
|
|
|
|
RE: po odstranitvi jajcevoda.... 2.11.2015 12:35:50
|
|
|
|
Janchek81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen v tem mesecu sem imela odstranitev jajcevoda zaradi izvenmaternične nosečnosti. prva je že bila. kako hitro ste ponovno šle v boj? moj g mi pravi da naj počakam 5ciklov, v kc po operaciji so rekli naj počakam na 1 cikel.... razlika je velika, zato me zanima koliko časa ste čakale ve? Meni so rekli 3 cikluse...sam men niso odstranili jajčnika ... so mi IMN zdravili z metatreksatom ...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?