tina104
|
Mi tudi nimamo kakih babic blizu, da bi lahko kaj postorile. Da se stvari dobro organizirat, ko se enkrat navadiš. Od začetka vem, da je včasih Dragi prinesel domov kako kosilo ali je on kaj skuhal ali pa tamalega tačas pazil, da sem jaz skuhala. Kuham kaj na hitro. Posodo pogosto pomije dragi, pospravim, posesam, ko je čas. Zdaj ko je večji, mu je fajn gledat, kako sesam, ko je bil še čisto majhen, je veliko krat to delal dragi. Likam samo tisto, kar je nujno. Plenice niso nujno likanje. To so nam že v šoli za starše rekli, da ni treba likat, ker se s tem nič bolj ne razkuži. Že itak razkužiš, če opereš na 95 stopinj. Jaz torej likam samo kake srajcea ali hlače, ki se mečkajo. Se bi mi ja zmešalo, če bi vsak dan še en stroj oblačil mogla zlikat. Mogoče bo od začetka težko, jaz vem, da nisem mogla skoraj nič naredit zraven malega, po 3 mesecih je bila že čisto druga zgodba. Malega sem dala v ležalnik, pa me je zraven gledal, kaj delam. Čeprav ko kuham, še me zdaj noče gledat. Tako da vedno kuham, ko spi ali je dragi doma ali pa zgodaj zjutraj, ko se še najbolj zamoti sam.