Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: po novem letu bo vse drugače 1.1.2010 9:24:51
|
|
|
|
ZARA
|
Moj plan je, da nimam plana.
|
|
RE: po novem letu bo vse drugače 1.1.2010 9:29:56
|
|
|
|
ljupka
|
Moj glavni cilj letos je ,čim dle donosit in rodit dva zdrava ,velika in močna dojenčka,na čim lažji način! Z možem delava plane sproti neglede na staro ,ali pa novo leto,odvisno od zmožnostih!
|
|
|
|
RE: po novem letu bo vse drugače 1.1.2010 9:31:18
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Moj glavni cilj letos je ,čim dle donosit in rodit dva zdrava ,velika in močna dojenčka,na čim lažji način! Lep plan.
|
|
RE: po novem letu bo vse drugače 1.1.2010 9:41:01
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Kako pa je z plani in željami za naprej? Ali si jih napišete oz razmišljate o tem , kaj želite v novem letu? Zapisano. Črno na zlatem.
|
|
|
|
RE: po novem letu bo vse drugače 1.1.2010 9:42:23
|
|
|
|
viroza
|
IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Moj glavni cilj letos je ,čim dle donosit in rodit dva zdrava ,velika in močna dojenčka,na čim lažji način! Z možem delava plane sproti neglede na staro ,ali pa novo leto,odvisno od zmožnostih! Držim pesti da ti bo uspelo. Sm letos sklenila da ne bom delala planov!
|
|
|
|
RE: po novem letu bo vse drugače 1.1.2010 9:47:01
|
|
|
|
end1
|
Plan - čimprej otroka spravit h kruhu, da si mal odpočijem in občasno vstanem bolj pozno ( vsaj ob sedmih) - žal sta še mičkena in je to dolgoročni plan!Upam, da se bo obrestoval!
|
|
|
|
RE: po novem letu bo vse drugače 1.1.2010 9:58:06
|
|
|
|
silvya
|
Pri nas je že bilo nekaj minut po polnoči drugače. Ugotovila sem, da mi je sine zablokiral uporabniški račun z geslom, ki se ga niti slučajno ne spomni.
|
|
|
|
RE: po novem letu bo vse drugače 1.1.2010 10:31:16
|
|
|
|
tanjusi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Kako pa je z plani in željami za naprej? Ali si jih napišete oz razmišljate o tem , kaj želite v novem letu? Zapisano. Črno na zlatem. ______________________ ti si začela novo leto z spremembami vidim
|
|
RE: po novem letu bo vse drugače 1.1.2010 10:39:21
|
|
|
|
Anonimen
|
v letu 2010 si zelim vsaj 3x sexat, pa vsaj 2x jit zazurat
|
|
|
|
RE: po novem letu bo vse drugače 1.1.2010 10:57:08
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi ti si začela novo leto z spremembami vidim Kje?
|
|
|
|
RE: po novem letu bo vse drugače 1.1.2010 11:10:07
|
|
|
|
tanjusi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi ti si začela novo leto z spremembami vidim user posted image Kje? nov avatar oz. star
|
|
RE: po novem letu bo vse drugače 1.1.2010 11:20:35
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi ti si začela novo leto z spremembami vidim Kje? star avatar
|
|
|
|
RE: po novem letu bo vse drugače 1.1.2010 11:21:34
|
|
|
|
anajmad
|
Kerensa,če si original sem te že prav pogrešala. Sem že hotela te poiskati po drugačni liniji ,ker me je že orng skrbel zate. Plani? Pojma nimam.Že 20 let hujšam,pa nič od tega. Najbolj si želim,da bi bili vsi zdravi(to mi je najbolj pomembno) in da bi se še imeli naprej imeli tako radi ,ali pa še bolj.
|
|
RE: po novem letu bo vse drugače 1.1.2010 11:22:50
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: anajmad Kerensa,če si original sem te že prav pogrešala. Original, v vsakem primeru. Saj še nisi srečala nobene meni podobne. Sem že hotela te poiskati po drugačni liniji ,ker me je že orng skrbel zate. Zakaj?
|
|
|
|
RE: po novem letu bo vse drugače 1.1.2010 11:55:03
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute v letu 2010 si zelim vsaj 3x sexat, pa vsaj 2x jit zazurat Nisem vedel,da si tako skromna glede sexa
|
|
|
|
RE: po novem letu bo vse drugače 1.1.2010 11:56:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute v letu 2010 si zelim vsaj 3x sexat, pa vsaj 2x jit zazurat Nisem vedel,da si tako skromna glede sexa premal me beres
|
|
|
|
RE: po novem letu bo vse drugače 1.1.2010 11:58:57
|
|
|
|
muco
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute IZVIRNO SPOROČILO: muco IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute v letu 2010 si zelim vsaj 3x sexat, pa vsaj 2x jit zazurat Nisem vedel,da si tako skromna glede sexa premal me beres Torej se motim ,oprosti.
|
|
|
|
RE: po novem letu bo vse drugače 1.1.2010 11:59:33
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......