Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: po neuspelem IVF kdaj naslednjič na umetno? 19.2.2007 9:47:20
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Odvisno v katero ambulanto hodiš.Jaz sem imela prvi ISCI lani marca in z dnem punkcije 30.03.2006 sem bila ponovno dana na čakalano listo,ker postopek ni bil uspešen imam 23.02 tale petek ponovni razgovor za ponovni postopek se pa zdravim v MB.Žal bom komaj marca na točno eno leto začela z ponovnim postopkom.Žal je v MB grozno dolga čakalna doba. LP Mojca
|
|
RE: po neuspelem IVF kdaj naslednjič na umetno? 19.2.2007 9:50:38
|
|
|
|
Anonimen
|
priporočajo vsaj 3 mesečno pavzo, da jajčniki pridejo nazaj na svoje mesto, da se tvoje telo spuca vse svinjarije ala hormonov, da normalno zaživiš in si nabereš energije za naprej. Nekateri vzamejo večjo pavzo, vsaj 6 mesecev. Vse je odvisno, kako se ti počutiš, kako se tvoje telo počuti in da si ponovno uredila neko ravnovesje hormonov. Nekateri pa grejo po prvem neuspehu takoj v spontani postopek, to ponavadi Reš prakticira. V lj in mb, pa ti onemogočajo čakalne vrste, da bi pršel prej na vrsto
< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 19.2.2007 9:51:04 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?