Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pravi,da on ne bi nikoli prav izbral.Ima pa še enega brata,ki je pa bog i batina in je ljubljenček,ki naredi vse super in prav. Pa ,ko sva midva hodila,se nisva smela javno objemat,pa ne vem kaj še.Zdaj,ko ma pa brat punco,pa se obešata eden po drugem,pa noben nič ne reče. že vidim v katerem grmu tiči zajec tebi se zdi, da sta vidva z možem zapostavljena, da sta drugi sin in njegova punca "numero uno" in zato hočeš zdaj na vsak način, da obvelja tvoja. na silo ne boš dosegla, da te bodo imeli rajši. poglej: družina je osnovna celica, sestavljena iz več ljudi, med katerimi je več različnih rzamerij. nikoli ne bo razmerje med mano in očetom enako razmerju med mojo sestro in očetom. in tudi, če pogledaš posamezno rzamerje, bo večplastno. v nekaterih pogledih se bova midva bolje strinjala, v drugih se bosta bolje razumela s sestro. nekaj stvari imava midva nerazčiščenih, nekaj imata s sestro. vsako tako razmerje je kot nekakšna knjiga, ki jo piše življenje. in seveda se ta knjiga piše sproti celo življenje. nekaj poglavij je lepih, nekaj manj lepih in tako je prav. nikdar pa to ne pomeni, da so posamezna razmerja manj ali več vredna. vsako je unikatno in vsakega gradita vsaj dva posameznika. in ni prav, da primerjaš razmerje tvojega tasta in tašče do enega in drugega sina in seveda tudi do tebe. poskusi biti malo bolj odprta. veš, tudi ti si nekaj novega v njihovem življenju. in zdaj je nekaj novega tudi bratova punca. čisto normalno, da se mlajši brat in njegova punca vesita en po drugem, vidva pa sta se morala "lepše" obnašati. kaj vse jaz nisem smela, pa je zdaj pri najmlajši sestri samoumevno. ljudej se spreminjamo - spremembe sprejemamo počasi. popolnoma enako je z temi vašimi ploščicami. pojdite si vsi skupaj pogledat ploščice, prelistajte kakšno revijo, dajte staršem čas, da se privadijo na nove ideje in nove estetike. sem prepričana, da boste po diplomatski pot prišli veliko dlje, kot pa z glavo skozi zid. na koncu bodo izbrali ploščice, ki so vama všeč že od začetka, pa še ponosni bodo, da so jih izbrali sami.