|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po laproskopiji in histeroskopiji
14.11.2008 8:59:07   
Anonimen
Ohoj,

za mano je laproskopija in histeroskopija, zdaj se že počasi sestavljam skupaj. Zanima me kako je bilo pri vas:
- po kolikem času ste dobile prvo pravo user posted image ?
- koliko časa ste čakali z zanositvijo?
- in koliko časa ste čakali z  user posted image ?

sem slišala stoeno varianto na ta vprašanja, zato res ne vem več kaj poslušat - pa bi bom še malo mnenj nabrala user posted image

hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: po laproskopiji in histeroskopiji
14.11.2008 9:24:02   
Anonimen
Na žalost ti ne znam odgovoriti, ker sama še čakam na laparo. Mi lahko poveš kje si bila in koliko časa si čakala, da si prišla na vrsto?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2008 9:29:50   
Anonimen
bila sem v lj, prvič sem se šla naročit poleti, tik pred dopusti in takrat sem pogojno dobila datum takoj, čez 10 dni, ker je ena pacientka odpovedala. Ta pogoj je bil, da takrat pravočasno dobim user posted image , ker je nisem na lapro in histero takrat nisem šla. Potem sem klicala avgusta (že julija sem dobila številko) in rekli so mi naj pokličem prvi dan naslednje user posted image . No, nisem prvi dan naslednje, ampak sem vmes še en mesec preskočila, v upanju, pa se samo kaj zgodi. Ko sem nato klicala, sem datum dobila čez 10 dni....torej če sam hočeš da gre hitro se kar hitro odvija. Srečno

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2008 9:31:26   
Vitaebella
Pozdravljena,

laparo in histeroskopijo sem imela pred dvema in pol mescema. Našli so mi izrastke in endometrična žarišča.
-menstruacijo sem dobila tako, kot sem jo morala, na 28. dan
-brez spolnih odnosov sem morala po napotku zdravnika biti 6 tednov (vendar sva se v tem času igrala drugače:)), zelo pomembno je tudi, da se spodaj umivaš z Ph nevtralnim gelom in da najmanj 4 tedne nisi fizično aktivna oz. ne vzdiguješ težkih bremen.
-ta mesec pa že pridno delava na otročku in čakava na +.

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2008 16:43:54   
Anonimen
vitaebella hvala ti za tvoj odgovor,

jaz komaj čakam da bo to obdobje mimo, prej sem bila kar dosti fizično aktivna, mi že zdaj to počivanje, sedenje in ležanje malo presega. Glede user posted image  sem se bala da bo kaj takega, moj user posted image  že ves nesrečen sprašuje koliko časa še ne bomo smeli....no, si bomo že kaj zmislili, da bo hitreje minilo user posted image

(odgovor članu Vitaebella)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2008 8:54:23   
barbaraj
Jaz sem mela laparoskopija v začetku oktobra, me je kr fajn mantralo 14 dni, ampak se kr hitro zaceli. Po posegu nisem nič krvavela, menstruacijo sem dobila normalno, kot vsak mesec. Po user posted image  pa sva začela pridno user posted image , ker so zdaj idealni pogoji 6 mesecev. Drgač pa je meni tud že vse šlo na živce ker ne mors nič kaj prav delat, samo poležavaš in čepiš. Po drugi strani pa boljše da en mesec nič kaj težkega ne delaš oz. dviguješ vsaj meni so tak rekli, da se morem pazit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2009 15:51:51   
urshika.k
Pozdravljeni,

tudi sama imam osebno izkušnjo s cistami. Lansko leto spomladi mi je ginekologinja diagnosticirala dve cisti, eno na levem in eno na desnem jajčniku. Ena je bila majhna in vodna, druga pa ogromna (8x6cm) in gosta. Zato me je zdravnica takoj poslala na pregled na kliniko in nato na operacijo. Ker je bilo to pred poletjem, so me za operacijo naročili "po avgustu". Na moje vprašanje, ali je možno, da bodo izginile same, so mi odgovorili, da nikakor. Vmes, ko sem 3 mesece v rahli paniki čakala na poseg, pa mi je prijateljica priporočila naj vsaj poskusim z alternativo (natančneje akupunkturno masažo). Po oklevanju sem se le odločila in šla na terapijo - to je pomenilo 1 x na teden po 1 uro prijetne masaže z bakreno paličico. Ko naj bi bila jeseni končno na vrsti, so bili rezultati na ultrazvoku osupljivi - manjša cista je popolnoma izginila, večja, zaradi katere je nastala 'panika' pa se je zmanjšala za več kot pol in tudi tekočina v njej ni bila več gosta, temveč zgolj vodena. Tako mi je bilo prihranjenih mnogo stvari - od operacije (vsak poseg v telo je namreč napor), narkoze (ki predstavlja še dodaten stres za telo), bolečin (terapija je bila ne le neboleča, temveč zelo prijetna) do tega, da se lahko neovirano gibam po svetu in hodim v službo.

Ker pa sem novinarka (delam na TVSLO), me je ta stvar začela zanimati tudi iz raziskovalnega vidika. Sedaj pripravljam prispevek na to temo in sicer bom soočila medicino z alternativo - rezultati, posledice, stroški.

V ta namen iščem prostovoljko, ki je bila operirana (ti/ tvoja mama, hčerka, sestra, prijateljica, znanka...) in bi bila o posegu pripravljena spregovoriti pred kamero. Dekle se mi lahko javi na moj email urshika.k@gmail.com, najkasneje do torka 20. januarja. S tem bomo pripomogli k osveščanju javnosti in temu, da bodo ženske vedele, da obstajajo tudi drugi načini.

Lp, Urška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2009 15:30:57   
anci banci
odgovori:

-user posted image  dobila 45 dni po operaciji
-ker 6 mesecev po laparo nisem zanosila sem šla v potopek umetne opl.
-user posted image  sva že teden dni po laparo in nisva prav nič pazila

(odgovor članu urshika.k)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.1.2009 16:04:22   
U*
No moja izkušnja je taka, sicer sem mela samo laparo.
user posted image  sem dobila kakih 10dni po operaciji.
Suser posted image sem začela takoj po prvi user posted image  tako mi je tudi G reku, kar se pa user posted image  tiče pa tudi delava že od prve M naprej.
Zdaj teče 4krog. Upma da čimprej ugledam user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?