Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: po laparo in histeriskopiji izkušnja in v... 2.2.2007 20:42:33
|
|
|
|
til
|
Kar se šivov tiče so mi odpadli okoli 10 -ega dne. Zanosila pa sem pol leta po operaciji in sem enako kot ti imela pregrado nisem pa imela polipov. Želim ti da bi čimprej zagledala +.
|
|
RE: po laparo in histeriskopiji izkušnja in v... 3.2.2007 16:29:37
|
|
|
|
pika74
|
Ojla sade. Jaz sem imela tudi laparo in histeroskopijo... in če se dobro spomnim, so mi odstranili tudi pregrado (velikosti se žal ne spomnim). Šivi so odpadli sami... kot so napovedali. S spolnimi odnosi sem začela nekje po prvi menstruaciji... mogoče je blo tud 2 tedna al pa še kakšnega čez. Nismo ravno hiteli. Uspelo pa ni...(ker imam saktosalpinks oz. vrečkaste jajcevode) vendar poznam kar nekaj punc (npr. tinkamiška), ki ji je ravno po tej operaciji uspelo in ima sedaj luštno punčko. Pa še en kup drugih je, ki jim je uspelo na tak način priti do . Kar pogumno! Srečno!
|
|
RE: po laparo in histeriskopiji izkušnja in v... 3.2.2007 17:50:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so rekli, da bojo šivi odpadli sami, pa niso. Začelo se mi je gnojit in srbet, pa sem šla v ZD in so mi jih tam odstranili. Je med. sestra rekla, da so čist navadni šivi in da niso bili tisti, ki sami odpadejo. Enkrat je že potekala ta debata in je kar nekaj punc reklo, da jim niso odpadli sami, zato ti priporočam, da greš v ZD in da ti jih odstranijo. Rane so že zdavnaj zaceljene. Meni se je naredila brazgotina, zaradi predolgega čakanja.
|
|
|
|
RE: po laparo in histeriskopiji izkušnja in v... 5.2.2007 8:59:17
|
|
|
|
Tia-na
|
Men so šivi odpadli naslednji dan po tistem, ko sem jih začela mazat s kremo bepanten. Prej pa niso in niso hotli. Seks je bil na sporedu ene 14 dni po operaciji. Zanositev pa bo na vrsti šele, ko naju bodo sparčkal v epruvetki, ker so nama šele zdej odkril, da mava probleme s plavački.
|
|
|
|
RE: po laparo in histeriskopiji izkušnja in v... 5.2.2007 18:04:45
|
|
|
|
sade
|
punce hvala za odgovore, bom verjetno kar šla v ZD, ker šive še kar imam, čeprav se je že vse zacelilo. Vam sporočim, ko zagledam magični , ker sem zelooo optimistična po operaciji, pa še vaša spodbuda je pomagala! Hvala!
|
|
|
|
RE: po laparo in histeriskopiji izkušnja in v... 6.2.2007 14:28:20
|
|
|
|
violet
|
Živjo! Tudi jaz sem imela laparoskopijo 19. 01. in morm rečt, da ni nič bolelo. Zanima pa me, ker meni niso nič povedali glede zanositve. Niso mi rekli, če morm kej čuvat al ne. Sem bila tudi pri moji ginekologiji in mi ni nič povedala kako in kaj. Kaj mislite, kje bi jst lahko vprašala kdaj lahko s partnerjem nehava čuvat? Pozdravček, vijolica.
|
|
|
|
RE: po laparo in histeriskopiji izkušnja in v... 6.2.2007 15:46:21
|
|
|
|
Mijavček
|
meni se zdi, da je razlika če maš samo laparo ali tudi histero, jaz sem imela samo laparo in ni bilo omejitev glede seksa, lahko sva takoj, ko sem se počutila OK in tudi poskušali smo zanosit takoj naslendji mesec. Sicer še ni uspelo (vzrok endometrioza) ampak imam tudi jaz nekaj kolegic, ki so po odstranitvi pregrade kmalu zanosile, tako da kar pogumno naprej! Kar se šivov tiče, tudi meni niso sami padli, kot so mi povedali, ampak sem jih še mesece po laparo sama vlekla s pinceto stran. Na srečo, se mi ni nič vnelo, ni pa to preveč priporočljivo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?