Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
po dolgem času, a žal s slabo novico 19.4.2005 23:05:24
|
|
|
|
tinka-pepa
|
pozdravljene oglešam se vam po dolgem času, začela sem delat pred enim mesecem in preostalek dneva preživim z Mihcem. mihi hodi v vrtec zelo rad:bravo: ...sedaj pa slaba...huda današnja zgodba... mihi že v svoji požamici in se še malo igra in tka iz kuhinje v sobo po našem stanovanju...naenkrat moj mož JOOOOOJ....predalnik visok 120cm na tleh in moj mihec pod njem, leon(mož takoj dvigne predalnik (cirka50 kg) jaz mihca, in seveda takoj kličemo rešilca....miha jokal:((, nič ni bil obotičen...rešilec je bil v 5 min. pri nas. ala jim vera, prijazna mlada zdravnika. peljali smo se z odprto sireno ,med tem se je miha že pomiril, v bolnici je že plazil po 4 in tudi hodil je...naredili so mu UZ in vse je ok...sedaj ko smo že doma sma opazila da ima kar veliko buško na glavi. več bom pa vidla jutri , sedaj pa že sladko spi. čuvajte svoje:duda:, danes je mihca čuvalo veliko:angel:, ležal je v razbith kozarcih in skledah... hvala vam:angel: želim vam lep večer. tinka
|
|
|
|
po dolgem času, a žal s slabo novico 19.4.2005 23:11:26
|
|
|
|
clea
|
Jj Tinka to pa je groooooozno!!!! Si sploh ne more predstavljati!Kako ga je moralo bolet,pa kako se je ustrašil! No hvala bogu in :angel: da je vse OK!!!!!!! :miska::miska::miska: Lp,Clea
|
|
|
|
po dolgem času, a žal s slabo novico 19.4.2005 23:17:22
|
|
|
|
cmokec
|
Ne vem, ali naj jokam ali se smejem. Samo, da je vse v redu. A jaz bi bila vseeno nekaj dni bil pozorna nanj, ne vem sicer zakaj, a drugače nebi mogla. Lepo se naspi in ko boš v postelji se zahvali vsem :angel::angel::angel:, ki so pazili na vašega sončka. Jaz bom storila isto. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
po dolgem času, a žal s slabo novico 19.4.2005 23:40:38
|
|
|
|
Kadija
|
:bravo::bravo:Miha, samo, da si v redu!Kar odleglo mi je, ko sem prečitala, da že sladko spančka9nebesa. Naj ga :angel: čuva še naprej!
|
|
|
|
po dolgem času, a žal s slabo novico 20.4.2005 6:50:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj, grozno, kaj vse se lahko naredi. Hvala bogu, da je vse v redu.
|
|
|
|
po dolgem času, a žal s slabo novico 20.4.2005 7:37:59
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Kar solze so mi stopile v oči.Bogi otrok. Čuvajte ga :rozica: :muca:
|
|
|
|
po dolgem času, a žal s slabo novico 20.4.2005 7:54:15
|
|
|
|
Maja0505
|
Hvala :angel:, da pazijo na naše otroke. Sej včasih tudi zatajijo, pa vseeno. Ob takih zgodbah, se moramo starši zamisliti, da bi bilo dobro pogledat po stanovanju, kje bi lahko prežale nevarnosti na naše otročke. Jaz imam že dva velika, pa se mi zdi, da je stanovanje kr varno, saj se njima ni nič hudeha naredilo. Samo imam še eno frajlico, ki bo čez eno leto takole racala po stanovanju in se srečevala s pastmi kot so TV, stopnice, rože....:zmeden: Moj sin se je npr. s stolom na kolesca zaletel v balkonska vrata in razbil šipo (brez poškodb), skoraj prebrnil TV, ko je bil v še v hodalici (k sreči ga je starejša hči obdržala, pred ograjo imamo zaščitna vratca, da ne more padit po stopnicah, sinko pa je splezal nanj (k sreči smo ga takoj opazili). Skratka hiša je polna pasti, pa če že zavaruješ tiste predvidljive, malčki vedno najdejo kaj zanimivega. Tako imajo :angel:vedno polne roke dela. Svojega malega :angel: Mihca pa le še nekaj časa opazuj.
|
|
|
|
po dolgem času, a žal s slabo novico 20.4.2005 9:55:57
|
|
|
|
Pupica
|
Hvala bogu, da ni hujšega:ups: Za ubogo mamico:rozica::rozica::rozica::rozica:ter enga:angel: da nam varje:duda:
|
|
|
|
po dolgem času, a žal s slabo novico 20.4.2005 10:59:28
|
|
|
|
urši*
|
hvala bogu, da je vse vredu!!!:angel::angel::angel:
|
|
|
|
po dolgem času, a žal s slabo novico 20.4.2005 11:23:19
|
|
|
|
ZARA
|
ojoj tinka,prava grozljivka :((...mi kar slabo rata ob takih nesrecah... Me pa veseli da je vse OK!!! lp CIM MANJ tega sranja - VSEM!!!!!
|
|
|
|
po dolgem času, a žal s slabo novico 20.4.2005 12:16:54
|
|
|
|
lan
|
Ojoj bogec! No,upam,da bo z Mihcem vse OK. Pazite nase in na svoje soncke! Cmok Mihcu:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?