|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po HSGju
28.12.2004 22:56:38   
belica
Imam eno vprasanje in sicer za tiste zenske, ki ste bile na HSGju,kaj mi lahko prosim poveste, kako je bilo z vami, kdaj ste dobile prvo :hudicek: in ce je katera morda zanosila takoj po posegu, ker meni je namrec zdravnik svetoval naj probava cim prej, takoj ko bo bolje,da imava vec moznosti za dobit:duda:. Moji izvidi so bili sicer vredu, vendar me pa grozno boli desni jajcnik in maternica, pregled sem imela pa pred enim tednom.Hvala za odgovore.:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   po HSGju
29.12.2004 7:39:40   
hugolina
Ojla!
Jaz sem bila na HSG-ju konec septembra in sem imela izvide tudi čisto vredu, pa mi je g. svetoval naj počakam eno M. pol pa veselo na delo. No in smo to tudi naredil in sedaj sem že 6t srečka:nosecka:.
Tko da iz mojih izkušenj nekaj drži na tem, da se po tem posegu hitreje zanosi. Čeprav nekatere pravijo da ne.
Veliko sreče ti želim.:rozica:

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   po HSGju
29.12.2004 9:26:04   
mirka
jaz bi tudi rekla iz svoje izkušnje da je res tako. tudi pri meni je bilo drugi mesec :roza: pa je bil HSG v redu.

pa sva tudi takoj:sloncek::sloncek:in zdaj imam skoraj 9mes staro punčko!

veliko sreče in uspeha pri:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   po HSGju
29.12.2004 10:47:20   
majana
Punce, pa ve se totalne face.

Jaz se že cel teden (ops, samo tri dni je) prepričujem, da mi bo HSG ( v januarju) pomagal, potem pa neletim na to. SUPER!!!!!!
Ste mi dale eno dozo upanja direkt v žilo! :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

A je katera delala HSG v Izoli?

bodite sončkaste še naprej

lp
majana;)

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   po HSGju
29.12.2004 16:44:24   
Anitka
Hoj!

Jaz sem imela HSG v oktobru, a žal nama še ni uspelo. Mi je pa G takrat povedal, da naj se po naslednji M močno potrudiva, saj so sedaj jajcevodi razširjeni in "čisti".

Anitka:metulj:

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   po HSGju
29.12.2004 18:48:10   
Pia73
Če HSG "odpravi pomankljivosti" potem so možnosti večje, sicer žal ne,...ostanejo enake kot pred HSG-jem, le korak bližje k razjasnitvi problema si. To pa je tudi veliko!

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   po HSGju
30.12.2004 0:38:35   
belica
Hugolina in Mirka tako sem vesela, da vam je ratalo, tudi meni ste vlile veliko upanje, res vama hvala za odgovore. Zanima pa me se nekaj, kaj vasi mozeki niso imeli nobenih tezav? Moj ima namrec premajhno kolicino semenske tekocine.
Majana, jaz sem bila v Izolski bolnici na HSGju in so bili zelo prijazni, jaz pa zadovoljna.Ce te se kaj zanima samo vprasaj.
Anitka, meni je prav tako zdravnik povedal, da imam vecje moznosti, ker se ocisti neka sluz v jajcevodih, kar se pa tice vaju drzim pesti, da vama rata.
Vsem zenskam se lepo zahvaljujem za odgovore, lep pozdravcek pa veliko srece v Novem letu.:rozica::pujs::pujs::pujs::rozica:

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   po HSGju
30.12.2004 20:45:38   
mirka
ne z mojim dragim je blo vse ok. v bistvu tudi primeni niso odkrili nič konkretnega. vse v redu pa kar nič od nič več kot dve leti.
po lapari in po HSG je pa pol ratalo-pa se mei zdi da sva bila na morju- na Kreti in namerno pozabila na plodne in neplodne dni ker mi je šlo že vse na kozlanje od računanja.

no in pol je blo- naša Ana!

Adijo in SREČNO 2005!:bravo:

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   po HSGju
1.1.2005 19:29:36   
Nicca
Zanosila sem 6 mesecev po HSG-ju. Sem že skoraj obupala, potem pa nisem več mislila na plodne dni in podobno in glej, danes imam tri otročičke.

(odgovor članu belica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......