|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po HSG-ju
11.4.2005 14:36:45   
billa
Evo mene;)
V četrtek sem bila na HSG-ju, ki morem priznat, da ni bil prav nič prijeten:((, ampak kot ste napisale se da potrpet;)
Izvidi pa na žalost niso preveč uredu, en jajcevod je zamašen za drugega je pa napisano, da je okoli jajcevoda viden adhezijski postopek (kar sem našla na netu, naj bi bili to neki zarastki, je kateri kaj več znano?). Izvid mi bo dr. razložil naslednji torek, do takrat pa...čakam...
Napisal je tudi, da je naslednji korak laparoskopija, tako, da mi bo vrjetno v torek kar datum določil.
Sem sicer upala, da bo kaj bolj pozitivnega, ampak sem trenutno dokaj optimistično razpoložena in se prepričujem, da je to še en korak k :duda:.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   po HSG-ju
11.4.2005 14:39:57   
emaa
ne se sekirat billa, vsaj veš, da se da problem odpraviti in da boš kmalu lahko srečka nosečka. Držim pesti, da dobiš termin za laparo čimprej, da boš lahko kmalu poročala o dveh črticah ali pa velikem plusu.

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   po HSG-ju
11.4.2005 14:47:09   
Sandra78
Billa, saj veš zakaj so te napotil na laparo..................... da boš dobila :duda::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Kar optimistično, pa bo!

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   po HSG-ju
11.4.2005 15:17:35   
Urska61
Hi! Tudi meni so po HSG povedali, da so v enem jajcevodu zarastki. Baje se da to z laparoskopijo rešiti. 20. 4. imam pregled pri G v LJ, pa bom videla, kaj mi bo rekla.

LP
Urška

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   po HSG-ju
11.4.2005 19:20:53   
tinkamiška
Kr pogumno, zgubit nimata kej:) pa vseeno fajn:sloncek::sloncek::sloncek:

:miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   po HSG-ju
11.4.2005 21:10:17   
Sisy
Nimaš kej tko je....zdaj vsaj veš v čem je problem in da ti ga bodo odpavili...Glej na to s te strani-če ne bi šla na HSG bi se matrala in spreševala zakaj ne rata,tako pa veš v čem je problem in kako ga rešit ;)

Tako da dobrodošla v klub "laparoskopk"....Sej bo...Tudi jaz sem vseeno upala na čudež po naravni poti,ampak nama žal ni uspelo tako, da imam tudi jaz naslednji mesec laparoskopijo......

drži se :miska:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   po HSG-ju
11.4.2005 21:34:06   
eva1
Ja adhezije so zarastline-in se brez problema lahko odstranijo z laparo! Pa ce so okli jajcevoda ni panike, glavno da je maternica ok, da tam ni zarastlin k pol bi bil pa bolj:hudicek: ! Tako da vse se da resit, nc obupat!
Pa srecno!
Lp, Eva in Luka

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   po HSG-ju
12.4.2005 8:27:50   
billa
hvala vsem za spodbudo:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   po HSG-ju
12.4.2005 8:50:54   
PiaM
Če pomislim, da so mi pred prvo zanositvijo rekli, da imam zarastline na jajčnikih in da bom zato težje zanosila, sem pa potem zanosila že prvi mesec...Tko da glavo gor, punce, vsem bo ratalo!!!!!!!
:pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs:

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.