|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po 8 letih znova odnos
18.5.2010 5:40:55   
Anonimen
Pogum potrebujem. Po 8 letih sem nekoga spoznala in sedaj je čas, kar tudi sama čutim, da bi se mal pocarkljala. Zadnjih 8 let nisem. user posted image  Kako hitro mine čas.
Problem je, ker me je strah, ali sploh še znam, ali bova zadovoljna, on zadovoljen, nerodno mi je, in takšne podobne zadevce.
Ne gre tukaj za zaljubljenost do ušes, sam bi pa se pocarkljala.user posted image  Kako bo z nama vnaprej, me ne zanima. Današnji dan je pomemben, jutri bo jutrišnji pomemben ipd.
Malo poguma z vaše strani pleassseeeeuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: po 8 letih znova odnos
18.5.2010 6:25:31   
ZARA
Kaj naj ti rečem? Nasloni se nazaj in uživaj! user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.5.2010 7:29:21   
Anonimen
Prepusti se toku, ne hiti, ne načrtuj naprej in ne razmišljaj preveč ter vzemi si čas. Osredotoči se na dogajanje, na poljube, temu trenutku. In bodi pogumna, skušaj premagati sram, skušaj ga pretopiti v ponos. Ponosna, močna drža vama bo pomagala, da stvar teče gladko, ljubko.

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.5.2010 10:31:43   
Ana009

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Prepusti se toku, ne hiti, ne načrtuj naprej in ne razmišljaj preveč ter vzemi si čas. Osredotoči se na dogajanje, na poljube, temu trenutku. In bodi pogumna, skušaj premagati sram, skušaj ga pretopiti v ponos. Ponosna, močna drža vama bo pomagala, da stvar teče gladko, ljubko.

Da ne bos pozabila na kontracepcijo, ce ne zelis otrok!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.5.2010 11:47:55   
dory
No jaz sem po skoraj sedmih letih 'pavze' spoznala nekoga, se prepustila in zdej noro uživam..mislim, kej tazga pa res še ne :)

(odgovor članu Ana009)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.5.2010 12:06:25   
ronja
Problem je, ker me je strah, ali sploh še znam, ali bova zadovoljna, on zadovoljen, nerodno mi je, in takšne podobne zadevce.

Sicer nimam takih izkušenj (max. sva bila pol leta na suhem, ampak skup, sem bila rizično noseča in je bilo prepovedano), ampak po moje je to ko bicikel vozit: ko enkrat znaš, znašuser posted image . malo mogoče tehniko izpilit, ampak to je itak pri vsakem malo drugače, tako da po moje brez skrbiuser posted image .

Nima te bit kaj sram - tvojih želja sploh ne, saj ima on iste... Tvojega telesa pa tudi ne, saj si ga on več kot očitno želi. Česa bi te torej bilo sram?

Pa ne pričakuj preveč od prvič, seks se navadno z leti boljša... Tako da ni tako važno, kako bo prvič, saj bosta še probalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.5.2010 14:13:17   
Anonimen
Te razumem. Če te bo sram, boš nesproščena in ne bo to to. Preveč razumsko boš šla v stvar in to te bo oviralo pri tem, da bi res uživala. Težko se boš prepustila.

Moraš se prepričati, da si ok, da si njemu ok in da gre zgolj za preživljanje lepih skupnih trenutkov, ki si jih oba želita. Da tudi on ni popoln, da tudi on ne ve kaj tebi paše in bo pač tipal v temi. Predvsem da sta oba na istem - prvič sta skupaj intimno.

Kako to doseči? Nimam pojma, bi tudi meni prav prišlo.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.6.2010 21:19:12   
muco
no kako je bilo ? Do sedaj se je verjetno že zgodilo .user posted image Vse lepo in prav ampak .... osem let brez user posted image ,tega pa jaz ne bom razumel nikoli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.3.2011 22:34:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muco

no kako je bilo ? Do sedaj se je verjetno že zgodilo .user posted image Vse lepo in prav ampak .... osem let brez user posted image ,tega pa jaz ne bom razumel nikoli.

Tudi jaz ne user posted image
Sem kar na debelo pogledala, ko sem zagledala naslov teme. Res zanimivo user posted image

(odgovor članu muco)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
3.3.2011 7:07:28   
mateyka
hja, muco, eni ljudje pač ne grejo v vsako luknjo ali z vsako palco, ki jo srečajo na poti user posted image user posted image

hočem rečt, 100 ljudi 100 čudi. meni so pa nekakšna misterija uni, ki so menjali partnerje kot gate in kljub temu leta niso abstinirali (v seksu seveda). mislim, kaj so potem naslednjega kar čez okno zahopsal, ko so prejšnjega poslal čez vrata al kako? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Siol ali T2?
cv3rklic4

Katerega od omenjenih ponudnikov internetnih storitev ste/bi izbrali?

Siol (55%)

T2 (27%)

Drugo (18%)

Število vseh glasov: 280

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!