beybk
|
punce drage, pišem vam čisto obupana in žalostna. Marsikje sem že prebrala, da naj bi se stanje glede krčkov in spanja po tretjem mesecu starosti izboljšalo. Pri nas pa je taka situacija. Mala je bila 24. stara 3 mesece. En mesec smo imeli lep ritem...zvečer je zaspala ob osmih, najkasneje ob devetih in se prvič zbudila šele ob treh ali štirih zjutraj, da je jedla. potem je sicer eno uro še nekaj rogovilila, ampak je lepo zaspala nazaj. Čez dan je bila vesela, sama se je zamotila, igrala, se pogovarjala z igračami, z nami, se smejala... zadnji teden pa je katastrofa... ponoči se mi zbuja na pol ure ali na eno uro in samo joka... podnevi je isto, nič več se ne zamoti sama, tudi če se jaz igram z njo je ne zanima dosti... ona joka...če pa jo nosim ali pa jo pestujem na prsih pri meni potem je v redu... včasih se obnaša kot da ima krče, tudi vetrovi jo matrajo, ampak največkrat pa je čisto na miru in joče, včasih se dere na vse grlo, ravno včeraj se je pol ure jokala, revček, tako da je nism mogla pomiriti ne tako ne drugače, ampak včeraj ni imela krčev, vsaj znakov ni dajala takšnih. ima mogoče katera kakšno idejo, kaj jo matra, kaj ji je, jaz ne vem več, razmišljam pa da jo mogoče matrajo dlesni, ali je še prekmalu za zobke??
|