|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   po 1 letu poskušanja - Kaj me čaka?
8.11.2007 16:37:34   
nf
Živjo!

Verjamem, da je bilo na to temo že veliko napisanega, no pa vseeno.

Skratka z možem delava na user posted image  dobro leto in zadnjih par mesecev sva se že rahlo zasekirala. Tako da valda akcija dalje. Mojega sem že poslala na spermiogram in je bil super. Okoli 100 mio. user posted image  Jaz sem šla do svojega ginekologa, ki mi je dal napotnico za dr. Reša, kjer sem se že naročila za konec novembra.

To je bilo to. Mene pa zanima, kaj vse me tam čaka? Sej nimajo kakšnih srednjeveških mučilnih naprav za raztegovanje udov kajneda? user posted image  Resno, s katerimi preiskavami se začne in koliko časa ponavadi traja, preden kaj najdejo??? Mislim, da bo vsaka informacija dobrodošla.

Hvala!

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 8.11.2007 22:28:56 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: po 1 letu poskušanja
8.11.2007 16:51:34   
ledenka
najboljše je, da gresta skupaj, imejta vse izvide zraven. mučilne naprave... hmmmm, ima ginekološki stol, zame je to precej mučilna zadeva user posted image  

lahko ti povem, kako je bilo pri naju. moj je naredil spermiogram, meni je predpisal klomifen, povedal je, da bi lahko malce shujšala (no ja user posted image ), pa da ženske v Afriki, ki so suhe, lažje zanosijo, ampak to je del njegovega repertoarja. Potem me je enkrat v času O pogledal z UZ, kako deluje K na mene, zdaj pa me po vsej verjetnosti čaka laparoskopija. moj mora še enkrat ponovit spermiogram, ker je na tazadnjem pregledu ugotovil, da neki ne štima čist, pa morajo naredit dodatne preiskave user posted image  

kdaj pa imaš pregled? midva sva spet tam naslednji četrtek user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.11.2007 17:02:02   
nf
Ledenka hvala! Jao jao meni je tisti stol že na pogled grozljiv, Reš pa ne zgleda glih preveč nežne sorte user posted image  Pregled imam 29.11. sepravi čez 3 tedne. Blagor tebi, jaz mojega živega ne spravim več k Rešu, takrat je dobil doživljensko dozo user posted image
Veš kaj me še zanima, a ti si na prvi pregled prinesla svoje grafke z BT?
Shujšaj shujšaj, pa prideš v Afriko pa vidiš same ornk matrone, traditionally built user posted image  In ima vsaka vsaj 5 otrok okoli sebe.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2007 9:25:48   
ledenka
user posted image  moj gre prostovoljno ze drugic k Resu user posted image  

grafkov z BT nisem imela, jaz svojo O vidim po izcedku. merjenje BT pa men ni pretirano simpaticno, ker vstajam ob razlicnih urah. user posted image  me je tud pregledal, pa ni bil grob user posted image  tak da se ne bat user posted image  

ce te se kaj zanima, mi kar ZS poslji, sem vidla, da te je Lunca naucila, kako se to dela user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2007 16:26:41   
bastian111
Lahko in prav je da naredita vse teste ,jaz in moj mož sva se odločila da počakava do dveh let. Do enega leta sva se sekirala ,ker sem imela en splav v drugem mesecu , nato pa sva si zadala eno leto prez obveznosti in brez sekiranja glede zanositve . In glej pom vsem skupaj je preteklo eno in pol leto in zdaj sem zanosila. Tako da vama priporočam da opravita preglede in da se ne sekirajta glede zanositve. Tudi vajin čas bo prišel, jaz vama iz srca želim vse dobro in zdravo.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?