Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: po 1 letu poskušanja 8.11.2007 16:51:34
|
|
|
|
ledenka
|
najboljše je, da gresta skupaj, imejta vse izvide zraven. mučilne naprave... hmmmm, ima ginekološki stol, zame je to precej mučilna zadeva lahko ti povem, kako je bilo pri naju. moj je naredil spermiogram, meni je predpisal klomifen, povedal je, da bi lahko malce shujšala (no ja ), pa da ženske v Afriki, ki so suhe, lažje zanosijo, ampak to je del njegovega repertoarja. Potem me je enkrat v času O pogledal z UZ, kako deluje K na mene, zdaj pa me po vsej verjetnosti čaka laparoskopija. moj mora še enkrat ponovit spermiogram, ker je na tazadnjem pregledu ugotovil, da neki ne štima čist, pa morajo naredit dodatne preiskave kdaj pa imaš pregled? midva sva spet tam naslednji četrtek
|
|
RE: po 1 letu poskušanja 8.11.2007 17:02:02
|
|
|
|
nf
|
Ledenka hvala! Jao jao meni je tisti stol že na pogled grozljiv, Reš pa ne zgleda glih preveč nežne sorte Pregled imam 29.11. sepravi čez 3 tedne. Blagor tebi, jaz mojega živega ne spravim več k Rešu, takrat je dobil doživljensko dozo Veš kaj me še zanima, a ti si na prvi pregled prinesla svoje grafke z BT? Shujšaj shujšaj, pa prideš v Afriko pa vidiš same ornk matrone, traditionally built In ima vsaka vsaj 5 otrok okoli sebe.
|
|
|
|
RE: po 1 letu poskušanja 9.11.2007 9:25:48
|
|
|
|
ledenka
|
moj gre prostovoljno ze drugic k Resu grafkov z BT nisem imela, jaz svojo O vidim po izcedku. merjenje BT pa men ni pretirano simpaticno, ker vstajam ob razlicnih urah. me je tud pregledal, pa ni bil grob tak da se ne bat ce te se kaj zanima, mi kar ZS poslji, sem vidla, da te je Lunca naucila, kako se to dela
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?