Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pošiljanje orhidej po pošti 15.4.2014 13:12:49
|
|
|
|
petea
|
Po mojem ja. Predlagam pa ti, da pošiljko oddaš proti koncu delovnika pošte. Pa verjetno imajo kakšno nalepko za občutljivo pošilko.
|
|
|
|
RE: pošiljanje orhidej po pošti 15.4.2014 13:16:02
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
saj bi naročila (če obstaja) takega dostavljalca rož kot v Ameriških filmih. samo ne vem, ce bo doma takrat.
|
|
RE: pošiljanje orhidej po pošti 15.4.2014 13:20:48
|
|
|
|
petea
|
hm saj poštar tudi ne bo čakal pred vrati, če je slučajno ne bo doma in potem bo rožica venela na pošti ... kaj pa, če pokličeš kakšno njej bližnjo cvetličarno, da ji dostavi rožo, magari na hišni prag? Ti pa se prej malo pozanimaš, kdaj bo doma?
|
|
|
|
RE: pošiljanje orhidej po pošti 15.4.2014 13:28:35
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
živi v bloku. ne vem, ce bi blo fajn pustit pred vrati. ampak, tudi ce roža čaka na posti ji po mojem ne bo hudega.
|
|
RE: pošiljanje orhidej po pošti 15.4.2014 15:00:18
|
|
|
|
pipapopa
|
predlagam da pokličeš kakšno dostavljalno službo kot je GLS, ker oni pokličejo prejemnika, pa precej lepše delajo s pošilkami kot npr. Pošta. Lahko se sicer poslužiš tudi hitre pošte. jaz na tvojem mestu bi se obrnila na gls, sploh če poznaš kakšno podjetje, ki ima pogodbo z njimi
|
|
|
|
RE: pošiljanje orhidej po pošti 15.4.2014 15:01:48
|
|
|
|
pipapopa
|
drugače pa nekatere cvetličarne imajo tudi dostave. vsaj za 1. november vem da je tako, da ti lahko dostavijo na grob
|
|
|
|
RE: pošiljanje orhidej po pošti 15.4.2014 15:07:03
|
|
|
|
RIJA*
|
seveda, saj dajo ampulico vode na steblo.
|
|
|
|
RE: pošiljanje orhidej po pošti 15.4.2014 15:08:09
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pipapopa predlagam da pokličeš kakšno dostavljalno službo kot je GLS, ker oni pokličejo prejemnika, pa precej lepše delajo s pošilkami kot npr. Pošta. Lahko se sicer poslužiš tudi hitre pošte. jaz na tvojem mestu bi se obrnila na gls, sploh če poznaš kakšno podjetje, ki ima pogodbo z njimi no, v to pa jaz nisem prepričana preveč dolgo delam z njimi
|
|
|
|
RE: pošiljanje orhidej po pošti 15.4.2014 15:22:38
|
|
|
|
pipapopa
|
jaz tudi in zaenkrat le pozitivne izkušnje
|
|
|
|
RE: pošiljanje orhidej po pošti 15.4.2014 15:42:49
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* saj bi naročila (če obstaja) takega dostavljalca rož kot v Ameriških filmih. samo ne vem, ce bo doma takrat. http://www.dostavacvetja.net/
|
|
RE: pošiljanje orhidej po pošti 15.4.2014 17:41:54
|
|
|
|
malaMravljica
|
kaj to mislis poslati orhidejo s cvetom? Jaz ne bi, imam te rozce prevec rada. Sicer po posti na vse strani sveta posiljam res razlicne zadeve, ma orhidejo pa ne bi. Za tako presenecenje bi jo tko po ovinkih vprasala kdaj bo doma oz ce je v sluzbi in se to kje v centru mesta je sploh enostavno, se zmenis v eni blizni cvetlicarni, das par eur napitnine in bodo zihr dostavili. Se mi pa zdi, da ni razlike, Posta, door to door, UPS itd.. vse isti smorn, ce temu, ki prevzame reces bo mogoce bolj nezno dal v avto, iz avta naprej bo slo pa kot obicajno.
|
|
|
|
RE: pošiljanje orhidej po pošti 16.4.2014 11:01:14
|
|
|
|
jaz_sem_jaz
|
Ej, nekaj mi je padlo na pamet, ko sem prebrala to- kaj pa zemlja in cvetovi? Zemlja se bo razsula, cvetovi pomendrali. Na pošti nič ne pazijo, žal.:(
|
|
|
|
RE: pošiljanje orhidej po pošti 16.4.2014 13:29:56
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: jaz_sem_jaz Ej, nekaj mi je padlo na pamet, ko sem prebrala to- kaj pa zemlja in cvetovi? Zemlja se bo razsula, cvetovi pomendrali. Na pošti nič ne pazijo, žal.:( Imas servise specializirane za dostavo roz, ki roze ne unicijo. Poklicejo, povprasajo kdaj si doma in kdaj oz. kje lahko dostavijo roze. Sama nikoli nisem imela tezavo, da sem dobila pomendrane ali pomeckane ali unicene roze.
|
|
RE: pošiljanje orhidej po pošti 16.4.2014 13:41:26
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* saj bi naročila (če obstaja) takega dostavljalca rož kot v Ameriških filmih. samo ne vem, ce bo doma takrat. http://www.dostavacvetja.net/ LJ Frodika, hvala. samo kakor vidim dostavljajo po celo Slo, edino v LJ jih ni.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?