Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: počitnice z družino v hotelu 10.4.2010 15:34:55
|
|
|
|
nbiba
|
mogoče Novigrad hotel Maestral, Vodice hotel Olypia, Biograd hotel Ilirija. Dobri hoteli, dobra hrana, lepa okolica..
|
|
|
|
RE: počitnice z družino v hotelu 10.4.2010 15:35:59
|
|
|
|
rija
|
Falkensteiner, Borik, Zadar....to kar iščeš. samo draaaagoooo
|
|
RE: počitnice z družino v hotelu 10.4.2010 16:01:51
|
|
|
|
tajtaja
|
Meni je bilo pred dvema tednoma zelo všeč v Umagu, Sol Garden Istra, depandanse tega hotela z lepo povezanimi sobami. POleti mislim da mora biti res lepo, dosti borovcev, ogromno zelenic, igral na vsakem koraku, blizu plaža, no tak tak, pa bazeni, vse lepo urejeno...priporočam. Običajno mi rinemo kam bolj dol, ampak letos pa mogoče tudi poleti .
|
|
RE: počitnice z družino v hotelu 10.4.2010 21:37:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je bilo pred dvema tednoma zelo všeč v Umagu, Sol Garden Istra, depandanse tega hotela z lepo povezanimi sobami. POleti mislim da mora biti res lepo, dosti borovcev, ogromno zelenic, igral na vsakem koraku, blizu plaža, no tak tak, pa bazeni, vse lepo urejeno...priporočam. Umag je po infrastrukturi super, sploh to kar pišeš, je idealno, če imaš majhne otroke. Ampak mesto samo je meni...tako češko . Nikakor mi ne potegne, da bi se zvečer sprehajala tam...
|
|
|
|
RE: počitnice z družino v hotelu 10.4.2010 21:46:40
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Meni je bilo pred dvema tednoma zelo všeč v Umagu, Sol Garden Istra, depandanse tega hotela z lepo povezanimi sobami. POleti mislim da mora biti res lepo, dosti borovcev, ogromno zelenic, igral na vsakem koraku, blizu plaža, no tak tak, pa bazeni, vse lepo urejeno...priporočam. Umag je po infrastrukturi super, sploh to kar pišeš, je idealno, če imaš majhne otroke. Ampak mesto samo je meni...tako češko . Nikakor mi ne potegne, da bi se zvečer sprehajala tam... viš, meni pa glih sol garden istra ni bil všeč in ja, umag je prečudovit za naše aktivnosti s kolesom, skirojem, rolko....samo, če bi bila še plaža za kaj.... mesto tudi ni tak slabo...mi smo že parkrat trofli na svakojake fešte in je bilo noro dobro. sploh enkrat lani spomladi, ko so imeli na trgu neko tekmovanje v kuhanju njihovih specialitet, degustacije in seveda klape divota! ampak po navadi mi do mesta niti ne pridemo
|
|
RE: počitnice z družino v hotelu 10.4.2010 21:49:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija mesto tudi ni tak slabo...mi smo že parkrat trofli na svakojake fešte in je bilo noro dobro. sploh enkrat lani spomladi, ko so imeli na trgu neko tekmovanje v kuhanju njihovih specialitet, degustacije in seveda klape Meni je pa obupno . Ne daje gušta, da zjutraj popijem kavo.
|
|
|
|
RE: počitnice z družino v hotelu 11.4.2010 15:42:08
|
|
|
|
muco
|
Kaj pa Bol na Braču (hotel Bluesun Bonaca) ima varianto ALL inc., pa tudi cena ni pretirano visoka, gleda na to kaj ti vse nudijo. Mi smo se odločali med hotelom Vespera Mali Lošinj in tem hotelom na Braču in zmagal je Brač, ker je veliko cenejši od Vespere. Vespera ima samo pol penzion, tuka pa imaš vse v ceni in je še vedno cenejše. Drugače pa si že dolgo želimo na Lošinj, tako, da bomo veseli tvojih izkušenj s hotelom Vespera!!!
|
|
|
|
RE: počitnice z družino v hotelu 11.4.2010 19:35:22
|
|
|
|
tanjusi
|
men je lošinj nekaj najlepšega, krasna klima, borovci, kar dolgi sprehodi v mesto, kolesarske steze ob obali... no z vespero smo pa tudi bili zadovoljni, smo pa bili tam še pred obnovo ene 5 let nazaj... lep hotel, ponudba zelo dobra ... zajtrki , večerje ni da ni...plaža je blizu.. ne vem nam je smo malo daleč, oz. Cres se kar malo preveč vleče , drugače pa o lošinju in vesperi vse najboljše...
|
|
RE: počitnice z družino v hotelu 13.4.2010 13:58:37
|
|
|
|
Abbey
|
meni je pa na Lošinju brezveze, sem bila v Vesperi ali Aurori, ne vem točno, majhne sobe, umazane, štenge do prvega štuka da smo otroke gor vlačili plus voziček, ko smo ravno dojenčka imeli plaže pa skalnate, vem, da smo plezali čez ene skale, ni bilo nizkega morja, da bi lahko majhni otroci not čofotali, ne vem, meni ni bilo všeč, ali pa sem bila na napačnem koncu Lošinja...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?