|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   počitnice v KRANJSKI GORI
20.7.2008 21:26:05   
staši
LEP POZDRAV!Danes smo se vrnili iz enotedenskih počitnic v KR.GORI.Imeli smo polpenzion v hotelu Alpina in sicer družinske počitnice in kekčeva doživetja. Imeli smo se SUPER!Otroka sta uživala in jima ni bilo dolgčas.Vsak dan sta od dveh pop.pa do štirih imela kekčev mini klub z animatorko ,ki je bila tako super punca(Špela) da ji otroka lahko res zaupaš .Res tam ni dolgčas ,vsak zase lahko kaj najde -od lahkih sprehodov ,do pravih gorskih tur ,pa bazen ,rolanje ,kolesarske steze...in kar mi  je bilo najbolj všeč pa je to da je za otroke poskrbljeno100%,povsod na vsakem vogalu so igrala (trampolini ,mivka ,tobogani,pa celo kekčev gaj...) in to  zastonj.Ko pa si na morju(Hrvaška)pa povsod te za take stvari ko otroci ne spregledajo oberejo za 8kun al pa še več.Najlepše doživetje pa je kekčeva dežela ,ko gredo otroci tja sami z animatorji in jih  dve uri popeljejo v  kekčev svet in pridejo nazaj polni doživetij ali pa objokani kot moj ,ko se ustrašijo Bedanca .Skratka kaka Hrvaška ,ko pa niti ne vemo kaj imamo pri nas in kaj nam vse nudijo.Mi smo verjetno z morjem in vročino naredili križ ,edino če bomo kak dan skočili na kopanje ker smo pač Primorci ampak drugo leto sigurno nazaj v hribe.Aja pa še to ,da ne boste mislili da je poskrbljeno samo za otroke tudi za starše če       si hočejo kaj privoščit vsak kaj zase najde.                                                                                                  
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?