Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
počitnice na obali malo drugače 11.2.2006 15:04:31
|
|
|
|
aljuška
|
Za vse tiste, ki bi rade prišle z vašimi nadebudneži na Obalo, ampak nočete se gužvati v hotelih oz. v prenatrpanem Portorožu.. prilagajam spletno stran, kjer si lahko ogledate čudovite apartmaje 7 km od Obale ( Dekani ), z veliko zelenja in veliko živalic ( konji, mucke, psički.. in še druge, seveda + otroško igrišče + terasa + viseča mreža). Super je, za majhne in malo večje družinice. ko sem jaz odprla to stran sem mislila, da je kje na Gorenjskem ker tu na Obali mi ni poznan tak lep prostor http://www.na-brdi.com Lp, Alja
|
RE: počitnice na obali malo drugače 11.2.2006 18:50:22
|
|
|
|
anitaz
|
Zelo lušno, ampak malo predrago (vsaj zame )....prek službe mamo dosti ceneje, res pa je da nimamo tako lepo. Bomo pa sigurno šli enkrat. Hvala za informacijo!!!
|
|
|
|
RE: počitnice na obali malo drugače 11.2.2006 19:08:31
|
|
|
|
Primoza
|
Tam se da kaj dobrega pojesti, govorim iz lastnih izkušenj, drugače pa se mi lokacija ne zdi primerna za nek dopust. Se mi na ljubi poleti vozakati 7 km ali pa še malo več do morja, pa še to prideš v blatni Ankaran. Seveda pa je za kake ljubitelje podeželja lokacija kot nalašč. Drugače ima lokacija to prednost, da lahko po dobri hrani še prespiš, kar pride prav ob kakih slovesnostih.
< Sporočilo je popravil primoza -- 11.2.2006 19:09:20 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Doris in Dorian?picola1Ali vam je čudno, če bi bila bratec in sestrica Doris in Dorian ?da (
24%)
ne (
52%)
res je malo hecno (
24%)
Število vseh glasov: 227Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!