|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   počitnice na obali malo drugače
11.2.2006 15:04:31   
aljuška
Za vse tiste, ki bi rade prišle z vašimi nadebudneži na Obalo, ampak nočete se gužvati v hotelih oz. v prenatrpanem Portorožu.. prilagajam spletno stran, kjer si lahko ogledate čudovite apartmaje 7 km od Obale ( Dekani ), z veliko zelenja in veliko živalic ( konji, mucke, psički..user posted image user posted image user posted image user posted image  in še druge, seveda + otroško igrišče + terasa + viseča mreža). Super je, za majhne in malo večje družinice. ko sem jaz odprla to stran sem mislila, da je kje na Gorenjskemuser posted image user posted image  ker tu na Obali mi ni poznan tak lep prostoruser posted image
http://www.na-brdi.com

Lp,
Alja

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: počitnice na obali malo drugače
11.2.2006 18:50:22   
anitaz
Zelo lušno, ampak malo predrago (vsaj zame user posted image )....prek službe mamo dosti ceneje, res pa je da nimamo tako lepo. Bomo pa sigurno šli enkrat. user posted image

Hvala za informacijo!!!

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2006 19:08:31   
Primoza
Tam se da kaj dobrega pojesti, govorim iz lastnih izkušenj, drugače pa se mi lokacija ne zdi primerna za nek dopust. Se mi na ljubi poleti vozakati 7 km ali pa še malo več do morja, pa še to prideš v blatni Ankaran.

Seveda pa je za kake ljubitelje podeželja lokacija kot nalašč. Drugače ima lokacija to prednost, da lahko po dobri hrani še prespiš, kar pride prav ob kakih slovesnostih.

< Sporočilo je popravil primoza -- 11.2.2006 19:09:20 >

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.2.2006 7:35:17   
lelaval
Videti je lepo, a se tudi meni zdi predrago.

(odgovor članu aljuška)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Doris in Dorian?
picola1

Ali vam je čudno, če bi bila bratec in sestrica Doris in Dorian ?

da (24%)

ne (52%)

res je malo hecno (24%)

Število vseh glasov: 227

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!