Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: počitnice - diners ponudba 12.1.2012 11:19:12
|
|
|
|
Nika v službi
|
Jaz sem lani vzela tisti popust v h. Residence Marina v Portorožu (oz. Luciji) in bila super zadovoljna. 33,3% na redne cene se pozna, apartmaji pa so zelo lepo opremljeni. Drugega pa nisem koristila, ker do zdaj nisem našla ponudbe, ki bi me prepričala.
|
|
RE: počitnice - diners ponudba 12.1.2012 11:20:53
|
|
|
|
cimi
|
bon so ti poslali iz Dinersa, kaj pa razliko, kje plačaš?? na licu mesta v hotelu, z Diners? ali ti direktno bremenijo kartico ob naročilu ponudbe? hvala za tvoj odgovor
|
|
|
|
RE: počitnice - diners ponudba 12.1.2012 12:43:33
|
|
|
|
Nika v službi
|
Bon sem dobila od Dinersa, ostalo pa uredila direktno na recepciji hotela in plačala z Diners. Edina razlika je v tem, da ti trgajo ob prihodu in ne ob odjavi, kot je to sicer običajni postopek. Ampak no big deal, enkrat je pač treba plačat, na začetku ali na koncu. Aja, še to: od prejema bona dalje vse urejaš direktno s hotelom - rezervacijo, upgrade (jaz sem ga uspela dobiti ), termine, pač vse podrobnosti.
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 12.1.2012 12:45:21 >
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?