|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   počitnice
24.2.2006 20:35:22   
Anonimen
poleti imava namen z možem it na počitnice, najin sin pa bo star enajst mesecev. ali je varno it z toliko sterim otrokom na dopust v dalmacijo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: počitnice
24.2.2006 20:38:29   
Gina
Ja, je. Zakaj pa ne, saj niso čist nerazviti, pa higiena je tudi na nivoju. Pa v končni fazi zajahaš svojo hondo in si v petih urah doma, če bi bila kakšna strašna nuja, zdaj ko imajo avtocesto. No, mi smo lani šli in gremo spet. Mali je imel eno leto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2006 21:01:33   
b.nika
Ja sigurno, mi smo bili lani 2x po 14 dni, pa je bil user posted image  prvič star samo 2,5 meseca, drugič pa 4,5 meseca, pa ni bilo nikakršnega problema. Full se mu je dopadlo. Letos bo pa star 16. mesecev in gremo spet v Dalmacijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2006 21:09:10   
Primoza
Je. Preizkušeno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.2.2006 21:46:08   
Anonimen
še nekaj me zanima, kaj nesti sabo ( sem prvič mamica) za user posted image tako daleč, če bi slučajno kaj bilo narobe. gremo na peljašac.

(odgovor članu b.nika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.2.2006 22:05:13   
Marogica
Seveda je varno iti, zakaj ne? Zdravnike imajo, avtocesta je do Splita, imajo celo Merkator, Spar...., pa dosti morksega zraka in sončka in borovcev. Mi smo šli prvič s ta večjim, ko je bil star 2 meseca in to v prikolico. Če nisi komplikator, se nima kaj dosti zgoditi. Drugače pa si iz Zadra(naš primer) v MB-ju v 3,5 urah.
Kaj vzeti zraven? Jaz sem vzela od oblekic vse- od kratkih rokavo, pa do tanjše bunde, ker se pač ne ve, kakšno vreme bo, pa še pralnega stroja nismo imeli. Drugače pa smo vzeli (ko je bil moj fantek star toliko kot tvoj otroček) še majhen čolniček, pa obroč za plavanje in kar nekja igrač za na plažo.
Mi smo vzeli avto-poganjalček in še nekaj stvari, da otroku pač ni dolgčas.
Vzami še zdravila (nekaj proti vročini, mrčesu, proti driski, kakšen jod-v primeru odrgnin, termometer....).
Ostale stvari pa so odvisne od navad, ki jih ima otroček. Pri nas je bila obvezna prtljaga CD-player, ker je naš pač zaspal ob pesmicah...
Boš videla, kako lušno bo, smao če ne boste komplicirali.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.2.2006 22:13:19   
Anonimen
veš sej nisem take sorte, da bi komplicerala sam do zdaj mi ni nobena znala povedat, ker nobena ni šla ( od mojih znank) na morje z tako majhnim kot je mojuser posted image . hvala za nasvete!!! sem zelo hvaležna!!!

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.2.2006 22:18:17   
Marogica
pa piši kaj......user posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2006 6:54:10   
Sulfinija
Ojla!

Jaz ti žal ne znam pomagati,ker še sama nimam otrok sem pa bila sama na morju v Dalmaciji že ko sem imela tudi 11.mesecev in se po lsikicah vidi,ko kako sem tam uživala.
Moja nečakinja je bila v Pirovcu ko je bila 6mesecev stara,in poznam znanko,ki bo šla letos v isti kraj z dojenčkom,ki bo takrat star 2,5meseca.
Pa poročaj nam kako ste kaj imeli,ko bo prišel čas dopustov!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2006 14:59:30   
Gina
Če greste na Pelješac, greste najbrž v apartmaje. Sicer je že dolgo, kar sem bila tam, samo se ne spomnim kakšnih kampov....ali pa tudi so, pojma nimam. No ksratka, za enoletnika moraš res veliko reči s sabo jemat, nič ne pomaga. Če hočeš imeti kaj od dopusta, moraš vzeti ves komfort s sabo. Če boš šla slučajno v prikolico, vzamite ogrooomno ograje s sabo. meni je to rešilo dopust lani, da ni korakal povsod okrog, ampak samo znotraj ograje okrog prikolice. Drugače ti je pa že marogica lepo napisala, kaj vzeti. Jaz sem vzela voziček, pa polno morsko-plastičnih zadev, čolniček nam je ful prav prišel. Jedel je itak že vse, tako da nisem nič kaj posebej jemala, razen kašic za malico ene par. Aja, vzeli smo ruzak s sabo, ker v hribe hodimo, samo na Pelješcu ne vem kam bi se šlo z ruzakom. Edino če boste šli z ladjo na Korčulo malo pogledat, tam bi se dalo nahrbtnik vzeti s sabo.
Pa vzeli smo stol za na kolo, ker smo šli parkrat kolesarit (to tudi ne vem, če boš rabila, ker kolikor vem je ena sama glavna cesta čez Pelješac se mi zdi), pa čisto vsakič nam je kakšna guma počila, ni bilo sreče. Aha, vzeli smo še "life jacket" za malega, ker smo se po Cetini furali, pa za na malo večje čolne je tudi fajn, če imaš kaj takega s sabo, če seveda hočete kaj okrog šibat po morju. Odvisno, kaj hočeš od počitnic.
Zdravil ne smeš pozabit, več vrst zniževalcev temperature, pa ostale reči, proti driski, opeklinam... in potrdila za na hrvaško, za zdravstveno zavarovanje. Če se še kaj spomnim, pa napišem.
Aja, na Pelješcu precej piha, tako da mogoče ne bi bilo slabo vzeti tisti šotorček za na plažo - ampak saj mali itak ne bo pri miru, ga bo vse polno, tako da ne vem. Ga boš pa bolj namazala, pa prej šla iz plaže.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.2.2006 19:59:28   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

samo na Pelješcu ne vem kam bi se šlo z ruzakom.

V primeru kake ohladitve je zelo lepo razgledišče 961 m visok vrh Sv. Ilija.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...
Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...

Za ženske: Nosečnost & šport z roko v roki?
Janjikaaaa

Ali ste se oz. se boste med nosečnostjo aktivno ukvarjali s športom? (npr. joga, pilates, fitnes...)

Da (36%)

Ne (64%)

Število vseh glasov: 188

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!