Gina
|
Če greste na Pelješac, greste najbrž v apartmaje. Sicer je že dolgo, kar sem bila tam, samo se ne spomnim kakšnih kampov....ali pa tudi so, pojma nimam. No ksratka, za enoletnika moraš res veliko reči s sabo jemat, nič ne pomaga. Če hočeš imeti kaj od dopusta, moraš vzeti ves komfort s sabo. Če boš šla slučajno v prikolico, vzamite ogrooomno ograje s sabo. meni je to rešilo dopust lani, da ni korakal povsod okrog, ampak samo znotraj ograje okrog prikolice. Drugače ti je pa že marogica lepo napisala, kaj vzeti. Jaz sem vzela voziček, pa polno morsko-plastičnih zadev, čolniček nam je ful prav prišel. Jedel je itak že vse, tako da nisem nič kaj posebej jemala, razen kašic za malico ene par. Aja, vzeli smo ruzak s sabo, ker v hribe hodimo, samo na Pelješcu ne vem kam bi se šlo z ruzakom. Edino če boste šli z ladjo na Korčulo malo pogledat, tam bi se dalo nahrbtnik vzeti s sabo. Pa vzeli smo stol za na kolo, ker smo šli parkrat kolesarit (to tudi ne vem, če boš rabila, ker kolikor vem je ena sama glavna cesta čez Pelješac se mi zdi), pa čisto vsakič nam je kakšna guma počila, ni bilo sreče. Aha, vzeli smo še "life jacket" za malega, ker smo se po Cetini furali, pa za na malo večje čolne je tudi fajn, če imaš kaj takega s sabo, če seveda hočete kaj okrog šibat po morju. Odvisno, kaj hočeš od počitnic. Zdravil ne smeš pozabit, več vrst zniževalcev temperature, pa ostale reči, proti driski, opeklinam... in potrdila za na hrvaško, za zdravstveno zavarovanje. Če se še kaj spomnim, pa napišem. Aja, na Pelješcu precej piha, tako da mogoče ne bi bilo slabo vzeti tisti šotorček za na plažo - ampak saj mali itak ne bo pri miru, ga bo vse polno, tako da ne vem. Ga boš pa bolj namazala, pa prej šla iz plaže.
|