|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   počitek po amniocentezi
9.6.2011 10:59:59   
ares1
Prosila bi katero ki ima izkušnje če mi lahko svetuje koliko počitka po AC je potrebno in, če se lahko po posegu sama odpeljem domov cca20km. Ali je potrebno ves čas ležati ali lahko opravljaš gospodinjska opravila. AC me čaka v torek, tako da se vem pripravit.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: počitek po amniocentezi
9.6.2011 17:43:16   
julijka11
jaz sem se odpeljala sama po posegu, res pa samo nekje 4 km; mi je bilo stresno, saj sem ves čas razmišljala, da ne bom delala sunkovitih gibov, tako da bi ti priporočala, da si urediš prevoz; po posegu sem počivala cca 3.5 ure v porodnišnici, doma pa 4 dni kavčirala in nisem opravljala nobenih gosp. del

(odgovor članu ares1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.6.2011 20:33:26   
olimia
jaz sem imela prevoz, kar je zelo zaželjeno; rekli so nam da predvsem zaradi psihe; fizično ni nič narobe če voziš.
jaz sem počivala v porodnišnici manj kot dve uri in potem doma tri dni. nisem ležala, veliko sem sedela. nisem pa opravljala gospodinjskih del, razen zajtrka zase.
predvsem ne dviguj, ne delaj naglih gibov, pij magnezij (3× na dan) in počivaj tako, kot ti najbolj utreza

(odgovor članu ares1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2011 21:56:38   
tybysy
Jaz sem tam počivala ene dve urci, potem me je moj odpeljal domov (60 km) in sem doma počivala 3 dni. Več ali manj kar ležala, brala in gledala tv. Sem si kar privoščila user posted image Nisem pa imela nobenih težav, krčev itd

(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.6.2011 14:17:05   
aprilčica07
Tudi jst sem se držala njihovih navodil. Tam sem počivala skoraj 3 ure, potem pa še doma. V glavnem sedela in gledala tv, ali pa brala. Tamali in vd mož sta pa na počitnice k tašči šla. user posted image Tja in domov me je peljal vd mož (100 km). A, pa še Magnesol sem pila. Nisem pa tudi jst imela pol nobenih težav.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu tybysy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2011 22:19:44   
urshak
Tudi jaz sem imela prevoz urejen, doma pa pridno počivala, menda pa je vse bolj na psihi, ker v nemčiji je to ambulantni poseg, po katerem gredo nazaj v službo.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.7.2011 12:22:06   
dejzi
Jaz se imela AC v torek, v bolnišnici počivala cca. 4 ure, nato doma še do konca tedna. Zapletov hvala bogu ni bilo.
Moje mnenje je, da če priporočajo počitek, že vedo zakaj...

Rea * 02.08.2008
Nia * 19.08.2011

(odgovor članu ares1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2011 20:09:03   
PC Baby
Dobiš 3 dni bolniške, ti pa svetujejo, da počivaš cel teden če lahko. 3 dni naj bi se prav ležalo, potem pa počivalo. Predvsem pa pij veliko vode (tekočine) da se plodovnica čimprej obnovi.

(odgovor članu dejzi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?