Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: počitek po amniocentezi 9.6.2011 17:43:16
|
|
|
|
julijka11
|
jaz sem se odpeljala sama po posegu, res pa samo nekje 4 km; mi je bilo stresno, saj sem ves čas razmišljala, da ne bom delala sunkovitih gibov, tako da bi ti priporočala, da si urediš prevoz; po posegu sem počivala cca 3.5 ure v porodnišnici, doma pa 4 dni kavčirala in nisem opravljala nobenih gosp. del
|
|
|
|
RE: počitek po amniocentezi 9.6.2011 20:33:26
|
|
|
|
olimia
|
jaz sem imela prevoz, kar je zelo zaželjeno; rekli so nam da predvsem zaradi psihe; fizično ni nič narobe če voziš. jaz sem počivala v porodnišnici manj kot dve uri in potem doma tri dni. nisem ležala, veliko sem sedela. nisem pa opravljala gospodinjskih del, razen zajtrka zase. predvsem ne dviguj, ne delaj naglih gibov, pij magnezij (3× na dan) in počivaj tako, kot ti najbolj utreza
|
|
|
|
RE: počitek po amniocentezi 11.6.2011 21:56:38
|
|
|
|
tybysy
|
Jaz sem tam počivala ene dve urci, potem me je moj odpeljal domov (60 km) in sem doma počivala 3 dni. Več ali manj kar ležala, brala in gledala tv. Sem si kar privoščila Nisem pa imela nobenih težav, krčev itd
|
|
|
|
RE: počitek po amniocentezi 12.6.2011 14:17:05
|
|
|
|
aprilčica07
|
Tudi jst sem se držala njihovih navodil. Tam sem počivala skoraj 3 ure, potem pa še doma. V glavnem sedela in gledala tv, ali pa brala. Tamali in vd mož sta pa na počitnice k tašči šla. Tja in domov me je peljal vd mož (100 km). A, pa še Magnesol sem pila. Nisem pa tudi jst imela pol nobenih težav.
|
|
RE: počitek po amniocentezi 12.6.2011 22:19:44
|
|
|
|
urshak
|
Tudi jaz sem imela prevoz urejen, doma pa pridno počivala, menda pa je vse bolj na psihi, ker v nemčiji je to ambulantni poseg, po katerem gredo nazaj v službo.
|
|
|
|
RE: počitek po amniocentezi 6.7.2011 12:22:06
|
|
|
|
dejzi
|
Jaz se imela AC v torek, v bolnišnici počivala cca. 4 ure, nato doma še do konca tedna. Zapletov hvala bogu ni bilo. Moje mnenje je, da če priporočajo počitek, že vedo zakaj...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?