|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   počasni redec
5.3.2009 10:04:31   
iaba
user posted image živjo mene zanima ali je imel že kdo primir ,da se mu je otrok počasi redil moja je stara 7 mesecev in ima 7 kg pedijatrinja je rekla ,da je čisto vredu ampak meni se zdi suhcena na dolžini pa lepo dobiva bol dolžina kot teža je pa tudi res ,da od 4 meseca ne je mleka . Tako imama zajtrk mlečno kašico
dm sadna kašica
kos mesno zelenjavna juha
pom sadna skuta
maliica banana ali puding ali žemlja
več mlečna kašica jaz mislim da dosti poje teže pa ni  hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: počasni redec
5.3.2009 10:15:21   
Anonimen
Ti se nic ne sekiraj,saj tvoja cist zadosti poje.Imata podoben jedilnik kot midve.
Pri nas je ravno obratno.Se mi nikoli ni zdelo,da veliko je,se posebej glede na druge otrocke njene starosti,a je vedno med tezjimi.

(odgovor članu iaba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2009 11:31:44   
Petr_a
odvisno koliko je bila najnižja teža po porodu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2009 18:30:53   
kajajaka
NAŠA IMA 8 MESECEV IN 7 KG IN MORAMO NA KONTROLE HODIT-NA TEHTANJE
ups sorry... nisem opazila da z velikimi pišem...

Sicer pa se ne sekiram. Poje 5 normalnih obrokov na dan, mleka tudi ne mara. Res pa je, da je zelo živahna, nikoli na miru, čez dan spi le kakšno urico, največ 2...

Ampak dokler je dobrovoljček in spi 12 ur čez noč... me nihče ne bo prepričal, da je kaj narobe z njo... Aja, pa dolga je tudi samo 67cm, čeprav sva oba kar velika (172 in 178cm)...

nič se sekirat... ko bi vsaj meni P rekla, da je taka teža ok...user posted image

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.3.2009 13:38:26   
iaba
ob rojstvu je imela 3200

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.3.2009 14:07:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: iaba

ob rojstvu je imela 3200

Moja starejsa hcerka je imela ob rojstvu prav tako 3200g.
stara skoraj 4m-6120g

6m-7830g

1leto-9400g...pa mi nikoli ni P rekel,da je prelahka.Sama sem imela sicer borbe z njeno prehrano,je bilo za vsako zlico potrebno do stropa skakati,pa lahko recem,da je bila zdrava,zivahna,vesela,le zelo suha.
Zdaj ima skoraj 14let in 46kg,je se vedno prava preklauser posted image .

(odgovor članu iaba)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.3.2009 16:18:24   
botrca
Nimaš se za kaj sekirat če ima tako pester in čisto ok jedilnik. Moj tudi lepo je (recimo) pa nima še 10kg, star pa je 15 mesecev. Nikoli ni P rekla, da je preveč suh. Je bolj dolgi kot ati (moj mož). Porodna teža je bila 3170g.
Če je zdrav in ne hujša ni razloga za skrb. Ne morejo vsi otroci biti debeli in ješči.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
6.3.2009 20:29:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu botrca)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.4.2009 14:43:54   
andya
sem brala, da ni dobro začet z banano, ker je zelo sladka in se prehitro navadijo na sladko
zakaj pa ste začeli tako hitro s hrano, meni je rekla pediatrinja, da ni šans...zdaj je imela štiri mes.

moja je tudi suhica, rodila pa se je z 2345g, zadnjič je imela 4680g (3 mesec in 20dni) in je vse ok, razen jokca ko so krči

okoli imamo same debele user posted image in pol se res sprašuješ če je vse ok..
lpuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.4.2009 15:13:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: andya

sem brala, da ni dobro začet z banano, ker je zelo sladka in se prehitro navadijo na sladko
zakaj pa ste začeli tako hitro s hrano, meni je rekla pediatrinja, da ni šans...zdaj je imela štiri mes.

moja je tudi suhica, rodila pa se je z 2345g, zadnjič je imela 4680g (3 mesec in 20dni) in je vse ok, razen jokca ko so krči

okoli imamo same debele user posted image in pol se res sprašuješ če je vse ok..
lpuser posted image

user posted image Rece se buckaste knedeljckeuser posted image user posted image

(odgovor članu andya)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.4.2009 19:16:12   
birdy

lpuser posted image

Bot še vesela k jih mate sam okol...user posted image  Pri nas je starejša skoz bla buckasta, že rojena ful velka pa težka, pol je pa tud ful hitr naraščal.
Ta druga je pa manjša in lažja rojena, pa še bolj počas narašča in pol skoz pravjo kok je drobna k primerjajo s starejšo ko je bla isto stara. To se šele zasekirašuser posted image
Ampak mene to več ne gane in je tko najbolj.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu andya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 19:20:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
7.4.2009 18:24:27   
simat
moja je ista, rojena 3200, pri 6,5 mesecih ima 6,7 kg, ne pije mleka od 3,5 mesecev, jemo 5x, tako kot tvoja, pa kaj čmo pa še skoz miga ni 5 sekund pri miru, pa še dolga je 70 cm. Če bo pri 1 letu imela 8kg bo super, tut jaz sem bila kot otrok ztakšna, sem bila rojena z 4kg, 1 leto pa 8kg.

(odgovor članu iaba)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.4.2009 18:43:10   
*Mojca*
Sploh se ne sekiraj. Moj je imel pri 6m 6,5kg, zdaj pri 9.5 mesecih jih ima malo čez 8. Rojen pa je bil s 3160g. Glej, če je otrok živahen, se lepo razvija, giba, pol ni panike. Mene so tud strašili z ne vem kakimi preiskavami, pa sem rekla da ni šans, dokler je tako zdrav in živahen (ne zna bit 5ek pri miru...no, razen ko kaj ušpiči user posted image ). Je pač suhec pa kaj, raj kot da bi bil pretežek...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.8.2009 11:11:07   
andya
mene pa zanima, če je kdo bil na pregledu na pediatrični kliniki zaradi premajhne teže. Kako poteka pregled, čakamo termin in upam, da ni mučno za otroka??? je pa ful živahna, samo kile ne grejo in ne grejo..

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.8.2009 15:42:47   
tejkaz

mene pa zanima, če je kdo bil na pregledu na pediatrični kliniki zaradi premajhne teže. Kako poteka pregled, čakamo termin in upam, da ni mučno za otroka??? je pa ful živahna, samo kile ne grejo in ne grejo..

Midva imava 24.septembra kontrolo teže in če ne bo šlo nič gor ima potem pregled na Pediatrični. Zaenkrat se še nismo nič točno pogovarjali, le omenila je. Če bosta šli prej, lahko meni poveš kako je bilo, sicer bom pa jaz tebi.

Starejša hči je stara slabe tri leta. Ima komaj 12 kg. Celi okostjak je. Ampak živahtna, zdrava, zadovoljna, vesela, sadja poje ogromno, ne gredo ji pa mlečni izdelki. Pri enem letu starosti je imela 10 kg. Je bila kar buckasta. Sin ima pa pri enem letu 9 kg, velik je 79 cm in zelo suh. Živi pa samo od jogurtov user posted image In ravno zaradi tega naj bi imeli pregled, ker ničesar drugega ne spravi do želodca.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu andya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.8.2009 16:23:04   
zmajaz
Naša se je rodila s 3530 g, kar je kar dosti za punčko, potem je pa bila pri 5,5 meseca težka 6,45 kg, pri 9 mesecih je imela 7,49 kg, pri enem letu 8,8, pri 18 mesecih pa 10,35 kg. Tako da se tudi bolj kot ne počasi redi, sploh od 6 meseca dalje - pa pri pediatru pravijo, da je to čisto v redu in čisto dovolj - da naj bomo srečni, da je tako, ker se zadnje čase vse več otročkov preveč redi. Sem jo pa do 6 meseca izključno dojila, potem sva pa začeli uvajati GH, ki pa je ni kaj preveč marala in še zdaj je zelo zelo zbirčna.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.8.2009 23:37:03   
andya
tejkaz, 15.sept. smo naročeni, no, če boste šli, se kontaktiramo

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.