|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   počasni plavalci
10.5.2009 16:24:55   
Anonimen
Punce, mi lahko prosim katera svetuje, katere vitaminčke in druge dodatke naj bi moški pridno papal vsak dan, da bi pospešil svoje plavalčke? Glede na test ima moj user posted image plavalčkov dovolj (51 mio/ml sperme), so pa leni in počasni ... Zato bi rada, da se malo zmigajo.

Hvala za nasvete in lp!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: počasni plavalci
11.5.2009 8:33:03   
S*
Za bolše plavalce priporočajo kar nekaj vitaminov in sicer
Vitamin C
Cink
E vitamin
Qencim
Maca
arginil
L- carnitin
omega 3,6,9
Jaz mojega možička pridno futram s temi vitaminčki, če pa kaj pomagajo, bomo videli 4.6. ko imva pregled pri Rešu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2009 9:27:30   
Anonimen
Hvala, S*!!!

Saj sem že gledala, samo je bilo napisano za več plavalcev, pa nisem bila prepričana, če deluje tudi samo na hitrost.user posted image No, sicer ima pa tudi negibljivih preveč %, samo glede na skupno številko user posted image to niti ni tako grozno.
Držim pesti, da se vama situacija popravi in čim prej zagledata user posted image , midva pa upam, da nama bo tudi kmalu uspelo, saj po 9 mesecih bi pa res lahko že kaj ratalo, glede na to, da naj bi bilo načeloma z nama vse oki-doki.

Hvala še enkrat in lep dan ti želim!

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2009 9:37:58   
S*
Tudi jaz ti želim, da čim prej zagledata user posted image  oz. user posted image . Če imaš še kakšno uprašanje, pa kar izvolo.
Nekje sem prebrala da na živahnost user posted image  zelo vpliva vitamin C in to v velikih količinah, mislim da 1000mg/dan. Pri nas ga nimajo, zato sem ga jaz naročila iz tujine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2009 11:25:37   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Vitamin C
Cink
E vitamin
Qencim
Maca
arginil
L- carnitin
omega 3,6,9
Jaz mojega možička pridno futram s temi vitaminčki, če pa kaj pomagajo, bomo videli 4.6. ko imva pregled pri Rešu.

jaz sem mojega "futrala" zaradi postopka umetne oploditve

z C-vitaminom
Q-encim 10
E-vitamin
čaj krvomočnice

in zadeva deluje... stanje se je izboljšalo

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.5.2009 11:42:31   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Vitamin C
Cink
E vitamin
Qencim
Maca
arginil
L- carnitin
omega 3,6,9

jaz sem mojega "futrala" zaradi postopka umetne oploditve

z C-vitaminom
Q-encim 10
E-vitamin
čaj krvomočnice

in zadeva deluje... stanje se je izboljšalo

user posted image   user posted image   user posted image  anci banci, po tvojem tikercku sodeč zadeva resnično deluje! user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.5.2009 14:29:19   
anci banci
tako je ... ko je moj oddal plavalčke za umetno oploditev je doktor pokomentiral da se je stanje izboljšalo

ja tickerček pa napoveduje prihod sinkota v kratkem:)
držim pesti da bo tudi vama uspelo in seveda z vso močjo navijamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.5.2009 9:46:02   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Punce, mi lahko prosim katera svetuje, katere vitaminčke in druge dodatke naj bi moški pridno papal vsak dan, da bi pospešil svoje plavalčke? Glede na test ima moj user posted image plavalčkov dovolj (51 mio/ml sperme), so pa leni in počasni ... Zato bi rada, da se malo zmigajo.

Hvala za nasvete in lp!

Uf napram našim plavalčkom jih ima tvoj 10x več....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.5.2009 10:26:28   
S*
Taddy78, pa se kaj borita proti temu, ali so vas takoj dali na IVF.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?