|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   počakam 3m?
17.9.2010 10:08:19   
Anonimen
zanima me, kako hitro po ss ste zopet zanosile. z tem mislim, ali ste poslušale svojega ginekologa da je potrebno počakati vsaj tri mesece, ali ste šle v borbo takoj?

meni se malce mudi, saj če hočem imeti kaj od porodniške (doma imava že eno malo pupo, partner pa nima nevem kakšne bajne plače) moram zanositi v naslednjih dveh mesecih, ginekologinja pa mi je rekla da naj počakam vsaj tri mesece, čeprav sem brala mnenje pušejaka, da ni več potrebno čakati tistih 3 mesece, ampak da lahko takoj, sploh če je ss v 5t.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: počakam 3m?
17.9.2010 10:10:05   
eva1
Ja a je bil spontani al si šla na čiščenje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2010 10:16:59   
Anonimen
bil je spontan, za zaustavitev krvavitev sem dobila tablete orgametril

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2010 10:17:20   
SMT3
Pomoje če je bila nosečnost *le* 5 tednov,da ti ni treba čakati 3 mesece.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2010 14:31:28   
janapan
če ni blo čiščenja ne vem zakaj bi čakala....jaz sem imela ss v 6 tednu...brez posega in zdravil in zanosila sem v naslednjem ciklusu - nikoli nisem torej dobila naslednje menstruacije...vse je bilpo bp, danes imam ob sebi 4,5 mesecev staro princesko...

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2010 17:51:08   
sara79
Ginekologinja, ki je obravnavala mene, pravi, da je po ss (brez abrazije) ena menstruacija dovolj in da tudi, če bi zanosila takoj po ss ne bi bilo to nič problematičnega. Prijateljica je po ss takoj zanosila in je danes mamica čudoviti triletnici, meni pa na kraj pameti ni padlo, da bi, ker sem se res težko sprijaznila z izgubo. Tako da...

Kakorkoli se boš odločila bo prav. Srečno.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.9.2010 8:54:37   
Anonimen
punce hvala, ste povedale kar sem hotela slišat, tako da greva novim zmagam naprotiuser posted image

(odgovor članu sara79)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.9.2010 12:31:13   
divans1
Ni potrebno, pa srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.9.2010 18:40:18   
smeška83
Ni treba, ti samo naprej v nove zmageuser posted image Srečno!!!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.