|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   počutim se tako prazno...
11.8.2006 20:18:48   
Anonimen
zakaj?? moja prijateljica je rodila.. sram me je priznati, da sem malo ljubosumna.. vem, da mi to niti na pamet ne bi smelo padit, da bi mogla bit vesela zanjo.... saj sem vesela, ful sem vesela, sam hkrati je pa moj srček mal prazen.. rada bi zdajle doživljala tiste trenutke kot ona.. ko prvič primeš user posted image  v roke, ko ga prvič pogledaš.... user posted image    user posted image

a me katera razume ali sem samo jaz tako čudna?????????!!!!!!user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: počutim se tako prazno...
11.8.2006 20:36:51   
Anonimen
a me katera razume  ne ali sem samo jaz tako čudna?????????!!!!! možno !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.8.2006 20:39:26   
anitaz
Binči, ne bit tko kruta no. user posted image  

Biba, tudi zate bo prišel čas, ko boš lahko imel svojega otročička v rokah. Ne se preveč obemenjevat user posted image  Vse ob svojem času, pravijo (če to drži, potem bom pa tudi jaz nekoč srečna user posted image ).

v glavnem....ne se sekirat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.8.2006 20:45:08   
Anonimen
Binči, ne bit tko kruta no

Saj nisem, samo razumem pa ne, kaj čem user posted image

(odgovor članu anitaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.8.2006 20:46:10   
Anonimen
Tudi jaz te čisto ne razumem. Če je to tvoja prijateljica, bodi vesela za njo, bodi ob njej, če te bo potrebovala (kakršna koli pomoč), cartaj njeno štručko in hkrati delaj na tem, da boš tudi ti imela svojo.

Mogoče ne poznam kakšnega ozadja, ki je krivo za takšno tvoje počutje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.8.2006 20:47:06   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: anitaz

Biba, tudi zate bo prišel čas, ko boš lahko imel svojega otročička v rokah. Ne se preveč obemenjevat user posted image  Vse ob svojem času, pravijo (če to drži, potem bom pa tudi jaz nekoč srečna user posted image ).

se strinjam. bo pol tolk lepše, ko boš dočakala svojo bebico. sedaj pa izkoristi čas, ki ga imaš in pripravi vse, da boš bebici lahko nudila najboljše, pol pa veselo na delo!

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.8.2006 21:02:17   
Anonimen
al bina vedno in povsod neprijaznauser posted image

biba12 glavo pokonci, jutri boš že srečnejša, bebica bo pa tebi tud pravi čas prišla, en user posted image  zate!

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.8.2006 21:07:07   
zlatolasska
Js pa cist stekam...
Sicer se ne spomnim, da bi bila ljubosumna na mojo kolegico, k je zanosila in dobila dojencka... Sem za vsako, ki zanosi tako zelo vesela. Ampak vseeno pa me malo stisne to, kdaj bom pa js mela kakega dojencka...
Imam pa vcasih kar male krizice, ko mi katera pove, da je noseca... Ker bi bila normalno tudi jaz rada.. user posted image

http://elly-zlatolasska.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.8.2006 21:08:58   
Anonimen
Jaz te čisto razumem in vrjetno vse tiste ki se dalj časa trudijo zauser posted image !
Ko sem zvedela da je prijateljica noseča-drugič nepričakovano, sem se počutila enako-res sem bila ljubosumna nanjo, in se spraševala kako nekaterim rata nepričakovano, nezaželeno, spet drugi bi dali vse za male štručke! No potem sem zanosila mesec kasneje kot ona in vrjemi, ko boš najmanj mislila, da je uspelo, takrat tudi bo! Upam,da se ti želaj čimprej izpolni in da boš tudi ti kmalu držalal v rokah user posted image in ga cartala!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
11.8.2006 21:10:21   
mamči
Jaz te pa čisto razumem. Razumem, da nisi ljubusumna na prijateljico, ampak si pač žalostna, ker bi ti sama rada podoživela te lepe občutke.
Glavo gor, tud ti boš v svoj objem stisnila čisto svojo malo dišečo  bebico, samo ne obupuj... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.8.2006 21:11:33   
pika74
Jaz sem se včasih tako počutila. Zdaj, po dobrih 6 neplodnih letih pa mi je postalo vseeno. Če zanosi soseda, teta, prijateljica, žlahtnica...kdorkoli... prav ravno mi je od tu pa do Đevđelije. Fučka se mi.

Mogoče z leti tudi bolečina mine. Al sem pa jaz čudnauser posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.8.2006 21:22:44   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: pika74
Mogoče z leti tudi bolečina mine. Al sem pa jaz čudnauser posted image .

Ne nisi čudna, samo preveč si že skoz dala.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.8.2006 10:35:05   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: biba12
a me katera razume ali sem samo jaz tako čudna?????????!!!!!!

Nisi čudna. Imaš čisto normalno reakcijo. Ne gre toliko za zavist kot gre za žalost za katero misliš da prihaja iz zavisti. Kakorkoli že, ti zaradi tega občutka nisi slaba. Si pa zelo ranjena in samo tisti, ki je šel ali hodi po enaki poti to lahko razume. Vsi ostali si tega niti predstavljati ne morejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.8.2006 10:41:41   
daddy
Po moje tud ne gre niti za ljubosumje še manj za zavist.

Ti kar pojdi pa pocartaj njeno bebico. Boš imela "zastonj pripravništvo" za čas, ko se bo to zgodilo tudi tebi .... korajžo v roke, punca. Pa mal samozavesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.8.2006 11:04:33   
Mala koala
Niti najmanj nisi čudna. Samo tisti, ki takih stvari niso poskusili ponavadi ne razumejo. To niti slučajno ne pomeni, da prijateljici ne privoščiš sreče itd itd. Kakorkoli, jaz štekam, kaj si hotela povedat!

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.8.2006 11:15:31   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: KIRA

IZVIRNO SPOROČILO: anitaz

se strinjam. bo pol tolk lepše, ko boš dočakala svojo bebico. sedaj pa izkoristi čas, ki ga imaš in pripravi vse, da boš bebici lahko nudila najboljše, pol pa veselo na delo!

se podpišem

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.8.2006 11:16:08   
Moyca_
pa še nekaj- to se mi zdi čist človeško

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.8.2006 11:46:59   
sanasan
Jaz te popolnoma razumem in meni se ne zdiš zavistna, sigurno ni prijetno gledati drugje, česar si sama neizmerno želiš. Mislim, da so tvoji občutki popolnoma naravni. Jaz že imam eno malčico, pa me tudi stisne pri srcu, ko vidim kakšno mamico, ki ima 2 majhna otročka....jaz si namreč želim čimprej še enega, moj mož pa (še) ni zauser posted image
Želim ti, da boš tudi ti čimprej srečna mamicauser posted image

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?