ronja
|
A! kaj sem jezna, ni objavilo, pa sem pozabla skopirat! NO, skratka: ja, imava jo v kuhinji, ki je hkrati tudi jedilnica (če lahko bivšemu katedru, klopi in dvema stoloma tako rečeš ). Najprej sva hotela nalepit na noge od stolov filc, ampak sva ugotovila, da se tako hitreje prevrnejo in ker imava doma dve živahni punci, ki radi plezata vsepovsod, je tisti filc hitro dol romal - sva ga odlepila. Torej imava neobute stole in mizo, ki jih vse non stop premikamo (tudi mizo, ker jo umakneva na sredo, kadar gre robi pucat, da pride zadaj do klopce), pa ne vidim, ad bi bila kaj zdrsana. Sem šla prav zate gledat na tla, če je kaj zripsano . Pa nisem nič videla, lubi tudi pravi, da ni nič. je pa fajn vzet to plastificirano varianto, je ful bolj trpežna (smo meli v prejšnjem domu eno drugo, pa se je res zdrsala, tale se pa res dobro obnese) - so nama obljubili, da je trdoživa in očitno je res - ker dva mala otroka + precej ustvarjalna starša... ni glih podu prijazna kombinacija . Lahko jo pomivaš, ni je pa dobro pustit namočene - midva sva jo enkrat polirala s tistim za pluto in takrat so se robovi kar mal čudno napili. No, potem se je posušilo in vrnilo v normalno stanje, vseeno pa tega ne delava več. Jaz jo definitivno hočem met tudi v naslednjem stanovanju, kamor se bomo preselili, ko ga najdemo . Meni je ful všeč. Ni pa fajn, da bi bila skoz namočena, to edino - če se ti kaj polije, je fajn pobrisat. Ampak saj tega verjetno nikoli ne pustiš, da ti plava;). Problem je samo, če bi ti iz kakega korita ali hladilnika teklo, tam bi se znala namočit. To sva kupila v Merkurju ali pa v bivši Astri (zdaj je to tako in tako eno in isto ) in je bila celo nekaj znižana, ker so se očitno lih tega vzorca hotli losat (lucky us , nama je bil pa ta prav všeč, hehe), tako da niti ni bila preveč draga, ker te plastificirane so dražje - ampak se splača vzet tako, da ti garnatirajo, da je vzdržljiva - nama so za to prisegli in dejansko se niso zlagali:).