|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plodovnica?
23.7.2007 9:50:52   
Anonimen
Ali je možno, da mi uhaja plodovnica po kapljicah le takrat, ko grem na WC? Ko grem na vodo, mi čez par sekund še malo prikaplja pa sedaj ne vem ali bi bila to lahko plodovnica ali urin. Se pa to dogaja samo na WCju, čez dan ni nič opaznega na hlačkah. To se mi dogaja par dni, ali je panika, če bi bila to plodovnica?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plodovnica?
23.7.2007 9:52:22   
Anonimen
Meni se je tudi to dogajalo kakšen teden nazaj, zdaj pa je vse ok. Sem očitno imela malo bolj močan izcedek, potem sem 3 dni zdravila z Boraxom in zdaj ni ne izcedka ne kapljic - zaenkrat.

V katerem tednu pa si??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2007 9:55:42   
Anonimen
Včeraj sem imela rok. Jutri imam pregled pri G, vendar me je strah, da ne bo kaj narobe, če gre res za plodovnico. Otrok še vedno čutim, vendar ne vem ali to pomeni, da je vse ok ali je lahko vseeno kaj narobe. Sem brskala po netu, pa sem potem vsa v dvomih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2007 9:57:53   
Anonimen
Pejdi se pokazat do porodnišnice. Jaz bi tako naredila, če bi bila na tvojem mestu. Raje naredim tistih par km do porodnišnice, kot da bi bilo kaj narobe.

Pa srečno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.7.2007 10:10:10   
Pingvinčica
se kar podpišem pod predhodnico. Se ni za hecat s tem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.7.2007 11:06:05   
srki
Če te je tako strah in če si v dvomih, najbolje v porodnišnico.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.7.2007 13:41:22   
jerneja
obstaja tudi neka stvar, da se lahko testira ali je izcedek ali plodovnica.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.7.2007 13:49:15   
MojcaG
ja, ampak meni so kar v porodnišnici naredili ta test, da so ugotovili, ali gre za plodovno vodo. čeprav sem bila šele v 33 tednu so rekli, da če bi se izkazalo za plodovnico, bi mi sprožili porod. pa čeprav je šlo za par kapljic. kar tja!

(odgovor članu jerneja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
23.7.2007 19:05:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MojcaG)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?