|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plodovna voda
9.12.2009 14:26:18   
Anonimen
Sem v 37t. Danes sem imela malo morke hlačke in me skrbi, ali je bila to plodovnica ali ne. Ni bil izcedek, ker ta je bolj rumene barve. Ko sem vstala iz kavča sem zacutila nekaj mokrega spodaj. Takoj sem šla na wc in hlačke so bile malo mokre. Ne vem ali naj grem v porodnišnico ali naj počakam - verjetno, če je bila plodovna voda, mi bo še naprej odtekala ali kako? Tiste, ki vam je počasi odtekala voda - kako je zgledalo? 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plodovna voda
9.12.2009 14:56:27   
bskrle
Pojdi po stopnicah, če uhaja po kaplijicah, boš kmalu morala proti porodnišnici.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2009 14:59:28   
MATEJKA_
najbolje, da pokličeš v porodnišnico, te bodo verjetno hoteli pogledat. če imaš še te hlačke ali vložek,  ga bodo testirali na plodovnico, drugače pa ti bodo naredli ctg (in UZ)... tak je bilo pri meni prejšnjič pol smo ugotovili sicer, da ni bila plodovnica, sem pa imela količino le -te na mejo, zato so me zadržali in čez 2 dni sem rodila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2009 16:06:22   
SaaS
Jaz sem bila noseča ravno 36 tednov, ko sem zjutraj v postelji tako začutila mokre hlačke. Ni mi bilo jasno kaj to je. Preoblekla sem se in nazaj v posteljo. Čez pol ure sem se zbudila in spet mokre. Takrat sem zbudila moža, da se greva pokazat v porodnišnico. Ni bilo dvoma, da je to plodovnica.
No, potem mi je po malem ves čas odtekala voda, že na poti tja in ob 13h sem rodila zdravega majhnega fantka.  
Srečno, če se bliža porod!

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2009 16:25:59   
mini86
najbolš da se greš pokazat v porodnišnico..js sm mislila da mi uhaja urin in tudi ko sem bila pri ginekologinji ni posvečala posebne pozornosti temu, samo rekla je da če je plodovna voda da se v roku 24 ur itak začnejo popadki..in res..naslednje jutro okol 6h so se začeli popadki in itak js mislna da so lažni in da mi voda pač uhajauser posted image aja bla sem v 37. tednu..no klicala sem v porodnišnico kjer so mi rekl da se pridm pokazat..ob 8h sem bila v porodnišnici kjer so ugotovl da mi odteka voda in da sem 3 cm odprta..ob 10.45 sem šla v porodno in ob 13.45 sem rodila..user posted image user posted image to je to

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?