|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plodovi gibi
15.12.2010 13:32:31   
Anonimen
Sem v 15.tednu,vceraj ko sem se razvajala na kavcu bi skoraj lahko prisegla,da sem povsem nepricakovano zacutila plodov gib!Potem pa nic vec,niti danes ne!Kako je s tem,ko se enkrat gibi zacutijo,se cutijo ves cas?Ali na zacetku bolj poredko??Ali giba v resnici nisem cutila??Hvala za vase izkusnje
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plodovi gibi
15.12.2010 13:36:41   
Anonimen
Jaz sem jih čutila v šestnajstem tednu, ampak poredko, največkrat zvečer, ko sem se umirila. Niso bile to brce, ampak "metuljčki" - kot bi mi plapolalo v trebuhuuser posted image Prave brce so se začele pri meni okrog 22. tedna. Veselo nosečnost ti želimuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2010 14:23:45   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sem v 15.tednu,vceraj ko sem se razvajala na kavcu bi skoraj lahko prisegla,da sem povsem nepricakovano zacutila plodov gib!Potem pa nic vec,niti danes ne!Kako je s tem,ko se enkrat gibi zacutijo,se cutijo ves cas?Ali na zacetku bolj poredko??Ali giba v resnici nisem cutila??Hvala za vase izkusnje

ma jst dvomim, da si tak zgodi že začutla plodove gibe. ponavadi se pojavijo okoli 20. tedna, pri drugi nosečnosti mogoče kakšn teden ali dva tudi prej. verjetno je šlo za tvojo prebavo. tud men se včasih nardi, da mam res občutek, ko da bi začel mali migati, ampak verjemi, vse skupi gre samo za prebavo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2010 14:35:00   
zaspancek1
Jaz pa sem nekje v tem času začutila prvo telovadbo (v prvi kakšen teden kasneje, v drugi pa v 16. tednu), vendar to potem ni bilo samo enkrat, pač pa kar redno od takrat naprej (kadar sem se umirila, še najbolj pa ponoči). V začetku ravno tako nisem bila prepričana, da je to to, vendar sem potem na pregledu z UZ vedno lahko povedala kdaj se je premaknil oz. obrnil ne da bi gledala na ekran.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2010 14:51:10   
Anonimen
Oba sem začutila na koncu 14 tedna in ni šlo za nobeno prebavo kot pravi uporabnica zgoraj

(odgovor članu zaspancek1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2010 15:12:33   
zvezdica1980

Tudi jaz sem prve gibe začutila okoli 15tuser posted image ....pa je moja prva nosečnost. Sama svoje telo najbolj poznaš....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.12.2010 15:20:04   
Anonimen
zvezdica,pa si potem ves cas cutila gibe?

(odgovor članu zvezdica1980)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.12.2010 15:49:37   
zvezdica1980

zvezdica,pa si potem ves cas cutila gibe?

Ne še zdaj jih ne čutim vsak dan....včasih jih začutim 2x3x dnevno....potem pa lahko cel teden nič....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.12.2010 20:24:15   
NELY84
Tudi jaz bi rekla da ni nujno da gre za prebavo.Sicer sem sama drugič noseča in tudi v 15 tednu , sicer svoje bebice še nisem začutila imam pa kolegico ki je malo več noseča od mene in je začutila v 15 tednu njen dragi pa kmalu zatem, v 16 tednu.Jaz sem pri taprvemu prve gibe začutila okoli 17 tedna bili pa so kot metuljčki, tako da tudi zdaj že nestrpno pričakujem kdaj se bo začelo dogajati.LP

(odgovor članu zvezdica1980)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.12.2010 22:54:16   
ribica.
jaz ti verjamem da si začutila otroka, jaz sem vse svoje čutila pred 16 tednom. Najprej je bila kakšne brca ali dve, seveda zelo nežna, pa potem mogoče spet naslednji dan, ni pa nujno, Na začetku so gibi peveč nežni in jih čutiš res ko si pri miru. Tako da sedaj to ne pomeni da boš že zdaj vsak dan čutila.

(odgovor članu NELY84)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.12.2010 9:32:26   
Taddy78
Jaz sem jih prvič čutila v 17.tednu, ampak nobenih metuljčkov temveč prave brce.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?