Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: plodni dnevi in Klomifen 15.1.2008 10:35:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je G rekla, da ko bom začela s klomifenom, da bo potrebno parkrat it na UZ, da bodo videli, če sploh imam ovulacijo. Tako je rekla, vendar bom videla kaj bo takrat.
|
|
|
|
RE: plodni dnevi in Klomifen 15.1.2008 10:40:12
|
|
|
|
monikap
|
Pike ja G te potem ko začneš jemat klomifen spremlja z UZ ,da vidi koliko foliklov imaš in ja pri meni je vedno vedel kdaj bo prišlo do O in takrat je rekel naj pridno
|
|
|
|
RE: plodni dnevi in Klomifen 15.1.2008 10:43:01
|
|
|
|
afroodita
|
zivijo sm nova in ne obvladam se spletne strani in imam eno nevmesno vprasanje za to temo kako naj shujcam po porodu in kaj naj s povesenimi prsi groza
|
|
RE: plodni dnevi in Klomifen 15.1.2008 10:46:58
|
|
|
|
spps
|
ojla!a dojiš?
|
|
|
|
RE: plodni dnevi in Klomifen 15.1.2008 10:48:56
|
|
|
|
afroodita
|
ne na zalost sm mela astitis in mi je zdravnica dala ene tablete k sm poj mlek zgubila in mi je poj pidiater reku zakaj nism sla po tablete za pospesitev kaj pa jz vem ce bi bi dojila
|
|
RE: plodni dnevi in Klomifen 15.1.2008 10:53:07
|
|
|
|
afroodita
|
ce imas kasen tak izhod v sili mi ga povej ker sem cisto iz sebe stara sm bogih16 bom17 in mi moja postav nagaja ker ko grem v trgovino pridem vn prazna
|
|
|
|
RE: plodni dnevi in Klomifen 15.1.2008 11:01:43
|
|
|
|
spps
|
¸KOlk si se te zredila,če ni skrivnost?Pozorna bodi na to kaj poješ.Izogibaj se diet,ki obljubljajo hitro izgubo kilogramov.Si še zelo mlada,za to pazi na svoje zdravje.Poskrbi da se boš dosti gibala,izogibaj se večerji in hitri prehrani(visokokalorični)
|
|
|
|
RE: plodni dnevi in Klomifen 15.1.2008 11:13:56
|
|
|
|
afroodita
|
hmm...za 9 do 8 kr sm se zredila po porodu ja je pa res da sm malo majn aktivna
|
|
|
|
RE: plodni dnevi in Klomifen 15.1.2008 11:20:43
|
|
|
|
spps
|
Potrudi se in naredi nekaj zase.Sama sem se med zredila za 17kg,samo sem v letu zgubila cc.25kg.Dokler sta ti in bebica zdrave,so kilogrami,še najmanjša težava.
|
|
|
|
RE: plodni dnevi in Klomifen 15.1.2008 11:28:06
|
|
|
|
afroodita
|
ja valda sej to je res no jz sam upam da bom taka k sm bla saj po tok upam da je to mozn
|
|
|
|
RE: plodni dnevi in Klomifen 15.1.2008 11:31:42
|
|
|
|
spps
|
,možno je vse.sam bolj ko se boš obremenjevala s tem,težje boš prišla do željenega rezultata.
|
|
|
|
RE: mamice kadilke in kaj o moj otrok tudi ko... 15.1.2008 11:35:33
|
|
|
|
afroodita
|
bojim se ko me bbo pikica videla kaditi newem kaj naj ji odgovorim po pravici je tko ce se pa zlazem je pa spet tko tko nnic ni proc kaj naj nrdim sicre imam casa se na pretek ammpak......
|
|
|
|
RE: mamice kadilke in kaj o moj otrok tudi ko... 15.1.2008 11:43:58
|
|
|
|
spps
|
Kako dolgo pa kadiš?hja,kajenje ni ok,lahk se potrudiš in nehaš.Dlje ko boš kadila,težje bo odnehat če se boš enkrat tako odločila.Upam da se nisi odločila za cigaret samo zarad tega,da bi lažje izgubila kg.
|
|
|
|
RE: mamice kadilke in kaj o moj otrok tudi ko... 15.1.2008 12:31:10
|
|
|
|
afroodita
|
nene kadim ze nekaj let zgodaj zacela ni kej newem upam da pikice ne bo ce pa bo poj pa newem kaj naj
|
|
|
|
RE: mamice kadilke in kaj o moj otrok tudi ko... 15.1.2008 14:05:39
|
|
|
|
Ashajt
|
Punce prosim če greste na svojo temo o hujšanju. Pa vsaj malo ločil in pravopisja je zaželjenih.
|
|
|
|
RE: mamice kadilke in kaj o moj otrok tudi ko... 15.1.2008 14:42:52
|
|
|
|
soncek28
|
Strinjam se z teboj Ashajt.!!!
|
|
|
|
RE: mamice kadilke in kaj o moj otrok tudi ko... 15.1.2008 14:48:32
|
|
|
|
afroodita
|
forum je forum smm iskala pa nism najdla zato sm upisala tukaj ce bi najdla ne bi pisala tukaj
|
|
|
|
RE: mamice kadilke in kaj o moj otrok tudi ko... 15.1.2008 14:57:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Afrodita odpri si novo temo. Forum je razdeljen na sklope. In greš na to kar te zanima, recimo če te zanima klomifen greš na zanositev-upajmo skupaj oz. najdeš v iskalniku k je že ogromno napisano. Če te zanima hujšanje greš na forum o hujšanju in odpreš novo temo. Če te zanimajo dojenčki, greš na forum o dojenčkih. Isto o nosečnosti. Isto o financah. Ipd. So različni forumi za različna vprašanja. In če te nekaj zanima odpreš novo temo. Vzemi si malo časa in preštudiraj RR . Aja pa lepo prosim piši z ločili in z velikimi črkami. K nismo na mesingerju in je res težko razbrat kaj hočeš sploh vedet. Mal bolj razumljivo je fejst pisat
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?