|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plodni dnevi in Klomifen
15.1.2008 10:15:57   
pike
Pozdravljene,
Mene pa zanima a vam je g na UZ videl, kdaj bodo plodni dnevi? Meni namreč ni vedela povedat, ker imam PCO. V primeru, da mi G predpiše Klomifen a ti potem spremlja učinek Klomifena na Uz. Ker nekje sem prebrala, da so punce hodile na UZ, da je G videl, če folikli rastejo. Kako je s tem? Lep pozdravuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plodni dnevi in Klomifen
15.1.2008 10:35:06   
Anonimen
Meni je G rekla, da ko bom začela s klomifenom, da bo potrebno parkrat it na UZ, da bodo videli, če sploh imam ovulacijo. Tako je rekla, vendar bom videla kaj bo takrat.

(odgovor članu pike)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2008 10:40:12   
monikap
Pike ja G te potem ko začneš jemat klomifen spremlja z UZ ,da vidi koliko foliklov imaš in ja pri meni je vedno vedel kdaj bo prišlo do O in takrat je rekel naj pridnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2008 10:43:01   
afroodita
zivijo sm nova in ne obvladam se spletne strani in imam eno nevmesno vprasanje za to temo kako naj shujcam po porodu in kajuser posted image naj s povesenimi prsi user posted image  groza

Ljubezen se rodi v pogledih,živi v poljubih in umre v solzah.

Jaz Tu Ti Tam Mi Skupaj 4 ever

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2008 10:46:58   
spps
ojla!a dojiš?

(odgovor članu afroodita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2008 10:48:56   
afroodita
ne na zalost sm mela astitis in mi je zdravnica dala ene tablete k sm poj mlek zgubila in mi je poj pidiater reku zakaj nism sla po tablete za pospesitev kaj pa jz vem ce bi bi dojila

Ljubezen se rodi v pogledih,živi v poljubih in umre v solzah.

Jaz Tu Ti Tam Mi Skupaj 4 ever

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2008 10:53:07   
afroodita
ce imas kasen tak izhod v sili mi ga povej ker sem cisto iz sebe stara sm bogih16 bom17 in mi moja postav nagaja ker ko grem v trgovino pridem vn praznauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2008 11:01:43   
spps
¸KOlk si se te zredila,če ni skrivnost?Pozorna bodi na to kaj poješ.Izogibaj se diet,ki obljubljajo hitro izgubo kilogramov.Si še zelo mlada,za to pazi na svoje zdravje.Poskrbi da se boš dosti gibala,izogibaj se večerji in hitri prehrani(visokokalorični)

Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2008 11:13:56   
afroodita
hmm...za 9 do 8 kr sm se zredila po porodu ja je pa res da sm malo majn aktivnauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2008 11:20:43   
spps
Potrudi se in naredi nekaj zase.Sama sem se meduser posted image  zredila za 17kg,samo sem v letu zgubila cc.25kg.Dokler sta ti in bebica zdrave,so kilogrami,še najmanjša težava.

Neposredna povezava do sporočila: 10
15.1.2008 11:28:06   
afroodita
user posted image ja valda sej to je res no jz sam upam da bom taka k sm bla saj po tok upam da je to moznuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.1.2008 11:31:42   
spps
user posted image ,možno je vse.sam bolj ko se boš obremenjevala s tem,težje boš prišla do željenega rezultata.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: mamice kadilke in kaj o moj otrok tudi ko...
15.1.2008 11:35:33   
afroodita
bojim se ko me bbo pikica videla kaditi newem kaj naj ji odgovorim po pravici je tko ce se pa zlazem je pa spet tko tko nnic ni proc kaj naj nrdim sicre imam casa se na pretek ammpak......

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.1.2008 11:43:58   
spps
Kako dolgo pa kadiš?hja,kajenje ni ok,lahk se potrudiš in nehaš.Dlje ko boš kadila,težje bo odnehat če se boš enkrat tako odločila.Upam da se nisi odločila za cigaret samo zarad tega,da bi lažje izgubila kg.

Neposredna povezava do sporočila: 14
15.1.2008 12:31:10   
afroodita
nene kadim ze nekaj let zgodaj zacela ni kej
newem upam da pikice ne bo ce pa bo poj pa newem kaj naj

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.1.2008 14:05:39   
Ashajt
Punce prosim če greste na svojo temo o hujšanju. Pa vsaj malo ločil in pravopisja je zaželjenih.

Neposredna povezava do sporočila: 16
15.1.2008 14:42:52   
soncek28
Strinjam se z teboj Ashajt.!!!

(odgovor članu Ashajt)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.1.2008 14:48:32   
afroodita
forum je forum smm iskala pa nism najdla zato sm upisala tukaj
ce bi najdla ne bi pisala tukaj

(odgovor članu soncek28)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.1.2008 14:53:27   
afroodita
okey

poj mi pa povejte sam kaj pomeni klomifen hvala za odg.

(odgovor članu soncek28)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.1.2008 14:57:35   
Anonimen
Afrodita odpri si novo temo. Forum je razdeljen na sklope. In greš na to kar te zanima, recimo če te zanima klomifen greš na zanositev-upajmo skupaj oz. najdeš v iskalniku k je že ogromno napisano.
Če te zanima hujšanje greš na forum o hujšanju in odpreš novo temo.
Če te zanimajo dojenčki, greš na forum o dojenčkih.
Isto o nosečnosti. Isto o financah. Ipd.
So različni forumi za različna vprašanja. In če te nekaj zanima odpreš novo temo.
Vzemi si malo časa in preštudiraj RRuser posted image .

Aja pa lepo prosim piši z ločili in z velikimi črkami. K nismo na mesingerju in je res težko razbrat kaj hočeš sploh vedet. Mal bolj razumljivo je fejst pisatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?