|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plodni dnevi - bolečine v trebuhu
17.7.2008 7:57:28   
Anonimen
Pozdravljeni,
S fantom že kar en lep čas delava »na dojenčku«. Ker je precej službeno po tujini, očitno vedno zamudiva tiste ugodne dneve.
Imam vprašanje za tiste, ki ste naštudirale plodne dneve (jaz priznam, da se nisem veliko ukvarjala s tem) in sicer; Tisti dan, ko začutiš bolečine v spodnjem delu trebuha – ali je to: 1. znak za ovulacijo, 2. je ovulacija ali 3. je vse skupaj zopet že mimo.
Namreč; po koledarčku plodnih dni, ki sem jih našla na tej spletni strani je prvi plodni dan predviden za jutri (fant pride domov), vendar sem včeraj zvečer, pa še ponoči, čutila tisto bolečino v spodnjem delu trebuha, ki je še vedno malo prisotna. Sedaj me zanima, če sem se že prehitro veselila, da bi pa mogoče vendarle vsaj teoretično ta mesec lahko kaj bilo ali je še kaj upanja. Saj vem, počakaj do …. Pa boš videla. Zanima me pa vendarle.
Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plodni dnevi - bolečine v trebuhu
17.7.2008 8:20:51   
crvicek
Tudi jaz imam bolečine v jajčnikih v času ovulacije in sicer s pomočjo opazovanja sluzi in merjenja temperature ( lani sem 6 mesecev redno merila temperaturo, opazovala sluz in nekajkrat uporabila O teste) sem ugotovila da se mi začne z napihnjenim trebuhom že 8. dan ciklusa, nato sledi topa bolečina v jajčnikih in rahli krči, ki se stopnjuje do 12. dne (ko folikel poči), naslednji dan pa sluzi in bolečine že skoraj ni več, kar pomeni da je O bila verjetno v preteklih 2 dneh. Tako mi je tudi uspelo že enkrat kar hitro zanositi, ma kasneje je sledil ss.

Nevem, ne morem zagotovo trditi, da je pri tebi tudi tako, ma predvidevam da te boli trebuh, ko folikli dozorevajo, ko so zreli pa počijo in takrat nastopi ovulacija. Malo si opzauj še sluz in ko je najbolj vlečljiva, si najbolj plodna. Ko pa sluz nenadoma zgine, pomeni da je bila ovulacija v preteklem dnevu. Saj če malo pobrskaš po netu, najdeš kar nekaj dobrih navodil in slikic, kako spoznaš plodno sluz (tudi punce so tu na forumu že priložile nekaj teh spletnih strani).

Vem pa kako je, če je dragi pogosto odsoten, saj je bilo pri nama isto, a ko sva prvič nemisleč na user posted image user posted image , nama je uspelo in to je bilo samo tistikrat v ciklusu. Tako, da poskušajta user posted image , ko vama paša ne pa plansko.

To sem izkusila na lastni koži in držiuser posted image !

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2008 11:33:40   
macka22
Jeellouuu! Nemorem verjet da mi je uspelo udret v tole zadevo od debat.malo neznanja in veliko spretnosti z kladivom in poglej ga zlomka racunalnik dela tako kot jaz hocem.Glede bolecin med O.tudi jaz sem ena tistih ki se danes zvijam tu na stolu in se krvavim zdraven ze tretji dan moja ginekologinja pravi da je to normalno zame sicer ni ampak....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2008 11:54:52   
Anonimen
pozdravljena sem mamica dveh otrok in tudi mi smo se eno leto trudili zanositi to pomeni da smo lovili plodne dneve racunali merili se po odnosu DOBESEDNO postavljali na glavo v polozaj svece in tako ostali kako minuto skratka vse mogoce nakar sem se odlocila da temu naredim konec se neham sekirati in se enostavno prepustim toku zivljenja in cez dobra dva meseca sem zanosila.Res je nekaj na tem da mora biti clovek sproscen neobremenjen kajti stres in sekiranje uplivata najvec na delovanje telesa.zelim ti vse najbolse in upam da vam bo uspelo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2008 16:00:25   
divans1
Kako pa res prepoznaš plodno sluz?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2008 19:58:36   
Naja30
Sluz v času O je zelo gosta in lepljiva.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.7.2008 10:00:25   
crvicek
Sluz med ovulacijo je prozorna kot beljak in vlečljiva.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?