|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plodni dnevi
12.8.2010 14:27:16   
Anonimen
Zanima me kdaj imam plodne dni.In sicer ciklus je na 28 dni, beljakasto sluz pa dobim ene dva ali tri dni pred 14. dnem.Včasih sem imela belj. sluz vedno na 14. dan.Na kaj naj se zdaj zanašam?Sicer imam povečevalnio stekelce, kjer gledaš kristale v slini.Takrat naj bi bila O.In res e jih nekaj vdela.
Kako veste ve za vašo O?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plodni dnevi
12.8.2010 14:30:21   
spaghetek
Da tocno dolocis dan ovulacije rabis met ovulacije teste oz. si zacet merit bazalno temperaturo. Sluz pa je naceloma med ovulacijo podobna beljaku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.8.2010 18:20:22   
smeška83
Daj res probat bazalno temperaturo merit, boš imela najboljši pregled nad dogajanjem v tvojem telesu. Je pa tako, da pri vseh ženskah niti ne deluje in brez ovulacijskih testov v takem primeru ne bo šlo. Držim pestiuser posted image

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.8.2010 19:36:28   
naty09
za merjenje bazalne temperature ti predlagam, da si prebereš tudi knjigo NARAVNO IN ZANESLJIVO. Res super knjiga, dobila boš veliko informacij notri in načinov kako je najbolje in podobno. v kolikor želiš mi lahko pišeš privat, pa mi posreduješ svoj e-mail naslov ti pošljem tabelo, ki sem si jo naredila v word obliki :)

Lp

(odgovor članu smeška83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.8.2010 20:34:04   
spaghetek
na http://www.fertilityfriend.com/ si lahko zastonj naredis tabelo

(odgovor članu naty09)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.8.2010 20:39:59   
m_o_i
jaz sem (uspesno) uporabljala koledarcek na strani kofetek.com user posted image
namrec sanja se mi ne, kdaj imam ovulacijo (izcedki, rahle bolecine ipd.)

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.8.2010 14:04:40   
Anonimen
Hvala vsem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.8.2010 18:15:06   
petrussa
Nekaj me muči... Glede na to, da ovulacijo spremlja belkasta sluz (ki jo je več kot ponavadi), jo imam mogoče jaz sedaj. Ampak... Zadnjo M sem imela 28.7., danes je torej 30.dan ciklusa. Se pravi da bi morala biti naslednja M nekje čez 14 dni.
Je možno da je to ovulacija? Teh 30 dni se mi zdi malo preveč... Ali pomeni več sluzi lahko tudi kaj drugega?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.8.2010 8:52:08   
waiting
Na koliko casa pa imas ciklus?
Ker normalno bi morala sedaj dobiti M
Jaz imam vedno pred M malo mocnejsi bel tok, ki pa je drugacen
od ovulacijske sluzi.
Ovulacijska sluz je praviloma prozorna.

(odgovor članu petrussa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.8.2010 10:56:16   
petrussa
Ciklus imam zelo nereden... V tem letu na: 41, 32, 29, 34, 49, 35 dni... Tudi jaz imam pred M malo močnejši beli tok, tokrat pa je "zadeva" prozorna. Zato me je zbegalo...
Bom počakala še kak dan da vidim ali se bo ulilo user posted image ... Upam da ne!

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.8.2010 12:59:32   
piamaria
hej, držim pesti, svetujem, da kupiš ovul test in preizkušeno, jaz sem zanosila z njim:)
Pojasnim še: po vseh izračunih sem imela ovulacijo 16 dan po m, pa vendar NE, test je pokazal, da sem jo imela šele 22 dan in tako sva se dve leti zaman trudila....
potem pa, drugi mesec je rataluser posted image

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

(odgovor članu petrussa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.8.2010 14:35:18   
Taddy78
Tudi jaz bi se strinjala z uporabo O testov. Meni so kazali obe črtici sicer 2 dni, ampak to 9 in 10 dan...

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.8.2010 11:34:57   
petrussa
Bomo videli zdaj kaj bo... Če nisem user posted image bi morala u kratkem dobiti user posted image . Če jo dobim, si bom kupila O teste, da vidim pri čem sem. Se jih dobi v lekarni?
Hvala za pomoč!

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.9.2010 0:27:22   
ninchi9
Jaz pri sebi nisem nikoli zasledila spremenjeno sluz (t.i. ovulacijsko sluz), sem pa tako kot Piamaria zanosila z ovulacijskimi testi.. Bazalne temperature pa nisem nikoli merila, ker se mi ni dalo user posted image

(odgovor članu petrussa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.9.2010 9:58:33   
petrussa
user posted image je skoraj pri koncu, tako da si bom nabavila ovulacijske teste. Priporočate katere še posebej?

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.9.2010 12:24:10   
anity_1
petrussa, jaz še sicer nisem uporabljala O testov, ampak kolikor sem jih videla, jih imajo v DMu, mislim da tudi dvojno pakiranje.. Nisem pa ziher.

(odgovor članu petrussa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.9.2010 20:01:58   
sover
Pozdravljene,

sem nova na forumu in sem ga kar temeljito prebrskala, ampak nisem našla odgovora na svoje vprašanje.

Zanima me, ali je ovulacijskih testov več in katerega priporočate?

Trudiva se ene 4 mesece (ampak ne na dva dni...po razpoloženju) pa ni še nič, zato bi želela preveriti, kako je z mojimi plodnimi dnevi ...

Hvala za pomoč in lp,

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.9.2010 20:23:41   
nati29
Jaz sem uporabljala tiste iz DM, ista firma kot First sign, samo da mislim da piše Ovul-test, pet jih je skupaj pakirano, pa okol 15 EUR stanejo. Mislim da jih imajo tudi od Clear Blue, samo te so verjetno dražji.

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.10.2010 19:20:14   
Anonimen

Ali katera uporablja monitorček Cyclotest?

(odgovor članu nati29)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
12.10.2010 23:10:40   
dee5
Moja frendica ga ima že dve leti...jo vprašam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.10.2010 12:23:19   
skrvavca
No pa da vam jaz povem svoj primer, ki pa mislim, da bi prav prišel še kateri. Situacija pri meni je sledeča. Tabletke sem jemala skoraj 10 let, sedaj že dobre tri leta nič več. Pri spol.odnosu sva s partnerjem vedno "pazila-kao", da ne bi slučajno kaj bilo. In ni bilo do danes še nič. Ker sva kao pazila, pa čeprav jaz na to ne dam nič, ker zanosiš kljub temu če paziš. Razen če nima kondoma gor ali punca jemlje KT. V glavnem do recimo zadnjega leta, mogoče dve leti sem bila vedno oh in sploh super. Nobenih bolečin, nobenega PMS, nič,  mogoče za malenkost povečane prsi. No, pred dvema letoma, pa sva z mojim začela seksat kadarkoli, nič pazila in tako dalje, pa še vedno do danes ni bilo nič. Že tri leta  si vpisujem koledarček menstruacije na menstruacija.si, tam pa ti tudi označi kdaj bo predvidena menstruacija naslednji mesec, ter predvidena ovulacija. Začela sem vpisovati, ko sem prenehala s KT, da vidim kako mi menstrucacija prihaja. Včasih se zamakne, vendar se vedno nekako izravna, da imam na 28 dni ciklus. Res je, vem, da je to na neki statistiki prirejeno in da je od vsake ženske to različno.  No, ampak midva sva dejala, če bo bo, če pa ne bo otroka pa ne bo. (čeprav se jaz potihoma že malo sekiram, ker ga toliko časa ni). No, kaj se mi dogaja zadnje leto. Probleme po in pred menstro. v glavnem, zadnjih 12 mesecev vsak mesec mislim da bom noseča, pa nisem  nikoli. Imam vse tipične znake nosečnosti.  Od utrujenosti, do še enkrat večji prsi, do izcedka, enkrat roza, drugič rjavega, na WC hodim skozi, vrti se mi, paše samo določena hrana, kar nekaj no....vsi znaki , pa vedno pride user posted image .  Prsa me bolijo ko hudič, bradavice srbijo, še enkrat večjo št. košarice......kaer nekaj no, in vedno nič. Sem pa nekaj opazila pri sebi. Midva imava povečini  odnos kadarkoli se nama zazdi, nimava rutine, ali vsak dan, ali cel teden nič, pa vsak drugi dan, pa dvakrat na dan....kaj hočem povedati. Opazila sem, da me drži za spol.odnos vedno ko imam menstro. Nenormalno. Takrat bi skoz, nonstop, kjerkoli. Omejitev je pač drugi in tretji dan, ko je pač najmočnejša....po koncu menstruacije, pa mi sploh ne diši.  Pravijo da ženska cveti in hoče odnose med ovulacijo. Verjetno jo imam takrat. Ker ko sem bila pri ginekologinji, ji povem o težavah in ona meni z UZ najde folikel v jajčniku dan ali dva pred M. Mislim, halo. valda da me med menstro g***i user posted image . ker imam verjetno pač takrat ovulacijo. In tisti koledarčki  nič ne držijo, vsaj pri meni ne. Tako da drage moje, treba se je poslušati. In vsi izcedki, bolečine špikanje...to je vse znak ovulacije in pripravje jajčeca....sicer se lahko jemljejo hormon.tablete, da se uredi ravnovesje, če se izcedki ponavljajo, vendar se lahko telo pripravlja tudi do več kot 14 dni pred menstro. Ker jaz imam najlepše dneve zadnje tri dni menstre in ene tri dni po končani, vse vmes imam znake nosečnosti, iščanja, špikanja, izcedkov.....pa nikoli še nič. Sedaj bomo pa poskusili pa tik pred M, pa da vidimo. Pa lp in veliko veselja vsem skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.10.2010 13:29:13   
Anonimen
MALO ZA HEC MALO ZARES..SEKS VSAK DAN, PA NEMA VEZE KDAJ JE OVULACIJA

(odgovor članu skrvavca)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
14.10.2010 14:32:30   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Akšurh

a-a, ni res, vsak drugi dan, ker če vsak dan, so semenčeca bolj švoh in omagajo pred jajčecem, tako da...
pustit fantu/možu, da si opomore, potem akcija user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.10.2010 15:05:09   
miska**
Pozdravljene! Upam da mi boste lahko pomagale ker do svojega ginekologa ne morem prit saj sem v tujini. 5,6 ta mesec sem imela ovulacijo(tak sem si zracunala) sesti dan po tem pa sem zacela krvaveti srednje mocno. Kri je svetle barve in to traja ze dva dni. S fantom sva pa pridno seksala vsaki dan.... Kaj mi lahko prosim katera pove kaj bi lahko to bilo? Aja menstruacijo dobim komaj 25. Hvala za odgovore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.10.2010 15:24:11   
butt3rfly

IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

IZVIRNO SPOROČILO: Akšurh

a-a, ni res, vsak drugi dan, ker če vsak dan, so semenčeca bolj švoh in omagajo pred jajčecem, tako da...
pustit fantu/možu, da si opomore, potem akcija user posted image

user posted image tak sm tud jst šla. tle na RR sm si izračunala, kdaj bi naj imela plodne dneve in nato sma res sexala na dva dni, do konca plodnih dni. samo določanje ovulacije na dan se mi zdi zelo nezanesljivo, prehitro se lahka zmotiš. da bi si pa nonstop kupovala tersterje, mi pa tud ni blo.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.